Followers

Labels

Thursday, February 10, 2011

SVENSKA: St. Clare: Vågen tippar, 2 februari 2011


St. Clare: Vågen tippar
Kanaliserat av Zilanthrah
2 februari 2011
Kära familj och vänner, det finns vad som känns som en övervikt som händer för många av er nu. Ni upplever tankar och känslor och ni behöver veta att en del av dem inte är era egna. De är ackumuleringen av det kollektiva medvetandet. Låt känslorna komma och låt dem gå.


Tänk er vågen av rättvisa och frihet. En sida är överviktig med känslor och tankar som har ackumulerats genom historien. Ni har en inneboende förmåga och kraft att förändra vad som inte tjänar längre; det är vem ni är. Detta är en förenad ansträngning då ni kollektivt för oönskade energier igenom som har blivit en klar börda för utvecklingen av samhället.


Vet att detta är ett stadium krävs i er kollektiva resa. Det är en lättande process, en av rening. Er börda lättas genom era egna naturliga processer utav ert kodade DNA, ert spirituella självt, ert emotionella självt, ert fysiska självt, ert mentala självt. Lita på processen. Lita på er själva. Den största gåvan som ni kan ge till den mänskliga familjen är att vara er själva.


Det är mycket som händer i hela världen. Era Egyptiska bröder som längtar efter demokrati strävar efter sin guds givna frihet, för de har blivit drivna till sin yttersta gräns och kommer helt enkelt inte att acceptera de gamla sätten längre. De vet att det inte längre tjänar och de kräver förändringar. Trycket som de känner driver dem till handling. Ni assisterar i deras strävande för frihet. Ni bortom ilskan, förvirring och intolerans som väger ned vågen med tyngd. Denna plats är under stor press från förtryckande energier som har ackumulerats under årtusenden. Det är genom folket som dessa mäktiga energier frigörs. Världen ser på medan mänskligheten tar tillbaka sin makt och ett uppvaknande sker på en massiv skala. En förebild har sats.


Slappna av och var tålmodig. Energier av fred krävs på denna plats. Med slöjan som är så tunn som den är så dirigeras högre energier med styrka och lätthet för att hjälpa i processen med att trycka ut det gamla och föra in det nya.


Då den stora bördan av känslor och tankar minskar genom att transmutera så tippar vågen. Årtusendets kaos överförs till en högre ordning. Gör vad ni känner att ni måste.


Om ni känner ett behov av att skrika, gör så! Om ni känner för att dansa av glädje – Halleluja! Då ni riktar fridfulla energier till Egypten, kom ihåg att ni är medskapare då ni omordnar denna gamla energi till vad som tjänar det högre bästa!


När som Jorden förskjuts till ett nytt paradigm så är allt väl. Mina kära arbetare, storslagna och underbara framsteg görs. Ni jämnar planen, förbereder ett nytt sätt att vara; arbetar tillsammans som en samhällsgrupp med samma mål. Då ni går igenom de olika stadierna så justerar ni i enlighet. Det är kodat i era celler, så därför kan ni inte ta fel.


Håll ett kallt huvud och återigen var snälla mot er själva och mot varandra. För i det stora tippandet av vågen så finns det frihet och rättvisa för alla.


Svensk översättning: Per Staffan - www.st-germain.se

No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE