Followers

Labels

Sunday, January 11, 2015

Nederlands -- Het Diamanten Pad: Het Nieuwe Creatieve Avontuur van Liefde en Overvloed in 2015

Picture of Mount Asgard, Baffin Island, Nunavut Territory, Canada

Het Diamanten Pad: Het Nieuwe Creatieve Avontuur van Liefde 
en Overvloed in 2015 
                           
Aartsengel Michaël via Celia Fenn                   


Op deze eerste dag van het jaar 2015 stappen jullie in een nieuw begin en in een nieuw avontuur op Planeet Aarde. 2014 werd door velen beleefd als een moeilijk en chaotisch jaar met persoonlijke uitdagingen voor velen van jullie. Maar, Geliefde Familie van Licht, het was ook het jaar waarin de poorten en portalen van Magische Overvloed en Creativiteit aan de Aarde werden verankerd. De problemen die jullie onder ogen zagen hielpen jullie om echt in je kracht te staan en om de Schepper te zijn van jullie eigen Werkelijkheid. Dit is de essentie van een Multi-Dimensionale Meester van Licht.
In het jaar 2015, zal jullie de gelegenheid worden geboden om je vaardigheden en vermogens te ontwikkelen zoals de krachtige Diamanten Licht energieën die verdere versnelling creëren van bewustzijn en verdere activeringen van de DNA codes voor spirituele en stoffelijke evoluties. We noemen deze nieuwe Tijd Spiraal: het Diamanten Pad, en op dit pad zullen jullie de kracht van Oneindige Liefde en Medeleven ontdekken. Jullie zullen je kracht van binnen ontdekken in de Galactische en Kosmische energieën en jullie zullen dit focussen in de schepping van een liefdevolle en harmonische werkelijkheid als je op het Diamanten Pad reist als multi-dimensionale Meesters en Scheppers.
De energieën van het jaar 2015
Geliefde Familie van Licht, er zullen drie  zeer krachtige momenten komen van Verandering en Transformatie in 2015.

De eerste zal zijn in maart en april van 2015 en die zullen worden geïnitieerd in de tijd van de Equinox. In deze tijd zal de Aarde een Totale Zonne Eclips beleven die een gelegenheid voor de Planeet zal bieden om weg te schuiven van dualistische confrontatie en agressie en naar een meer gebalanceerde en harmonieuze staat van collectief samen-bestaan. Voor degenen van jullie die zich geopend hebben naar een staat van hoger bewustzijn en die Meesters worden van Manifestatie, zal dit het moment zijn om de energieën vast te houden van Innerlijke Vrede, Harmonie en Liefde en om je te focussen op de Schepping van een Werkelijkheid van Harmonie en Overvloed op Aarde. Jullie zullen het vermogen hebben om de creatieve magie van de Zesde Dimensie aan te wenden en om te helpen bij het manifesteren van een nieuwe werkelijkheid. (winny: In zuid-Limburg is er een Equinox bijeenkomst, buiten,  op de Heikop in Brunssum op 20 maart om 18:30 u. Graag wel aanmelden, website www.stralendetoekomst.nl )
Er zal ook een Totale Maan Eclips zijn op 4 april en de periode tussen 20 maart en 4 april zal veel verschuivingen en veranderingen zien op Aarde, die de weg openen voor nieuwe vormen en nieuwe creaties. Die veranderingen zullen worden gevoeld op individuele en collectieve niveaus. We vragen jullie om door deze veranderingen niet te worden geïntimideerd, Geliefde Mensen, maar om het focus van Liefde en Creativiteit vast te houden die de gelegenheid vast pakken om je te verbinden met de nieuwe Tijdslijn Energie van 2015 en om Overvloed en Harmonie te creëren, liever dan bij te dragen aan de lagere tijdslijn-energieën van conflict en chaos.
Het Tweede krachtige moment zal zijn bij het Planetaire Nieuwe Jaar vanaf 26 juli tot aan 12 augustus en zal de energieën inhouden van de Leeuwen Poort (Lion’s Gate)als een steunpunt van evolutionaire en creatieve progressie. Het hoogtepunt zal zijn op 8 augustus bij de 8/8/8 TijdsPoort. De Kosmische Energieën die door de Lion’s Gate gaan zullen de nieuwe hogere energieën verveelvoudigen en gelegenheden scheppen voor velen om nieuwe projecten te beginnen of om op een nieuw carrière pad te stappen die meer in verbinding zal staan met hun herziene missie en bedoeling op Aarde. In deze tijd zullen de Hogere Raden van de Galaxy, in verbinding met de Zonne Raad en de Aarde Raden, veel nieuwe energie vortexen initiëren of tijdslijnen die manifestatie zullen toestaan van de Nieuwe Werkelijkheid en de stoffelijke vorm.  Deze projecten zullen de weg voorbereiden voor de krachtig initiaties van 2016 en 2017. Het avontuur van het Diamanten Pad is zeker op weg/onderweg! Degenen van jullie die klaar zijn zullen naar voren stappen op dit nieuwe pad van versneld bewustzijn en gelegenheid.
Het Derde krachtige moment zal zijn bij de september Equinox, die op de 23ste valt in september. In deze maand zullen er ook een Gedeeltelijke Zonne Eclips zijn op de 13 september, en een Totale Maan Eclips op 28 september. De thema’s van deze krachtige veranderingen zullen een voortzetting zijn van de nieuwe energieën van hoger bewustzijn die geïnitieerd werden bij de maart Equinox en de Eclipsen. Er zal ook een verdere gelegenheid zijn om het Diamanten Licht van Harmonie te verankeren, van Vrede en Overvloed en om een Nieuwe Werkelijkheid te creëren.
Dit zal een opwindende en uitdagende tijd zijn, maar ook gevuld met nieuwe gelegenheden. Opnieuw, we vragen dat jullie je focussen op deze gelegenheden om jezelf te bekrachtigen als Meester van Licht en Creativiteit, en om te helpen bij het gronden van de Nieuwe Werkelijkheid voor Planeet Aarde in het Menselijke Collectieve Bewustzijnsrooster zodat die vorm op de materiële laag kan volgen. Deze tweeweken periode zal rijk aan gelegenheden zijn om te werken met Wezens van Licht en uit de Engel Rijken, en ook de Magische Elementale energieën om deze magische en wonderbaarlijke Nieuwe Werkelijkheid te verankeren.

Het Diamanten Pad:  Hoger Bewustzijn en een Hogere Frequentie Werkelijkheid.

Geliefde Familie van Licht, het hoger bewustzijn en de hogere frequentie van Zijn noemen wij het Diamanten Pad. Het is de frequentie die de zesde dimensie verankert en jullie volledig je multi-dimensionale wezen laat beleven.

In deze fase veranker je de zesde dimensie van de elementale Magie, en Wonderen zullen je tussen dimensies laten gaan zonder ongerustheid of verlies van evenwicht. Als je gecentreerd bent in een diepe zin van Innerlijke Vrede en Creatief Medeleven, dan zul je in staat zijn om de lagere frequenties te beleven met die innerlijke kracht en sterkte en zonder het verlies van de innerlijke verbinding en zin van richting.  Je zult in staat zijn om in de vijfde, de vierde en derde dimensionale energieën te avontureren zonder nadelige effecten.

Natuurlijk, Geliefde Mensen, als je je bevindt op een missie of op een avontuur in de drie dimensionale dichtheid, en omgeven worden door dualiteit, conflict en chaos, zul je weten hoe je je centrum in je hart kunt vinden, grond jezelf in de Aarde en volg de leiding van je Hoger Zelf en Spirit en de Oneindige Creatieve Wijsheid van de Goddelijke Creatieve Intelligentie. En weet, Geliefden, dat je, gewoon door een daad van magische keuze, in staat zult zijn terug te keren naar de hogere dimensies van bewustzijn.

Hoe is dit mogelijk, kun je vragen? Nou, je moet veilig stellen dat je goed verbonden bent aan je Magisch Hoger Zelf. Je moet de Magische Tuin van Innerlijke Vrede, Sereniteit, Vreugde, Vrede, Liefde en Overvloed cultiveren. Terwijl je die innerlijke tuin schept, zal dit zich ook in je buitenste wereld manifesteren als een Heilige Ruimte die je persoonlijke frequentie of Energie Signatuur zal verankeren en zal weerspiegelen op Aarde.

Jullie persoonlijke Heilige Ruimte zal ook je Energie Signatuur doorgeven en zal beginnen uit te wisselen met en de buitenste wereld om jullie heen vorm geven, terwijl jullie een multi-dimensionale ruimte op Planeet Aarde openen!  Geliefde Mensen, de Aarde zelf is over blij om opnieuw met Wezens van Licht te dansen en te spelen in veel dimensies.

Dus, Geliefden, het Diamanten Pad is jullie doorgang naar Multi-Dimensionale lichtheid en avontuur. Jullie worden scheppers van werkelijkheden, initiators van tijdslijnen en mede scheppers van planetair bewustzijn in de hogere frequenties. Jullie zullen aan vertrouwen winnen om op de Galactische golven te rijden en zullen frequenties verschuiven in creatieve avonturen van licht. En jullie zullen leren hoe je licht en energie manifesteert in de vorm terwijl jullie een Nieuwe Werkelijkheid creëren.No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE