Followers

Labels

Tuesday, January 20, 2015

Hellenic -- ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΓΗΙΝΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ


ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΓΗΙΝΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ


 Η έκκληση αυτή προέκυψε ως αντίδραση των καθυστερήσεων από την καμπάλ. Οπότε τώρα ‘οι αστρόσποροι της πρώτης ώρας’, που έως τώρα εργάζονταν κυρίως μυστικά,  έρχονται να αποσαφηνίσουν, στο όνομα της ανθρωπότητας και της Μητέρας Γης, την άμεση ανάγκη για μια σημαντική εξέλιξη. Η έκκληση αυτή ξεκίνησε σα μια κίνηση ενός διεθνούς e-mail και έχει επίσης μεταδοθεί στις πρεσβείες της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας.

Αναληφθέντες Δάσκαλοι – ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΓΗΙΝΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΓΗΙΝΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΤΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΝΟΥΣ 


Είμαστε οι αστρόσποροι της πρώτης ώρας, αυτοί που εργάζονται αφοσιωμένα επάνω στο δύσκολο σκοπό τους για παραπάνω από είκοσι χρόνια.

Εδώ και δύο δεκαετίες, ο πλανήτης αυτός παλεύει απελπισμένα με την καμπάλ.

Εδώ και δύο δεκαετίες, το μονοπάτι της γέννησης της νέας ζωής εμποδίζεται με έναν υποκριτικό και οικτρά εγκληματικό τρόπο διαμέσου αυτών των σκοτεινών που κυριαρχούν παρασκηνιακά.

Κατανοούμε πλήρως ότι οι άνθρωποι χρειάζονται χρόνο για να προσαρμοστούν στις υψηλότερες συχνότητες και να αδράξουν το ΦΩΣ. Όμως δεν εκτιμούμε καθόλου την παραπάνω περίσταση και δε μπορούμε πλέον να ανεχθούμε το ότι εδώ και 20 χρόνια παρεμποδίζεται υποκριτικά κάθε πρόοδος και κάθε θετική εξέλιξη. Παρόλα αυτά, και παρά το σκοτεινό αυτό σαμποτάζ, η συνειδητότητα των μαζών αυξάνει ολοένα και πιο γρήγορα και οι άνθρωποι δεν είναι διατιθέμενοι και δε μπορούν να υπάρξουν ως σκλάβοι της καμπάλ. Χρειάζονται επιτέλους νέες κυβερνήσεις, ΤΩΡΑ, υπόχρεες απέναντι σε μια επιτυχημένη ευημερία επάνω στη Γη και στην άνοδο μια νέας κοινωνίας ΦΩΤΟΣ!


Οι σκοτεινοί ηγέτες χρησιμοποιούν αμέτρητα άδικα και εγκληματικά μέσα ενάντια στον πλανήτη αυτό. Τα σκοτεινά τους πλοκάμια ισχύος διεισδύουν μέσα σε όλες τις παγκόσμιες δομές και συνεχίζουν, έως τώρα, να χρησιμοποιούν τις κρυφές τους τεχνολογίες ενάντια σε μια ανενημέρωτη ανθρωπότητα και τη Μητέρα Γη, σύμφωνα με την πρόθεσή τους να μειώσουν τη συνειδητότητα και κατ’ επανάληψη να υποκινήσουν νέες αναταραχές,  θλίψη και χάος, καταστρέφοντας κάθε ζωή. 

Κι αυτό δεν έχει καμία σχέση με τη φυσική ανάπτυξη και εξέλιξη!

Είναι ένα αηδιαστικό σαμποτάζ! Αγαπητοί γήινοι σύμμαχοι του ΦΩΤΟΣ : Βιώνουμε εδώ και πολλά χρόνια το δισταγμό σας να αφοπλίσετε τελικά τους εγκληματίες αυτούς – με απώτερο σκοπό τη γέννηση τελικά μιας νέας ζωής επάνω στη Γη.

Οι πληγές κι ο πόνος γιατρεύονται μονάχα με ΖΩΗ, ΕΥΤΥΧΙΑ και ΓΑΛΗΝΗ – κι όχι με τη συνεχή τροφοδότηση αναταραχών, θλίψης, φόβου, απελπισίας, απογοήτευσης, απόγνωσης ….

Ο πλανήτης αυτός κραυγάζει απελπισμένα για βοήθεια, έλεος, γιατρειά κι απελευθέρωση.
Ο παράλογος υποκριτικός και χρόνιος πόνος παντού πρέπει να λήξει αμέσως! 


Μετά από δύο δεκαετίες, απαιτούμε ΤΩΡΑ στο όνομα της ανθρωπότητας και της Μητέρας Γης:


·         το άμεσο σταμάτημα κάθε παρεμπόδισης από την καμπάλ
·         την άμεση εισαγωγή του νέου οικονομικού συστήματος και την αντίστοιχη εισαγωγή των νέων μεταβατικών κυβερνήσεων
·         την άμεση παράδοση των πρώτων απαραίτητων χρημάτων, ώστε να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε τα πολλά έργα βοηθείας μας και τα παγκόσμια ανθρωπιστικά προγράμματα
·         την έναρξη της NESARA
·         το άμεσο σταμάτημα κάθε ψεκασμού καθώς και των υπολοίπων εγκληματικών πράξεων της καμπάλ απέναντι στην ανύψωση της συνειδητότητας και ενάντια στη ζωή αυτού του πλανήτη
·         την άμεση σύλληψη της καμπάλ και των υποτακτικών της
·         την άμεση επίσημη πληροφόρηση του κόσμου της γης για τα εγκλήματα της καμπάλ
·         το άμεσο σταμάτημα κάθε πράξης πολέμου, που έχουν διαταχθεί από τις νέες μεταβατικές κυβερνήσεις

Εάν εσείς, αγαπητοί μας γήινοι σύμμαχοι του ΦΩΤΟΣ, δε μπορείτε να διαχειριστείτε μόνοι σας και να επιφέρετε τελικά αυτές τις εκπρόθεσμες εργασίες επί της Γης για μια πραγματική μεταμόρφωση, σας παρακαλούμε τότε να ζητήσετε τη βοήθεια της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας και των Αγκάρθιων, ζητώντας παράλληλα από τον Παράδεισο να επιτρέψει ετούτη την καθολική γαλαξιακή υποστήριξη!

Εμείς, όλοι μας, δε μπορούμε να περιμένουμε περισσότερο.  Ο πόνος επάνω σ’ αυτόν τον καταπληκτικό πλανήτη αυξάνει ολοένα και περισσότερο κάθε μέρα. Οι καθυστερήσεις του παρελθόντος θα πρέπει να σταματήσουν ΤΩΡΑ, ΑΜΕΣΩΣ!
Θα πρέπει να γίνουν εκατομμύρια πράγματα, και θέλουμε και πρέπει ν’ αρχίσουμε με τα έργα μας ΤΩΡΑ!

Συνεπώς σας καλούμε κατηγορηματικά να ολοκληρώσετε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τις μακρόχρονες προετοιμασίες σας, και μαζί με τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία, τους Αγκάρθιους και τους Αναληφθέντες Διδασκάλους, να ξεκινήσουμε με τα επείγοντα απαραίτητα πρώτα βήματα της αλλαγής, δίχως άλλες καθυστερήσεις!


Το απαίσιο αυτό σαμποτάζ της ανάληψης από την καμπάλ πρέπει να σταματήσει άμεσα!


Επιτέλους η ανθρωπότητα χρειάζεται ΔΙΚΑΙΕΣ συνθήκες για την περαιτέρω εξέλιξή της, καθώς και μια θετική προοπτική προσανατολισμένη στην ανάληψη!


Σας ευχαριστούμε για την επιτυχή ολοκλήρωση της εργασίας σας – δίχως επιπλέον καθυστερήσεις, και σας εγγυόμαστε την πλήρη υποστήριξή μας!ΕΙΜΑΣΤΕ οι αστρόσποροι της πρώτης ώρας.- - - - - - - - - - - - - - -

Μπορείτε να διαμοιράσετε αυτή την έκκληση σε όλους τους εργάτες του φωτός και τους αστρόσπορους και να τη μεταφράσετε στη μητρική σας γλώσσα.


ΠηγήΓερμανική ιστοσελίδα :Μετάφραση: Con Tanidis

------------

No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE