Followers

Labels

Friday, January 2, 2015

NEDERLANDS -- ALLEEN MAAR EEN GEWOON WONDER!
city of light

ALLEEN MAAR EEN GEWOON WONDER! 


Genii City of Licht Ambassade bezoek op 16 nov. 2014


Eerdere ingang… Pastor Joel Osteen zegt aardig vaak dat …”God Alles Kan Doen” en ook om “GROOT te Dromen!”

Terwijl ik klaar sta om de City of Light(Lichtstad) weer binnen te gaan via mijn innerlijke meditatie doorgang, zie ik mezelf naar een nu zeer bekende stadspoort lopen die me naar de Ambassade van Vrede voert van waaruit ik alle leiding voor de Stad zelf krijg. Dit is echt een groot stuk van mijn leven geweest, al vele jaren, dus is het best bekend terwijl ik glimlach en me dat herinner. Ik ga door deze 5 lagen wonder van technisch vakmanschap met de stille turbo, die licht verzamelt en uitzendt voor iedereen zodat ze er naartoe worden ingetrokken, terwijl dit echt niets minder kan zijn dan God in actie, waar ik over heb gesproken.

Mijn Gids La-Luke komt naar me toe en eens te meer lopen we door het Ontspannings Park en naar de wielloze witte trolley die ons snel zoeft naar de nu bekende Ambassade van Vrede en ons dan door de achterdeur naar binnen brengt. We stappen dan het toneel op met Ooo-lon die wacht op onze komst. Ooo-lon is zo’n lief, wijs Licht Wezen en ik voel me gezegend om van hem te leren en te rapporteren door deze bezoekjes.

Genii: Het is goed om u weer te zien. Waar zijn de normale toehoorders?

Ooo-lon: Welkom, Dame van Licht. We zullen even van elkaar genieten … goed!
G: Ja, net zo, dank u.

O: Oh, die zijn druk bezig in deze laatste momenten, met wat jullie zouden noemen het ‘opknappen’ voor de City presentatie in jullie wereld.

G: Ja, de aankondiging dat deze City zou verschijnen in de Kerst-tijd dit jaar was een verrassing. Is het zo? 

O: Waarom zou je verteld worden over een dergelijke manifestatie als dat niet zo was? Heb je dit niet zo vaak gevraagd toen er geen datum kon worden gegeven … ja, natuurlijk! Als je dit bevestigd wilt zien, dit is het! De meest populaire vraag is geweest ‘wanneer’? Nou, daar is het… Gelukkige Feestdagen.

G: Geweldig! Vertel me meer. Wat moet ik doen als voorbereiding vanaf nu verder?
O: We hebben gesproken over veel veranderingen die snel gaan plaatsvinden. Voor degenen die ge-licht-linkt werden via jouw 4 Sleutels voor Licht sessies, die zijn klaar om degenen te helpen die geen kennis hebben dat deze City mogelijk was (om uit de lucht, of bij verrassing) te verschijnen zoals jullie zouden zeggen, en die zouden geschokt kunnen zijn of vol ongeloof dat iets van een dergelijke grootte was gebeurd. Zij met die licht verbinding zijn voorbereid om dit vast te houden en te helpen, omdat zij eruit zien als Licht Leiders.

Mensen zullen van over de hele planeet komen, omdat de komst van deze City, al eeuwen nu, werd voorspeld en nu gebeurt. In deze Heilige tijd van jullie jaar, komen de zegeningen die eraan verbonden zijn door de healingstechnologie die erbij is gebruikt en die voor iedereen is, niet alleen maar voor een select aantal van diverse godsdiensten en andere geloven.

Het is tijd voor de wereld van jullie planeet om liefde healingen te ontvangen dat jullie boek ‘Something is Coming’  (Er Komt Iets Aan) heeft voorspeld. Genii, lieve, die tijd is nu… de plek is de City van Licht en ieder is welkom. Niemand hoeft in een hoger niveau van spirituele ontwikkeling te zijn om deze manifestatie te kunnen zien, loop er alleen maar binnen en wordt genezen.

De nieuwe kinderen die naar deze planeet komen zullen een best ander leven hebben dan jullie hadden. Liefde zal de plaatsen vullen omdat zij de ‘nieuwe liefde’ binnen brengen die niemand uitsluit of ze nu kind of volwassene zijn. Duisternis zal geen plaats meer hebben om je in te verbergen op weg naar je eigen vernietiging welke  hebzucht en oorlogen van ieder soort, inhouden. Alle denken wordt geheeld, of die nu wel of niet bekend is, omdat dit vreselijke belachelijke gedrag wordt verbannen om nooit meer terug te keren.

Nu dan, bereid je voor als de Sint Nicolaas van liefde en geschenken als een sprankelende City van Liefde en Licht. Het zal een tijd zijn om je te verblijden! Jij bent inderdaad de boodschapper van belangrijke informatie geweest. Liefde is de motivatie die je in deze City van Licht heeft gebracht die gevuld is met liefde voor de Schepper en de geliefde Dr. Bill die is vertrokken en dit avontuur begon op jouw pad van weten. Alles was en is echt correct.”

G: Dit is een tocht geweest.

O: Je bedoelt de trolleys?

G: Ja, die zijn ook fijn, maar ik spreek over al die toegelaten bezoekjes eerder.

O: Lieve, kijk naar alle belangen die mogelijk zijn geworden zoals de boodschappen die jij ontving van zo velen die gezien of gevoeld hebben dat er iets stond aan te komen, zoals een Licht City, of iets dergelijks.

Terwijl de gevoelens stromen en mensen open zijn om die te ontvangen, hebben zij inderdaad de boodschap opgevangen via hun eigen weten of visie. Ben jij niet de visionaire van een beter leven dat nodig is? Natuurlijk! Dus met deze eerste City van Licht, zullen meer steden komen met diverse tussenpozen, zoals je verteld is.

Er zullen er dertien komen rond de planeet die healen via licht, omdat het de golf van de toekomst is die begint met de eerste City. Haar technologie zal zich rond de wereld verspreiden en die healingswijzen makkelijker laten gebeuren. Zelfs nu hebben sommigen ermee gewerkt op jouw planeet, omdat de oude pijnlijke wijzen zichzelf zullen verbannen. De opwinding van de Healings van het Heilige Licht zal hun plaats innemen… begrijp je?

G: Ja, ik ben ook blootgesteld aan dergelijke licht healingswijzen.

O: Dus dan, de City van Licht staat op het punt om te verschijnen in het stoffelijke. Voor de eerste keer ooit op jullie planeet! Geniet van je vakantie want dit is een geschenk van God en niemand zal ooit hetzelfde zijn, alleen maar beter.

Wij hier in de Ambassade en jij hebben honderden Licht Wezens gezien van uit het hele kosmische Universum die samen hebben gesteld wat jullie bijna gaan beleven en zoals je zegt, Gelukkig Kerstfeest of Gelukkige Feestdagen, jullie zijn allen een in de ogen van God en inderdaad, er komt iets in het zicht. Verheug je, het is God in actie!

( Ik ben best sprakeloos op dat moment en behalve dat ik dank je zeg tegen Ooo-lon en aan iedereen die de grootste show op deze aarde ooit voortbrengt en ooit heeft gezien. Tranen van vreugde stromen met deze zegening mee wat ik zoveel jaren heb mogen beleven.)
G: Dank u.
(Ik geef een grote omhelzing aan La-Luke en zeg goedendag terwijl hij naar voren komt en me uit dit stille gebouw leidt. Inderdaad zal dit best een inzicht geven door in de stof terug te keren, met zoveel herinneringen die nog actief zijn. We zijn terug bij de poort als ik good bye zeg tegen mijn City Gids, en net zo snel ben ik weer thuis en wacht ik op het volgende… dat kan alleen maar LIEFDE zijn. )

 Vertaling: WINNY 

No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE