Followers

Labels

Monday, March 10, 2014

Nici o fiintã inferioarã va fi acolo unde vã gãsiti în acest moment.

Nici o fiintã inferioarã va fi acolo unde vã gãsiti în acest moment.

Canalizat de Ron Head 24 Februarie 2014Michaël si Consiliul Sinelor superioare


Dupã ce am vorbit despre iubirea de sine însãsi, sã trecem la demnitate, la iertarea de sine, la faptul de a sti cã meritãm tot ceea ce ne putem imagina. Si noi spunem tot ceea ce ne putem imagina, pentru cã în ansamblu voi nu vã imaginati lucrurile în mãrime. Voi aveti, în cea mai mare parte, obiceiul profund înrãdãcinat de a se gîndi cã voi nu meritati mare lucru. Si voi aveti de asemenea, obiceiul de a gindi cã lucrurile mãrete sunt în afara îndemînei voastre.

Sã aranjãm de acum aceastã micã neîntelegere. Existã o fortã disponibilã, care a creat tot ceea ce puteti vedea si mult, mult mai multe. Pentru o asemenea fortã, a crea tot ceea ce vã puteti imagina, nu este mai dificil decît de a crea o floare, si amîndouã sunt minuni, nu-i asa ? Deci chiar pentru ca sã ne amuzãm, de ce sã nu începem sã ne gîndim în mare ?


Acum, vã rog întrebati-vã, « De ce cred eu, cã nu merit tot ceea ce am nevoie ?» Sunt atîtea rãspunsuri la aceasta, cît de multe persoane existã, însã cea mai fecventã este cã voi ati fost conditionati pentru o lungã perioadã de timp, sã gînditi în acest mod. Si vi s-a spus pe scurt cã nu o meritati. Si voi ati crezut-o. Voi ati imaginat toate modurile de a nu merita, si ati crezut în ele de asemenea. De asemenea, ati crezut cã trageti dupã voi, tone si tone de vinovãtii. Si am putea continua pe aceastã venã mult timp. Sã fãcem o micã experientã. Stiti, în generul de lucruri pe care Dl. Einstein avea obiceiul sã facã acest lucru. Aceasta va fi rapid, asa cã lãsati-ne sã v-o propunem, si apoi închideti ochii si veti reusi. Si dacã nu se pare a fi adevãrat, atunci repetati-l în fiecare zi, pînã cînd veti reusi.

Sã începem. Voi vã gãsiti în fata Creatorului vostru. Pentru început, El/Ea vã iubeste neconditionat. Sã stiti acest lucru. Nu vor exista nici reprosuri, nici coplesiri. Dimpotrivã, va exista multã iubire. Partea urmãtoare este destinatã a ceea ce voi simtiti, partea Creatorului a trecut deja, însã voi aveti nevoie sã o stiti. Deci, « Creatorule » ( sau orice nume pe care i-l dati lui) îmi pare rãu pentru toate lucrurile pe care nu le-am fãcut la perfetiune, acelea pe care mi le amintesc, si altele. Puteti sã mã iertati vã rog ? Voi stiti rãspunsul, nu-i asa ? «  Creatorule, iert pe fiecare, pentru tot ceea ce a fãcut, si care nu mi-a plãcut. Încã nu î-mi place, însã stiu cã asta mi-a permis, sã fiu acolo unde sunt astãzi. » Si pentru a termina, « Creatorule, mã iert pe mine însumi, pentru cã nu sunt, tot ceea ce m-au învãtat sã fiu, si care nu am reusit sã fiu. Mã iert, de a mã judeca pe mine însumi, creatia voastrã, de a fi imperfect. Mã iert pe mine. Mã iert pe mine. Mã iert pe mine. Acum întoarceti-vã la voi, si faceti promisiunea de a gãsi ceva, pentru a face ca sã vã simtiti bine astãzi. Gãsiti ceva, care vã place la voi (acasã). Acest lucru nu ar tebui sã fie prea dificil. La urma urmei, Creatorul vã iubeste.

Asa ca si noi, sã stiti, mereu, mereu, mereu. Vã rugãm sã începeti sã vã gînditi la voi, ca cineva care meritã tot ceea ce universul îi oferã, nu mai putin. Noi vã spunem cã nimeni inferior s-ar gãsi acolo unde sunteti în acest moment. O zi bunã.


Copyright © Ronald Head. Toate drepturile rezervate.              

 Traducere : Florica 

No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE