Followers

Labels

Monday, March 24, 2014

Η Ανάληψη επιταχύνεται 19 Μαρτίου 2014 διαμέσου Marc Gamma

Η Ανάληψη επιταχύνεται
19 Μαρτίου 2014 διαμέσου Marc Gamma


Μετάφραση: Con Tanidis

Αρχάγγελος Μιχαήλ


Χαιρετίσματα σε όλους – σας μιλάει ο Αρχάγγελος Μιχαήλ.

Σήμερα θα σας δώσω ένα ακόμη νέο μήνυμα.

Πέρασε μια ακόμα εβδομάδα και είναι η ώρα να σας δείξω προς
 ποια κατεύθυνση να στραφείτε – αυτήν που σας δείχνει τι καινούργιο έχει εκδηλωθεί μέσα στην πραγματικότητά σας, καθώς και πώς έχουν εξελιχθεί εν τω μεταξύ τα πράγματα.

Όπως ξέρετε, η συγχώνευση των Δίδυμων Φλογών έχει επηρεαστεί πρόσφατα. Θα πρέπει να ομολογήσω ότι αυτή ήταν μια ασυνήθιστη και πλήρης επιτυχία. Επιτυχία γιατί έτσι δημιουργήθηκε πάρα πολύ ενέργεια – ενέργεια που είναι απαραίτητη για την προαγωγή ακόμη περισσότερο της πύλης εκείνης που απαιτείται επειγόντως για τη μαζική μεταφορά των ενεργειών προς τη Γη και προς το ανθρώπινο είδος που είναι εδώ.

Η συγχώνευση των Δίδυμων Φλογών σύντομα φθάνει στο τέλος της – δηλ. όλες οι Δίδυμες Φλόγες θα έχουν συμπληρώσει τη συγχώνευσή τους σε εύθετο χρόνο. Και έτσι θα έχουμε το τελικό αποτέλεσμα αυτής της πιο ουσιώδους φάσης της ανάληψης. Αυτό ήταν, και εξακολουθεί να είναι, ένα ακόμη σημαντικό σημείο με ζωτική σημασία στη διαδικασία της ανάληψης.

Φυσικά τώρα θα αναρωτηθείτε: …και πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα από δω και στο εξής; Και η απόκρισή μου είναι: ναι – ήδη εξελίσσονται, δίχως να λέμε … θα εξελιχθούν!

Βήμα-βήμα, βαδίζουμε προς την ανάληψη!
Βήμα-βήμα, ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι θα αφυπνιστούν αντίστοιχα τελικά!

Βήμα-βήμα η ανθρωπότητα θα αποκτήσει την επίγνωση, πως το να ζεις με τους άλλους  με τον τρόπο που γίνεται σήμερα, απλά δεν έχει μέλλον.

Το μέλλον σας αυτό πρέπει να αλλάξει και να επαναδομηθεί!
Το είδους του μέλλοντος αυτού θα έχει άλλη φύση, για να μπορεί να σπέρνει την ελπίδα μέσα στην ανθρωπότητα!  Οι αρετές του θα είναι τέτοιες που όλοι σας θα ξεχάσετε τους πολέμους,  την ανεκτικότητα, την πείνα και τέλος, μα εξίσου σημαντικά, το χρήμα!

Σας παρακαλώ να αναλογιστείτε όλες μου τις φράσεις εδώ – όλες αυτές τις λέξεις που εμπεριέχουν τόση δύναμη!

Η δύναμη αυτή της ολοκληρωτικής αλλαγής των πραγμάτων και των καταστάσεων, είναι η δύναμη που θα γυρίσει τα πάντα προς το καλύτερο και προς την ομορφιά εδώ πέρα!
Είναι η δύναμη που μπορεί να κάνει τον άνθρωπο ευτυχισμένο!
Και είναι η δύναμη που εσείς έχετε ολοκληρωτικά μέσα στα ίδια σας τα χέρια!

Δεν είναι στο χέρι μας να πραγματοποιήσουμε όλα όσα αναφέρονται παραπάνω –στο δικό σας είναι – γιατί εσείς είσαστε αυτοί που πρέπει να τα κάνετε!
Εσείς είσαστε – μόνοι σας – αυτοί με τη δύναμη και την ικανότητα να επιφέρετε αυτού του είδους τις αλλαγές!

Όσον αφορά εμάς στην περίπτωση αυτή, μπορούμε μονάχα να σας βοηθήσουμε στη διαδικασία αυτή.  Μπορούμε να σας συνοδέψουμε και να σταθούμε δίπλα σας ώστε να μπορέσετε να αποφασίσετε προς τη σωστή κατεύθυνση των διαδικασιών σας.

Παρόλα αυτά, το σύνολο των κινήσεων και των χειρισμών  στα θέματα που θα προκύπτουν σε σχέση με τη διαδικασία αυτή έγκειται σε σας, στους ανθρώπους επάνω στον πλανήτη Γη!

Υπάρχουν ακόμη άνθρωποι επάνω στη γη που καλλιεργούν τη σκέψη πως κάπου εκεί πάνω, πέρα από τη γη, υπάρχουν κάποιοι Αρχάγγελοι, Αναληφθέντες Διδάσκαλοι ή οποιοιδήποτε άλλοι εξωγήινοι που θα κατέβουνε στη γη και θα φέρουν την ανάληψη για σας, αντί να το κάνετε εσείς.

Όχι, δεν είναι αυτή η αλήθεια και ούτε ποτέ θα γίνει αυτό!
Όλοι σας γνωρίζετε για τους συμπαντικούς νόμους που μας απαγορεύουν να επέμβουμε.
Μας επιτρέπεται να σας συνοδεύσουμε ως οδηγοί σας, και μόνο αυτό μπορούμε να κάνουμε, αλλά η ενεργός ενέργεια και ο χειρισμός είναι πάντοτε δικά σας!
Ξέρω ότι επαναλαμβάνομαι, αλλά πρέπει να το κάνω, αφού ακόμα υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν  πλήρως κατανοήσει τα παραπάνω γεγονότα!

Σας παρακαλώ, ξυπνήστε επιτέλους και αναγνωρίστε ότι εσείς είσαστε αυτοί που θα επιφέρετε την αλλαγή!

Γιατί μονάχα εσείς μπορείτε πετύχετε ένα τέτοιο αποτέλεσμα! Αυτό θα πρέπει να το καταλάβετε όλοι σας καθαρά, και η συνέχιση προς τα μπρός μπορεί να επιτευχθεί μονάχα με την κοινή μας συνεργασία!

Τι θα συμβεί μετά; - αυτό ρωτάτε τώρα.

Ναι, είναι η NESARA! Δε θα εμβαθύνω περισσότερο στο θέμα αυτό, καθώς αποτελεί ειδικό θέμα του Αναληφθέντα Διδασκάλου Αγ. Γερμανού. Παρόλα αυτά, είναι ένα από τα «στοιχεία – κλειδιά» βάση του οποίου όλα θα ξεκινήσουν. Και που θα φέρει όλη αυτή την αλλαγή! Και πάλι, δεν είναι δικό μας θέμα, είτε είμαστε Αναληφθέντες Διδάσκαλοι ή Αρχάγγελοι – όχι – είναι θέμα του συνόλου της ανθρωπότητας  το αν θα επιφέρετε  και αν θα προκαλέσετε τις αλλαγές εδώ! Εσείς είσαστε – μονάχα η ανθρωπότητα – όλοι σας – αυτοί που μπορούν να παράγουν τέτοια αποτελέσματα, ώστε αυτά τελικά να έρθουν προς το μέρος σας. 

Και τι θα γίνει μετά τη NESARA όταν όλα θα έχουν  πραγματικά συμβεί;  Εδώ λοιπόν μου επιτρέπεται να αναφερθώ στα μέλλοντα συμβάντα, αφού αυτά δεν έχουν καμία σχέση με τη NESARA!

Απλά φανταστείτε: όλα έχουν συντριβεί επάνω στο έδαφος και υπάρχει κάπως ένα δυσβάσταχτο χάος, δίχως πια να λειτουργεί τίποτε. Μπορείτε να φανταστείτε πώς θα μπορούσατε να συνεχίσετε έτσι; Τι άλλο θα πρέπει να γίνει για να μπορέσετε να ξαναχτίσετε πάλι μια νέα και καλή κοινωνία από το μηδέν;

Ίσως να κάνετε τώρα ένα μικρό διάλειμμα και να σταματήσετε αυτό το ηχητικό μήνυμα για λίγο;

Θα κατανοήσετε – αφού το συλλογιστείτε για λίγο – ότι αυτά δεν είναι εύκολα και δεν αποτελούν εύκολη και απλή διαδικασία! Για να χτίσετε κάτι από την αρχή, φτιάχνοντάς το εκ νέου, με όλα τα στοιχεία εκείνα που απαιτούνται για να ζήσει η Ανθρωπότητα επάνω στη γη μαζί και με ειρήνη – όχι, αυτό δεν είναι καθόλου απλό και εύκολο – είναι μια πάρα πολύ μεγάλη πρόκληση!

Θα γνωρίζετε για τα πλασματικά παιχνίδια στρατηγικής επάνω στη γη. Υπάρχουν τόσες πολλές υπέροχες εξομοιώσεις για τους υπολογιστές, όπου χτίζετε πόλεις, χωριά, κλπ. Να παίζετε με αυτού του είδους τα παιχνίδια για ν’ αποκτήσετε αντίστοιχη εμπειρία. Και παρότι τα παιχνίδια αυτά είναι μικρά, αντιλαμβάνεστε πόσο πολύπλοκο μπορεί να είναι το να χτίσετε μια κοινωνία, ένα χωριό ή μια πόλη με όλες τις ανάγκες της ζωής εκεί μέσα. Σκεφτείτε σας παρακαλώ τι χρειάζεται πραγματικά, τι είδους άνθρωποι χρειάζονται μέσα σε τέτοιες κοινωνίες και ποιες αξίες και αρετές επιβάλλεται να έχει ο πληθυσμός εκεί μέσα. Τα στοιχεία που χρειάζονται θα είναι πολλά, ενώ όταν αναλογίζεστε το όλο θέμα, φτάνετε τελικά στην άποψη ότι το θέμα αυτό έχει πλατιούς ορίζοντες.
Το μέγεθος των παιχνιδιών αυτών είναι τέτοιο που θα πρέπει να το παρακολουθούν και να το καθοδηγούν αρκετοί άνθρωποι μαζί.

Οι άνθρωποι θα πρέπει να μάθουν να χειρίζονται τα θέματα με τα οποία καταπιάνονται, όχι προς όφελος μονάχα  των εαυτών τους αλλά όλων μέσα στην κοινωνία – αυτό είναι το στοιχείο κλειδί της ευτυχίας, αγαπημένοι μου άνθρωποι.
Είναι ο μόνος τρόπος για να χτίσετε μαζί μια νέα κοινωνία και μια κοινότητα, με αμοιβαίο χειρισμό και συνεργασία. Διώξετε μακρυά τον ατομικισμό, ξεχάστε τον! Δε θα τα καταφέρετε ποτέ εάν εργάζεστε μονάχα για τον εαυτό σας! Δεν πάει έτσι το πράμα– πέρασε ο καιρός αυτός και ήρθε η ώρα να κυριαρχήσει μια καινούργια ενέργεια, και ως τέτοια, οι παλιοί τρόποι της διαχείρισης των ζητημάτων προς προσωπικό όφελος και επιτυχία κάποιων, δε γίνεται να υπάρχει πια.  

Μονάχα μέσα από την κοινή συνεργασία μπορούνε όλα να χτιστούν – να αλλάξουν – και να δομηθούν έτσι ώστε όλα να οδηγηθούν προς ένα μέλλον χρυσό,  το οποίο θα μπορεί να προσφέρει τα πάντα σε όλους σας. Είτε αυτή είναι η εκπαίδευση, η σίτιση, η διασκέδαση, πράγματα που απολαμβάνετε όλοι πολύ, ή η αγάπη. Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που χρειάζεται ένας άνθρωπος προκειμένου να είναι ζει ευτυχισμένα. 

Θα ξέρετε για την πυραμίδα που ονομάζεται «η Πυραμίδα του Μάσλοου», και που απεικονίζει τα πράγματα που χρειάζονται  οι άνθρωποι για να είναι ευτυχισμένοι– πράγματα που χρειάζεται ο κάθε άνθρωπος για να είναι ευτυχισμένος, πλήρης, δημιουργικός και να έχει αγάπη. Εφόσον παρέχονται στον άνθρωπο όλα αυτά τα θεμελιώδη, τότε αυτός θα μπορέσει να απογίνει ένα ον ευτυχισμένο. Αντιλαμβάνεστε τι εννοώ; Σας ξαναλέμε ότι όλα εξαρτώνται μονάχα από εσάς, αφού εσείς είσαστε το βασικό θεμέλιο όλων των αναγκών για να ξαναχτίσετε τα πάντα, και να ζήσετε κατόπιν ευτυχισμένα μέσα σε μια καινούργια ανθρώπινη κοινωνία.
Φτάνουμε στο τελευταίο θέμα του σημερινού μου μηνύματος. Έχουμε μιλήσει καθόλου για την κοινωνία; Ναι, το κάναμε – μια κοινωνία που θα πρέπει να ξαναχτιστεί από την αρχή, και υπάρχουν πολλά που θα πρέπει να γίνουν: κτίρια, υποδομές, σιδηρόδρομοι, κυκλοφοριακές αρτηρίες, δρόμοι κυκλοφορίας και μεταφορών… όλα αυτά τα πράγματα χρειάζονται άμεσα σε μια κοινωνία, προκειμένου αυτή μπορέσει να λειτουργήσει ομαλά. 

Σήμερα όλοι σας απελευθερώνεστε από κάθε στεναχώρια που τυχόν έχετε από την κοινωνία, και με βοήθεια  για την αποκατάσταση των σκουπιδιών και των λημμάτων – συμπεριλαμβανομένης της ύδρευσης με οδεύσεις σε κανάλια και ανακύκλωσή της, καθώς και στην παραγωγή τροφίμων. Όλα αυτά απαιτούνται για την ομαλή λειτουργία μιας κοινωνίας.

Τέτοια είναι και τα θέματα με τα οποία θα πρέπει να καταπιαστείτε. Όλα τους θα απαιτήσουν την πλήρη δέσμευση του καθενός σας – μια δέσμευση για το καλό όλων, και όχι μόνο του δικού σας. Πάντοτε θα εννοούμε για όλους σας!

Θα ήθελα εδώ να αναφερθώ σε όλους τους βοηθητικούς παράγοντες της υποστήριξης – που κρίνονται  απαραίτητοι ώστε να έχει ένας άνθρωπος όλα όσα του χρειάζονται όπως – θρεπτική τροφή – προστασία απέναντι στο κρύο -  να  απαλλάσσεται από σκουπίδια και λήμματα κλπ.  Υπάρχουν πολλές πτυχές  σε όλους αυτούς τους παράγοντες.  Και οι άνθρωποι που εμπλέκονται και τα μοιράζονται όλα αυτά είναι πάρα πολλοί. Σημειώστε το αυτό και κρατήστε το στο μυαλό σας -  είναι σα να παίζουμε ένα παιχνίδι που μας δείχνει ότι χρειαζόμαστε τα πάντα για να ξανακάνουμε μια νέα αρχή εδώ. Ναι, σήμερα όντως έχουμε την εμπειρία αυτή για το πώς να παίξουμε ένα τέτοιο παιχνίδι ικανοποιητικά, και με αποτελέσματα που λειτουργούν καλά.

Αναρωτηθήκατε ποτέ το εάν είσαστε ευχαριστημένοι με τον χειρισμό των πραγμάτων μέσα στο Τώρα; Όταν απευθύνεστε και επισκέπτεστε διάφορες υπηρεσίες, με τις πολύπλοκες διαδικασίες τους, αναζητώντας κάποια πρόνοια - είτε αυτές είναι ασφαλιστικά ιδρύματα, κυβερνητικές υπηρεσίες - οποιεσδήποτε... Όλες τους είναι τόσο δυσλειτουργικές και πολύπλοκες και πλέον στερούνται της ιδιαίτερης εκτίμησης από τον απλό άνθρωπο. Όλα αυτά θα μπορούσαν να απλοποιηθούν με λιγότερες δομές και πολυπλοκότητα μέσα στις υπηρεσίες αυτές, οι οποίες και θα προσέφεραν περισσότερη υποστήριξη προς τον κοινό πολίτη, οδηγώντας έτσι σε μια ζωή πολύ πιο ευχάριστη. Είναι αληθινά μεγάλη η πρόκληση γι' αυτούς που εργάζονται πάνω σε τέτοια θέματα αναδόμησης και ανασυγκρότησης των πραγμάτων από την αρχή. Και εσείς ανήκετε σε αυτούς - σε όλους αυτούς που εμπλέκονται σε τέτοιου είδους θέματα - χτίζοντας, ιδρύοντας, ενοποιώντας, κλπ.

Αποκτείστε συνείδηση όλων των παραπάνω ζητημάτων - ο δρόμος δε θα είναι εύκολος - παρόλα αυτά όμως, θα υπάρξει παντού η διάθεση των πρωτοπόρων εξαιτίας της δεδομένης ευκαιρίας να ξαναρχίσετε από την αρχή. Ο άνθρωπος θα προσπαθήσει να απαλείψει και να αποφύγει όλα εκείνα τα γνωστά απογοητευτικά λάθη που κάποτε - πριν από πολύ καιρό - βίωσε.

Και εδώ είναι που ερχόμαστε και εμείς επίσης μέσα σε όλο αυτό - θα έχετε συνοδεία και καθοδήγηση από πολύ περισσότερο εξελιγμένα όντα, με μεγάλη εμπειρία σε τέτοιες καταστάσεις. Αυτοί - και αυτό περιλαμβάνει και εμάς - θα παρακινήσουν σε νέες παρορμήσεις, ιδέες, ερεθίσματα, διαδικασίες, μεθόδους και απλουστεύσεις τις οποίες θα μπορείτε εύκολα να υιοθετήσετε ανάλογα με τις ανάγκες σας.  

Εσείς θα αποφασίσετε τι θα υιοθετήσετε, και όχι εκείνοι που σας καθοδηγούν και σας συμβουλεύουν. Εσείς, και μόνο εσείς, θα αποφασίσετε για το πώς θα κάνετε τα πάντα όταν έρθει η ώρα. Δε μας επιτρέπεται να σας επηρεάσουμε τη στιγμή αυτή, γιατί αλλιώς θα ήταν ακριβώς σαν αυτό που κάνουν κάποιου εξωγήινοι στις κυβερνήσεις σας προστάζοντας το τι πρέπει να κάνετε σε σχέση με τα ζητήματά σας. Κάτι τέτοιο θα οδηγούσε αναπόφευκτα σε καταστάσεις παρόμοιες με αυτές του παρελθόντος σας.

Έτσι λοιπόν είναι ουσιαστικό να δείτε και να καταλάβετε τον δικό μας ρόλο μέσα σε όλα αυτά. Συμβουλεύουμε και  επιδεικνύουμε, χωρίς να τα εξηγούμε όλα κιόλας.

Ο χειρισμός και η αντιμετώπιση - το πώς ανταπεξέρχεστε στις εργασίες σας εξαρτάται απόλυτα από εσάς - και αφήνεστε για να δείτε πρακτικά αυτά που εισπράττετε!
Να έχετε πλήρη επίγνωσή τους!

Εάν υπάρχει ο οποιοσδήποτε, ο οποίος σας τα λέει διαφορετικά - παραθέτοντας επιτακτικές προϋποθέσεις ή προτάσεις - να μην τις εμπιστεύεστε τέτοιες πληροφορίες,  καθώς ούτε και το μήνυμα - γιατί αυτά δεν επιτρέπονται από το συμπαντικό νόμο.

Φτάνουμε λοιπόν, αγαπημένοι μας, στο τέλος του σημερινού μας μηνύματος και θα ήθελα να σας επιβεβαιώσω ότι είμαστε προετοιμασμένοι να κάνουμε οτιδήποτε χρειάζεται για να πάνε όλα ομαλά και σύμφωνα με το πώς έχουν προγραμματιστεί, να θυμόσαστε όμως ότι πάντοτε θα εμμένουμε στους συμπαντικούς νόμους. Αυτό δηλαδή σημαίνει ότι θα συμμετέχουμε μέχρι να συνειδητοποιήσετε κάποια πράγματα πρώτα από τη μεριά σας, τα οποία μετά και θα σας παραδώσουμε αντίστοιχα.

Όταν θα έχουν επιτευχθεί αυτά τα κύρια σημεία και θα έχουν ολοκληρωθεί οι αναφερόμενες διαδικασίες, θα μπορέσουμε να επέμβουμε ξανά με την καθοδήγηση και τις υποστηρικτικές μας συμβουλές. Αυτό θα επιδείξει - όπως πάντοτε - τη διάδραση της "Αιτίας και του Αποτελέσματος" - προσέξτε ότι το "Αιτία και Αποτέλεσμα" είναι το όνομα του παιχνιδιού σε όλο το σύμπαν, και το ίδιο Ταγκό που χορεύετε και εσείς εδώ στη διάστασή σας,  ονομάζεται "Αιτία και Αποτέλεσμα".

Πρώτα θα πρέπει να καταπιαστείτε με κάτι, να το αντιλαμβάνεστε, να το επιφέρετε, να το παρουσιάσετε και μετά να φανούν τα αντίστοιχα αποτελέσματά του. Αυτό που εννοούμε είναι: Πρώτα πρέπει να φανούν τα αποτελέσματα - με την ακόλουθη σειρά δηλαδή, να αποκτάτε συνειδητή επίγνωση αυτών των αποτελεσμάτων, τα οποία μετά θα πρέπει να μεταδώσετε, και που θα σας επιτρέψουν στο τέλος να συνεχίσετε προς τις σωστές κατευθύνσεις.

Έτσι αυτά θα απογίνουν τελικά το επιτυχές αποτέλεσμα - δηλ. "Αιτία και Αποτέλεσμα"!

Σας παρακαλούμε να δεχθείτε τα πράγματα αυτά βαθιά μέσα στις καρδιές σας, γιατί είναι ουσιαστικά  και θα πρέπει να κατανοήσετε την πλήρη ουσία τους. Θα πρέπει πάντοτε να τα διαχειρίζεστε με αυτό τον τρόπο. Και γι' αυτό εμείς - από τη μεριά μας - θα πρέπει πρώτα να εξακριβώσουμε το πώς οι δράσεις σας θα επιφέρουν επιθυμητά αποτελέσματα, ώστε να μας επιτραπεί εμάς μετά να δημιουργήσουμε νέες προκλήσεις, εδώ, μαζί με εσάς τους ανθρώπους. Αντιλαμβάνεστε τώρα πώς έχουν τα πράγματα - γνωρίζετε το πώς λειτουργούν τώρα όλα μέσα στα πλαίσια αυτά; Έως τώρα τα πράγματα εξελίσσονταν έτσι, παρόλα αυτά όμως οι άνθρωποι δεν είχαν ιδέα γι' αυτά και ακόμα δεν έχουν. Ελπίζω να έχω κάνει ξεκάθαρα τα πράγματα τώρα με αυτές τις τελευταίες φράσεις.

Σας αγαπώ με όλη μου την καρδιά. Είμαι ο Αρχάγγελος Μιχαήλ.

Μετάφραση: Con Tanidis

-----------

No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE