Followers

Labels

Wednesday, March 12, 2014

Anuntul lui Sananda Schimb valutar si sãrbãtorirea, astãzi !

Anuntul lui Sananda


Schimb valutar si sãrbãtorirea, astãzi !


Transcris de Kathryn E. May, 26 februarie, 6H00 Altanta


Astãzi, dragii mei, voi puteti în sfîrsit sã procedati la schimbarea unelor dintre monede, care vor marca începutul marelui mars cãtre Prosperitatea mondialã.


Permiteti-mã sã vã explic: a fost necesar ca Creatorul Suprem sã intervinã pentru a ajuta la demararea procesului, pentru cã problemele pe teren nu se mai terminau – fie cã erau tehnice, sau legate de ego-ul unora, fie de întîrzierile provocate de cãtre infractori.A devenit intolerabil pentru Compania Cerului, ca voi sã fiti obligati sã asteptati mai mult timp, pentru a începe bunele voastre actiuni de partajare si ridicare a vibratiilor, în favoarea tuturor ; Si ne-am aranjat pentru ca toate valutele mondiale negociabile pe piatã de exemplu, vietnamita, coreana, indoneziana, la ora actualã în circulatie, sã fie convertibile la noul curs de schimb, astãzi.


Iatã primul val de schimbare.  Alte divize ca, dinarul irakian, vor urma la rate mai ridicate, asa cum a fost promis.


Vã trimit acest mesaj din partea Fratelui meu St. Germain, care în acest moment, tine degetul pe buton, pentru ca aceastã activare sã aparã pe ecranele tuturor institutiilor financiare la nível global.


Bucurati-vã, dragii mei. Noua Erã de Aur se gãseste în plinã înflorire. Ne alãturãm vouã în bucurie, Celebrare si recunostintã.


Vã iubesc pe toti cu o inimã care se revarsã de iubire.  Eu sunt al vostru Sananda.
 Translator: Florika

No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE