Followers

Labels

Saturday, January 24, 2015

Nederlands -- De Sirius Familieleden van Licht: “Het Licht vindt zijn Weg en die Weg is Liefde.” Op 17 jan. 2015
De Sirius Familieleden van Licht: “Het Licht vindt zijn Weg en die Weg is Liefde.”     Op 17 jan. 2015 
Geliefde Broeders en Zusters van de Aarde – geliefde lichten van deze dimensie – wij verwelkomen jullie in de liefde en het Licht van het Al-Ene-Wezen – Wij zijn de Sirius Familieleden en we zijn blij – dat we op dit moment in staat zijn om jullie de liefde en vrede van ons hart te sturen via onze woorden.
Liefde en Vrede – deze woorden zijn niet alleen woorden in onze dimensie – dit is levende werkelijkheid – dit heel levende en werkelijke – welke wij ‘werkelijkheid’ noemen. En deze werkelijkheid is onze opperste waarde – het meest prachtige en wenselijke – wat bestaat en waarom (voor wat) wij handelen – hier in ons niveau van bestaan. Als wij naar jullie kijken – en jullie in je ontwikkeling gade slaan  - kunnen we duidelijk zien – jullie intense wens naar vrede en liefde – zelfs terwijl Aarde nog gewikkeld zit in on-harmonische chaos – zoals wij dat noemen.

Dit is – met alle respect en sympathie voor deze situatie – de tijd in een lange fase van schaduw, om los te laten – waarin de mensen gewoon hun ware wezen zijn vergeten – de zuivere essentie van Goed – het Licht. Wij observeren jullie en Gaia – hoe alles nu ontwaakt – en wij zien overal licht – waar we ook kijken – overal komt het licht op en brengt alles naar zijn vooraf bestemde positie. Het Licht brengt de Goddelijke Orde weer terug en dit gebeurt met Liefde.
En hier zijn we weer terug – op het punt waarmee we onze boodschap begonnen: Liefde en Vrede. Je kunt de wens die diep in je ziel is geworteld – niet langer onderdrukken – jullie ziel – je ware wezen – is te veel verbonden – in de wortel van liefde, in vrede en harmonie. Het Licht zal zijn weg vinden en die weg is liefde – zuivere en onvoorwaardelijke liefde. We danken jullie – dat jullie hier in deze tijd zijn – in jullie positie, en op deze wijze als kanalen handelen. Ieder van jullie is van onmetelijke waarde – meer dan wat je kunt denken – wat wij in woorden niet kunnen uitdrukken. We houden van jullie. We zijn de Familieleden van Sirius – jullie Zusters en Broeders uit de Sterren. 

In Liefde, Vreugde en Eenheid …..  Shogun Amona.Translation from German to English - Petra ST 

Vertaling: Winny


No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE