Followers

Labels

Tuesday, March 11, 2014

Suzanne Maresca met Hemelse Zegeningen (Heavenly Blessings door Suzanne Maresca) en Aartsengel Gabrielle, op 18 febr. 2014: De Twaalf Goddelijke Stralen via Linda Dillon.

Suzanne Maresca met Hemelse Zegeningen (Heavenly Blessings door Suzanne Maresca) en Aartsengel Gabrielle, op 18 febr. 2014:  De Twaalf Goddelijke Stralen via Linda Dillon. 

Divine RaysSuzanne Maresca: Goede morgen en welkom bij een volgend aanbod van Heavenly Blessings met Linda Dillon, kanaal voor de Raad van Liefde en schrijfster van The New You: Emerging Into the Brilliance of Humanity’s Heart Consciousness, en van mijzelf Suzanne Maresca.
Aartsengel Gabrielle zal vandaag bij ons zijn om leiding te geven voor de 12 Goddelijke Stralen, die correleren met onze heilige missie en bedoeling in dit leven, en bij elke andere tijdslijn. Het menselijk collectief is bezig om al onze aspecten te integreren, dus om over de Straal te spreken waarop we gereisd hebben kan dit zeer wel dienen als nog een Goddelijk instrument daar naar toe.

Tot nu toe moet ik toegeven dat de Heilige Stralen(Sacred Rays) mijn aandacht nog niet gevangen hebben. Het is altijd opwindend om wat nieuws te leren, of tenminste om aan iets herinnerd te worden waar we feitelijk al heel eigen en bekend mee zijn. Mijn vragen zullen van het vluchtige soort zijn, dus kan wel leuk worden! Goede morgen Linda.
Linda Dillon:  Goede morgen, Suzi en goede morgen aan iedereen. En ik denk dat dit een van de leukere programma’s wordt die we in lange tijd gedaan hebben en dit kwam feitelijk als resultaat van een suggestie van een luisteraar die naar Rays en Colours vroeg (Stralen en Kleuren) 
Maar het is ook iets waarvan ik weet dat de Raad van Liefde veel tijd aan besteed heeft om zich daarop te richten en over te praten. Het is een van de fundamentele sleutels van wie wij zijn. We praten erover en werken er veel mee in ‘De Nieuwe Jij’, in de webinar series en in het boek, De Nieuwe Jij!

Maar het is belangrijk voor ons om over de Stralen te spreken  en ermee te spelen. Ik bedoel, we worden er niet te serieus over. Het is deel van de fundering van wie wij zijn en als we over de Rays/Stralen praten, en waar ik onze conversatie  vandaag mee wil naartoe nemen, gaat meer over hoe we de Rays gebruiken. Denk aan de Rays als kleuren – niet meer ingewikkeld dan dat. Dit zijn de Kleuren en de Rays waarmee we reizen, werken en de diverse delen van onze dagelijkse functies uitvoeren, of onze missie en bedoeling.
rainbow_pathHet hele idee over het gebruiken van de Straal is dat het de basische informatie is over wie je bent, wat je verplichtingen en afkomst zijn, met wie je werkt en wie je dient, naar wie je wordt aangetrokken en waar je woont in je lichaam, enz.
Nu, er is heel veel literatuur daar buiten, gechanndelde en wat ik esoterisch of spirituele literatuur noem die praat over de Meesters of de Chohans van de diverse Rays. Dat is echt niet waar ik deze conversatie mee naar toe wil nemen, en ik zeg je waarom: Er zijn diverse systemen van classificatie, veel van die systemen werken alleen met de zeven Rays. We weten allemaal dat er veel meer kleuren zijn in het Universum dan gewoon alleen die basische 7 chakra kleuren, dus ik wil niet dat we daarin vast komen te zitten, van wie de Meester van welke Ray is, als ik met een specifieke Straal werk. Zoals bijvoorbeeld, als die wit is en zuiver, en met spirituele disciplines, dan werk ik met X. Dus ik wil ons meer los-vliegend hebben en breder dan dat.
En het is ongewoon dat iemand van ons alleen monochromatisch is (eenkleurig). Ik heb een neef waar ik gek op ben en als ik naar hem kijk was ik geschokt, want hij is blauw, blauw, blauw. Nou, wat bedoel ik daarmee? Gewoonlijk als de Raad of als jullie Gidsen zich tot iemand richten, geven ze je minstens drie kleuren. Dus, bijvoorbeeld enkele van de eerste woorden die Aartsengel Gabriëlle (Suzanna Michaela Gabrielle, zij is ZEER aanwezig vandaag) ooit tegen me zei, was om te zeggen: ”Welkom, ziel van Blauw, aura van Lavendel, hart van Groen.”
Nu, net  dat kleine zinnetje liet me denken, omdat ik er geen idee van had waar ze over sprak! Maar na al die jaren ben ik gaan begrijpen dat ze in de grond aan het zeggen zijn dat mijn zielen- Ray blauw is, en natuurlijk dat is echt zo, ik ben een communicator. Nog een manier waar ze me mee noemt is als een Engel en een agent van verandering, en dat is allemaal keel chakra spul, dat is dat blauw van het keel chakra.
We neigen te denken over onze aura’s die veranderen en verschuiven, afhankelijk van wat er in ons leven bezig is. Specifiek is dat zo bij die prachtige uitbreiding die we de laatste paar jaren hebben. Je gaat naar die spirituele beurzen of gebeurtenissen en soms zijn er van die grappige aura plaatje machines. Je neemt een foto en een keer is die goud en groen en de volgende keer is die purper en rood. Dan krijg je een kleine interpretatie door een ‘lezer/reader’ daarvan over waar dat over gaat, maar in de grond zien we wat onze basiskleur is in termen van ons aura-veld.
Dus die van mij neigt naar het lavendel, en dan zal ons hartchakra vaak als groen verschijnen. Maar om terug te keren naar wat ik zei, deze keer toen ik naar mijn neef keek, en hij was blauw, blauw, blauw en dat is echt ongewoon. Dus zijn zielenkleur is blauw, zijn aura is blauw en zijn hart is blauw! Denk je dat hij misschien voor Michaël werkt? 
En zo simpel is het! Een van de dingen die we doen in ons werk met het InLight Radio team is het afbreken van oude paradigma’s. We verbreden het pad hoe we over dingen denken en een van die dingen die we doen is dat we verder dan de eeuw van de goeroe’s gaan. Ik hoop dat het echt duidelijk is voor iedereen die luistert, dat de grootste goeroe waar we ons ooit mee willen verbinden is, je Zelf.
Suz: Precies.
Linda: Iedereen moet zijn eigen “goeroe” zijn. Zeggen dat iemand van de Blauwe Ray is en daarvoor verbonden is aan een heel specifieke Meester, dat kan onszelf beperken. Wij zijn enorm prachtige Wezens en we neigen ernaar om te werken met verschillende Meesters of Gidsen op verschillende tijden. Ik ben altijd verrast als iemand tegen me zegt: “Nou, ik heb nieuwe Gidsen gekregen.” Je kunt je bewust worden van nieuwe verbindingen met andere Opgestegen Meesters of Verlichte Wezens, maar dat betekent gewoon dat die naar voren zijn gestapt om in die tijd met jou te werken. Ze zijn er altijd al geweest.
De reden waarom we deze conversatie hebben over de Rays waarmee we voornamelijk reizen, is om ons meer te laten weten over ons zelf en om wat begrip te krijgen over waarom we hier zijn. Als we meer over onszelf komen te weten, laat dit ons dieper duiken in de details van waarom we hier zijn om dat uit te vissen en groter te maken. Het kan een mengsel zijn, want veel van de nieuwe chakra’s zijn gemengde kleuren, gemengde Rays. Hoe gaan we verder als we niet echt snappen wat ons startpunt of onze fundering is?
En het gaat er niet om te zeggen, nou ik ben blauw en daarom ben ik een mededeler, want de uitdrukking daarvan kan zo anders zijn. Bijvoorbeeld, ik zei dat ik blauw ben. Nu, als ik naar Steve Beckow kijk, dan is het heel erg blauw. We zijn beiden in dienst van de Moeder, wij beiden hebben een hechting met of dienst contracten met Aartsengel Michaël, maar Steve’s lijn naar Aartsengel Michaël is een vaste, dikke lijn, terwijl mijn lijn met Aartsengel Gabriëlle is. En onze uitdrukking om een agent van verandering te zijn of de communicator, kan niet méér helemaal anders zijn.
Ik ben het kanaal en de stem voor de Raad van Liefde, en Steve is die hele sterke mannelijke schrijver en informatie persoon. We zijn verschillende uitleggers van in de grond dezelfde ray, dus is het een zaak van ontdekking en zelf-ontdekking. Wat ik daarmee doe en hoe dat voor mij in dit leven vertaalt, zal anders zijn dan het proces van Steve.
Suz: Begrijp ik het juist dat de Ray waarop we reizen constant blijft door onze ervaringen en incarnaties heen?
Linda: Yep, dat is zeker zo. Dat verandert niet, net als onze Gidsen niet veranderen. Dat zijn de Wezens waarmee we uitstraalden toen we opdoken uit de Moeder als onze uitdrukking. Nu, zelfs door je leven heen of soms zelfs op een dag, varieert die Straal. Soms kun je werkelijk bleek zijn, bleek blauw, of je kunt dat echte diepe, middernacht blauw zijn, en opnieuw hangt dat net af van waar je mee werkt.
mood ringSuzi:  Dat is net als een Stemmings ring.. 
Linda: Ja, precies als een ring voor stemmingen! En dan ontmoet je mensen en denkt dat ze heel erg Boeddha mensen zijn, of ze zijn erg Jezus-Sananda mensen, of het zijn zeer Quan Yin mensen – en zelfs dat vertelt je iets over de Ray. Als je kijkt naar de Boeddha energie, is die heel anders dan zeg maar de Aartsengel Gabriëlle of Michaël energie, en dat heeft dus verbinding met hun Rays.
Suzi:   We hebben voor deze shows telkens andere channelende gasten. Toen wij de Universele Wetten deden, was Sanat Kumara zeer aanwezig bij me. Als St. Germain komt  is hij al heel aanwezig dágen voordat we de lucht in gaan(met het radioprogramma. w.) het is gewoon dat misschien de Rays van die Licht Meesters iets integreren met de Stralen die ik normaal heb, zoals een Gids die naar voren stapt op een specifieke tijd, en dan weer opnieuw weg gaat?
Linda: Precies. En wij allemaal werken met alle Rays. Het is niet omdat ik blauw ben, ik niet werken kan met groen of met oranje of met rood. Integendeel. We werken allemaal met alle Stralen en daarom ligt er zo’n nadruk op het in evenwicht komen en om je chakra’s te openen. Het is belangrijk dat we open zijn en in evenwicht bij al die energieën. 
We kunnen in een van de Rays verankeren, maar in feite wat we nu leren, is dat we zonder te letten op, werkelijk al onze verankering in ons hart doen. Ik bedoel dat de meesten van ons emerald groen zijn in ons hart. Dus zelfs als we omhoog switchen ook zo. Soms is het kennen  van je straal kleur in de grond waar je leeft in je lichaam.
.chakra colorsDe Raad van Liefde werkt met een systeem van 13 chakra’s, maar als we dit willen uitbreiden, zijn er zelfs meer kleuren dan 13, wees daar zeker van. Als je kijkt naar mensen die helemaal kunstenaar zijn en die hebben dat heldere oranje van het heiligbeen (sacrale), van het creatieve centrum van de maag/buik, of bij het schaambeen die naar beneden gaat in de oranje straal, van die rijke rode klei van Sedona, of van de Mississippi.
Heel vaak zie je die artistieke mensen met de kleuren werken van de creatieve centra. Terwijl als je kijkt naar iemand wiens leven totaal over healing gaat, kunnen die zeer goed werken met de bovenste chakra’s, de amethyst en de magenta’s. Maar dat weerspiegelt ook  waar je in je lichaam leeft.
Het kan zijn dat die centra niet open zijn, maar in het algemeen sprekend is dat de onderkant, het kan zijn dat als je een groen van hart mens bent, een Aarde-bewaarder persoon, een Liefdes persoon, dan kun je neigen tot hartklachten in je leven. Dat is waar de energie centra zijn, en waar je uit balans bent, of iets doet je pijn, dat is waar je het voelt. Je kunt hartburn/maagzuur krijgen, je kunt hart kloppingen krijgen, en dat soort dingen. Als je een creatief persoon bent, kun je digestieve toestanden/spijsvertering krijgen, maag problemen, zweren enz. Veel blauwe mensen zullen zaken hebben met hun keel, of als je in je hoofd leeft, krijg je hoofdpijnen. Dus dit zijn allemaal wenken voor ons over wat onze straal is, of wat er probeert je aandacht te krijgen om open, open, meer open te worden.
Suzi: Goed. Dus in ons evolutionair proces dan, kunnen we misschien denken over verder gaan in de regenboog aspecten van de zaken. Als ik werk en mijn ademwerk doe, nu, vergaar ik dus al die diverse gekleurde Vlammen, en gebruik die allemaal in plaats van maar een.
Linda: En dat is absoluut perfect. Gewoon omdat jij, bijvoorbeeld zegt ik ben een purperen persoon, betekent dat niet dat je geen blauw draagt of geel. Soms is het zo gewoon wat je doet om  die energie in je leven te brengen. Mensen zullen vragen: “Hoe ken ik mijn zielenkleur?”We zijn echt geobsedeerd door dit weet gedoe, maar vaak gaat het gewoon over wat is jouw favoriete kleur? Zo simpel is het, weet je? Wat is de kleur van je hele leven, als je je slaapkamer zou willen verven, maar ook je lakens koopt, je handdoeken, je kleren, je favoriete T shirt, het is altijd die kleur!
dream horseSuzi: Net als het van Dieren Bondgenoten houden. Waar droom je van en waar voel je je echt mee verbonden? Het is een soort van geen-hersenen gebruiken, maar je hoeft er maar weinig aandacht voor te hebben en dan werk je het al uit.
Linda: Je hoeft er maar weinig aandacht voor te hebben en de reden dat je er maar weinig aandacht voor hebt is omdat het informatie voor jou is. Dus je hoeft maar vrolijk mee te gaan en nooit tijd nodig te hebben om echt naar jezelf te kijken, wie je bent, waarom je hier bent en waar deze reis over gaat. Dat is specifiek zo om te weten waarom we in dit Ascentie proces zitten.
Suzi: Oh, zeker, en ik weet ook zeker dat er veel mensen zijn die zich echt afvragen: “Wat moet ik nu doen?” (Wat wordt ik verondersteld nu te doen)
Linda: Uh-huh.
Suzi: En zelfs voor degenen van ons die echt stevig op onze missie zaten, schijnt het te zijn alsof alles nu is veranderd. Ik weet, dat ik op weg ben naar iets erg groots voor mijn volgende stuk, maar ik weet nu nog niet wat dat is. Ik denk dat het gewoon zo is dat we ons prettig moeten voelen zonder het te weten. Woo hoo! Okay.
Linda: Ik weet het! Dit is een verbazend gevoel. Het is opwindend en een beetje angstig, want zelfs als we weten wat er komt, weten we het niet! Het is groter dan we ons mogelijk kunnen voorstellen.
Suzi: Dat is zo. Dus je hebt een geweldige kleuren meditatie vandaag voor ons, ja?
Linda: Dat heb ik, ik ga de Zielen Kleur meditatie doen, voor mensen om in staat te zijn om zich met hun zielenkleur te verbinden. Dit is een van de meditaties die we gebruiken in veel verschillende klassen of situaties, dus, daar gaan we.
Suzi: Heerlijk, dank je.
De meditatie begint om 24:10 en eindigt op 42:04 (op de geluidsband)
Dus, ontspan je en laat de dag los, van wat je op het weekend deed en wat er voor je ligt in de drukke week, en voel dat je in je stoel zinkt, of in je bed, op de vloer, je autostoel, waar je ook bent en ontspan je gewoon.
Je neemt die tijd voor jezelf en dank je Zelf om die tijd voor jou te nemen.
Je doet het en je verankert je in je hart, dieper en dieper. En je voelt je prachtige Drie Kleurige Vlam die gelijkmatig brandt met de Gouden Vlam, je prachtige Rozerood(pink) en het Blauw van de Moeder.
En dit is een meditatie om je te helpen en te beseffen en om die te onderzoeken, je zielenkleur, je ziel Ray, en ga dieper in je hart, en stem er mee in en vraag en geef je over, aan het weten dat je die altijd gedragen hebt.
Je bent helemaal bij jezelf en je bent op het land, het schemert, het is die tijd van de dag waarop het licht een gouden schaduw werpt, je voelt je warm en comfortabel, zelfs al was heet overdag, en je steekt nu een weide over, zie de gouden grassen heen en weer zwaaien, de modder onder je voeten, de vogels die zingen, de roodborst en de weide leeuwerik, de krekels en de bijen, luister en voel de hartslag van Gaia. Voel die door je voeten heen en in de lucht en in de geluiden om je heen. 
Luister naar de geluiden van het Universum. Na een tijdje merk je dat je aan de rand van een open plek komt, omgeven door prachtige, grote, schitterende pijnbomen en groen; het is koel, dit nodigt je uit na de hitte van de dag; en daar is die heerlijke geur van de pijnbomen.

Je voelt een diepe zin van vrede en harmonie. Je voelt je veilig. Het is heel rustig alsof de Natuur zich klaar maakt om te slapen, om de gouden dag goedendag te zeggen. Je loopt naar het centrum van de open plek, waar een vijver ligt  van kristal helder water. Er is geen rimpel op deze vijver, die kan net zo goed een spiegel zijn, de oppervlakte is glad, weerspiegelt en toch voelt deze vijver, toch voelt deze vijver diep en mysterieus. En terwijl je je zelf op deze plek voelt, deze koele pijnbomen plek, deze vijver, weet je dat je hier eerder geweest bent. Je bent nieuwsgierig: Wat heeft je vandaag naar deze plek toegetrokken en waarom voelt die zo bekend?
Kniel hier, aan de rand van de vijver en kijk diep in die heldere, stille wateren. Tuur diep. Dieper. Plof pardoes in die dieptes. Dieper. En terwijl je dat doet gebeurt er iets verbijsterends. Je ziet een stel ogen die naar jou terug kijken, niet gewoon een stel ogen, ze zijn bekend, worden gekend en altijd herkend. Dit zijn jouw ogen, die terug naar je staren. Kijk intens, en zie je Zelf, je wezen, je ziel Zelf die naar jou terug kijkt. Je verwelkomt.
Jouw ogen zijn een geschenk. Niet alleen om de wereld te zien en de schoonheid van deze planeet van groen, maar om je Zelf te zien, naar je eigen straling te kijken, je eigen schittering, je eigen zielen kleur, om de eenheid en de heelheid van dit Universum te zien. Gebruik een paar momenten, en kijk echt naar je Zelf: Die ware weerspiegeling van Wie je Werkelijk Bent.
Kijk diep, diep in die ogen, en zie de kleur, de straal, die door jouw ogen uitstraalt, en door je derde oog, die wijd open is, en die terug schijnt naar jou – zie je zielenkleur die in jouw ogen schijnt. Voel die. Voel de kracht, en de penetratie van je gehele wezen. Elke straal, iedere kleur, iedere vibratie is heilig en dit is een weerspiegeling, een andere weerspiegeling van Liefde, en van de oneindigheid van het Universum. 
Dit is een geschenk. Dit weten, deze kennis van Wie Jullie Zijn. Je zielenkleur is niet iets om ooit te worden veroordeeld, maar gewoon om lief te hebben, en belichaamd in de heelheid van je Wezen. Het is de essentie van Wie Je Bent, dus voel die waarlijk. Sta dat nu toe. Hoe laat deze kleur, die je ziet of smaakt of merkt of weet, hoe laat die je voelen? Voel je je sterker, meer gekoesterd, verrast? Geliefd? Laat dat in je kern komen, naar je hart, laat die je gehele Wezen penetreren, laat je heelheid volledig worden gecommuniceerd en zich nu presenteren.
Als je dieper in de vijver met water tuurt, zie je dat het water verandert, en de hele vijver… de hele vijver wordt jouw zielenkleur. Misschien is dat robijnrood, of blauwe diamant, magenta/purperrood een glorieus purper/paarsrood, of emerald.(smaragdgroen). Misschien is het geen kleur die op Aarde wordt gevonden. Of misschien is het een combinatie van Stralen, lureon of ceron met de zilverkleuren van grijs. Misschien is het een kleur uit een andere dimensie. Sta je dat toe en zie de vijver in jouw kleur veranderen, jouw kleur…..
Vorm nu je handen als een kopje en stop ze in het water. Schep het water op, breng het naar je toe en drink het. Drink jouw kleur. En merk de smaak op. Dit is jouw ziel. Dit is de essentie van Wie Je Bent. Het is belangrijk voor je om dit te weten, dit is een van jullie sleutels tot heelheid en de aanvaarding van je heelheid. Als andere kleuren opkomen, laat hen er dan mee samen gaan en dans en speel samen. Niemand van ons is eenkleurig, wij hebben al zoveel levens geleefd, zo veel ervaringen gehad. Wij zijn een mengsel, verenigd in Eenheid.
Nu, duik nu in de vijver, in jouw kleur, speel erin, spetter erin, lig er drijvend op… drijf, staar naar de lucht. Duik er diep in. Voel je Zelf zich uitbreiden en de hele vijver vullen, totdat JE  de vijver BENT, Je BENT het water, je BENT de Aarde die het water aanraakt. Voel je verbinding met het hart van Moeder Aarde, met Gaia en voel de vreugde, waarvan zij weet dat dit jouw verbreding is in deze heilige vijver, en je heilige opening naar haar energieën. Voel jezelf een spiraal worden van Licht, die naar beneden tunnelt, door de gangen van het hart, naar het hart van Gaia, en allemaal in jouw kleur. Raak haar hart aan, en vertel haar dat je dit doet omdat Zij en Jij Een zijn…..
Er is geen afscheiding, geen verschil tussen Gaia en Jou. En voel dat de energie van Gaia, van de Aarde zich met jouw kleur vermengt, met jouw spiraal, en reis terug naar de oppervlakte van jouw vijver, oplaaiend met uitbreiding en Gaia de moeite sparend om haar naad voor jouw te openen.
Neem nu die kleur, die Straal van Wie Jij Bent en voel dat dit omhoog spiraalt, vlak voorbij de top van de pijnbomen, voorbij de toppen van de bergen, verder dan de wolken, omhoog tussen de Sterren, ver voorbij de schepen en voel dat je spiraal zich begint te mensen met de spiraal van wit licht, zodat je een spiraal en een opening wordt, een portaal voor het Licht van de Ene om in jouw en door jou heen te gaan en naar de Aarde. Zodat je een portaal bent voor iedereen die NU op Aarde loopt. Kom dan terug, naar beneden door die spiraal, stroom terug in je lichaam, in de vijver van kleur, wat het zelfde is als jouw verbinding met Gaia, met je verbinding met jouw Sterrenbroeders en zusters en met de Ene Bron.
En opnieuw, voel je Zelf uitbreiden en je vijver vullen en laat alle spanning of ongemak in je lichaam los en verklein dit, verklein dit tot het kleinste puntje van Licht en breidt dit opnieuw uit, totdat je een reuzengrote orb bent, speel ermee. En breng dit naar je stoffelijke lichaam in de JIJ die daar zit, of ligt, die zich ontspant, reist. En weet dat dit deel is van je Heilige Wezen. En dat je deze Ray/Straal verwelkomt, of die nu amethyst is of purperrood, of granaatrood, het maakt niet uit. Jij bent het. En dit is deel van Wie Jij Bent.
.
GabrielleAartsengel Gabrielle: Gegroet, Ik ben Gabrielle, ik ben Suzanna Michaela Gabrielle, Lelie van Liefde, Trompet van Waarheid, Boodschapper van de Ene.
Suzi:  Welkom.
AEG: Welkom aan jullie, welkom aan ieder van jullie, op deze glorieuze dag, Regenbogen van Kleuren, van elke schakering, van elke frequentie en vibratie, want wat je Ray ook is, behalve de zoete uitdrukking van energie, de frequentie en vibratie, het geschenk dat je vanuit de Moeder hebt meegedragen.
Laten we terug gaan, Geliefde Mensen, laten wij terug gaan , naar het begin. Naar waar je deel bent geweest van de Ene, toen de Moeder zich uitdrukte, en jullie begonnen te ontkiemen, als het ware, jullie uitdrukking van Licht, om door de Multiversums te reizen, dit is uniek voor Jou.
En dit is een uitdrukking, een demonstratie, niet alleen van de Moeder’s Liefde voor jullie, maar van jullie liefde voor de Moeder. Het is een uitdrukking, dat toen je in het hart van de Ene/Moeder/Vader/het Al was, het de energie was, de kwaliteit, de vibratie van wat je het meest intens koesterde, van wat je wilde vertegenwoordigen en bewaarde/beschermde en communiceerde, en meedroeg namens de Ene, tot aan die tijd waarop je volledig en totaal terugkeerde naar huis.
Zo zijn Rays/Stralen geëvolueerd. De Moeder is alle dingen, in eenheid met De Vader, of wat jullie denken dat de Vader is, dus zijn het alle Stralen, alle Kleuren, maar jullie hebben gezegd, ik zal dat en die opnemen en ik zal die samen mengen en ik zal dat beschutten en ik zal dit altijd meedragen, voor u Moeder, maar ook als mijn uitdrukking van u, en mijn herdenking van hoe intens ik u koester, en het is niet dat u het geheel niet koestert, want natuurlijk doet u dat.
Dat hebt u altijd gedaan, maar het is dat beginpunt van de vrije keuze, van de wil. Het is dat punt van besluiten van hoe jullie zullen reizen, hoe jullie dit zullen weerspiegelen, hoe jullie dit uitstralen, hoe jullie zullen dienen, en dus zijn sommigen van jullie prachtige Engelen van rozerood geworden, die afdalen van de Troon van de ene en sommige van jullie werden emerald en hebben de Liefde gedragen, de zuiverheid van die Liefde, van het hart, door de Multiversums heen en sommigen van jullie zijn de rijke robijn van vitaliteit en bewustzijn van in de vorm te zijn – van alle vorm –niet louter menselijk of mensachtig. Door de Multiversums heen.
Jullie hebben gevraagd aan ons om deze verandering, als jullie terug gaan aan het eind van jullie lange reis en jullie je her-verenigen in het Hart van de Ene, als jullie ooit besluiten om opnieuw te gaan onderzoeken, kun je op dat punt beslissen een ander pad te nemen, maar dat is hoogst onwaarschijnlijk – natuurlijk omdat we praten over miljarden jaren.
heart of one Jullie uitdrukking is uniek voor jullie. Denk er
over, mijn Geliefde Mensen, als jullie spirituele vingerafdrukken. Er is niemand als jij in het Universum, de Multiversa, de Omniversa. Zijn jullie allemaal verwant? En op een rooster? Ja. Maar jullie Ray, en de combinaties ervan, de variaties, de zoetheid, is een reflectie van het ontwerp en patroon van jullie ziel. Dit is jullie spirituele DNA, het is wat jullie besloten te hebben, hoe je besloot om geboren te worden, al in het allereerste begin.
En dus ja, dit verandert niet, leven na leven, na leven. Varieert dit? Je zou verbaasd staan, bij de variatie die je mogelijk hebt, zelfs in de ruimte van een moment. Jullie hebben dagen en natuurlijk, ik ben Goud, dus jullie hebben dagen waarop je voelt dat je een helder gele daffodil bent, in het centrum van een meibloempje, of mosterd en dan heb je dagen waarop je het diepste, gesmolten goud bent, dat je bijna in het brons gaat. En vergeet niet wat we de metallieke Stralen noemen, want die zijn ook belangrijk, de bronzen, de koperen, de zilveren, de platina’s en ja, het Goud. Het Witte, de Zuiverheid.
Waarom moedigen we jullie vandaag aan? Omdat we jullie deel willen laten zijn van ons heilige partnerschap. Als deel van het samengaan. Voor jullie om dit te begrijpen, te zien, te voelen, te merken, het maakt niet uit als je dat niet ziet, kind. Het is om dat wonder te ontvangen van jullie pracht. Wij willen dat jullie weten, zelfs meer een glimp, we willen dat jullie je Zelf kennen. Zoals wij jullie kennen.
Als wij naar jullie kijken en met je werken en ik spreek nu voor ieder van ons, voor de Opgestegen Meesters, voor het Gezelschap van de Hemel, voor alle diverse Engel en Aartsengel rijken, wij kijken niet gewoon naar jullie in je stoffelijkheid, die geweldig is, maar we kijken naar jullie, bijna als een verzameling van kleuren, van geluiden, van geur. Dus waarom zou ik niet wensen dat jullie je Zelf kennen in die prachtige reeks? Natuurlijk doe je dat.
Dus, beperk het onderzoek naar je Wezen niet. En zie, en verheug je, en geniet van hoe dit zich uitbreidt, en ja ieder van jullie krijgt een tint van de Moeder’s Blauwe Topaas, met haar Helderheid, en de Zuiverheid van het Witte Licht en een rozerood bad van jullie Sterrenbroeders en zusters, dus als jullie deze dagen je iets meer blauw of roze voelen, dan komt het daardoor. En deze veranderingen daar heb ik mijn bellen Goud bij gegeven. En als jullie jezelf erin onderdompelen, denk je dan niet dat je een tint aanneemt? Natuurlijk doen jullie dat. Speel ermee. Speel hiermee, mijn Geliefden. En laten we spelen met jullie, kom bij die vijver van uitbreiding en verwondering, telkens weer. Wij zullen hier zijn. Net als jullie Gidsen, je totems, je bloemen, je feeën, je elementalen, we zitten allemaal hier bijeen. Dus kom en wees met ons.
Lieve Suzi, welke vragen heb je vandaag voor me?

Suzi: Dank u Gabrielle, ik vind het heerlijk om vandaag met u te spreken op deze heerlijke, koude winter morgen. De sneeuw valt weer.  
Okay, ik moet zeggen dat dit thema, nu nog sterker een onderwerp naar voren brengt dat in mijn denken zat betreffende de niveaus van Schepping. Dat kan wel veel meer zijn dan er in een show past, maar ik vraag me dit heel veel af. Heel veel van wat er plaats vindt en wat nu  is, is in mysterie gedoopt.
En ik zag pas geleden een documentaire die heette De Piramide Code die herinneringen en realisaties opriep voor me. Die ook mijn nieuwsgierigheid prikkelde over de niveaus van Schepping. Ik heb ergens gehoord dat ieder van ons ook altijd heeft bestaan en dat we dat altijd zullen doen. Dat is een vereenvoudigde versie van iets dat ik werkelijk graag wil begrijpen, kunt u daar inzicht in brengen?

AEG: Je hebt ongeveer 12 vragen gesteld, Lief Hart en ik ben blij erop te antwoorden.
Suzi: Okay, heerlijk, dank u.
AEG: Laten we aan het eind beginnen. Natuurlijk heb je altijd bestaan. Maar laten we daar duidelijk over zijn, ten eerste denk aan al de tijdslijnen en tijdslijnen die er tegelijkertijd zijn. Dat er niet een tijdslijn is en dan een volgende en dan weer een. En het bestaan van jou, specifiek voor velen van jullie, is zo verlengd dat je geen herinnering meer hebt van niet bestaan in een of andere vorm. Maar begrijp ook dat je zelfs in het Hart van de Ene hebt bestaan. En jullie zijn deel geweest van dat bestaan, dus is het wel bijna onmogelijk voor je om zelfs maar een niet bestaan te doorgronden/te omvatten. Dus, zelfs als je in de Ene bent, besta je. Ik ben blij dat je dit naar voren bracht. 
Omdat er wat gepraat is, kijk hoe modern ik ben, gepraat op jullie plan over mis-schepping, en de schepping van het Zelf, of van anderen, of van bepaalde energieën. Zelfs in mis-schepping is er schepping. Je kunt  je Zelf niet uit de Bron energie drijven.
Nu, hoe dat zich uitdrukt, hoe dat zich laat zien, hoe je dat kunt beleven, dat kan als niets voelen, maar dat zou een incorrecte aanname zijn. Dus, hebben jullie altijd bestaan? Ja. Zullen jullie altijd bestaan? Ja.

Er is werkelijk niet zoiets als dood, en velen van jullie gaan begrijpen dat meer en meer duidelijker begrijpen, omdat de angst rond dood ook verdwijnt, dat jullie begrijpen dat jullie gewoon overgaan of morfeem worden vanuit de ene vorm naar de andere en achterlaten wat je gedacht hebben als stoffelijke voertuig, gewoon omdat jullie gekozen hebben om iets anders te beleven, of om naar een nieuwe uitdrukking van je missie en bedoeling te gaan.
We zeggen niet dat zij daarachter gebleven jullie niet missen en dat er niet zoiets is als verdriet, maar er is niet zoiets als dood, en om te eindigen zoals velen dat gedacht hebben.
Nu, in ieder van jullie, denk aan de kaleidoscoop van je zielenKleur, je zielen Ray, je zielenontwerp, omdat je aspecten hebt die jullie misschien niet geheel hebben ontdekt of onderzocht, tot nu toe. En wij zeggen dat dat deel is van het partnerschap, dat we in co-creatie  feitelijk in het midden staan – we zijn verder dan er middenin, maar ondanks dat – dat we in het proces zitten van formulering.
Nu, er zijn dingen, die jullie hebben geblokkeerd, of ontkend, of gewoon tot nu toe niet hebben geopend. Dus er zijn vele ruimtes, veel aspecten in jullie ontwerp dat je misschien hebt weggeborgen. En ik spreek nu niet gewoon over herinnering – jullie zeggen, nou, Atlantis was vreselijk, dus ik heb die herinnering weggeborgen, dus ik hoef die tragedie niet weer opnieuw te beleven – maar vaak is wat er gebeurt in dat opberg proces, is dat jullie ook enkele talenten hebben weggeborgen en vermogens die je in die tijd ook had.
Nu, wij, Michaël en ik, en de Moeder, hebben herhaaldelijk tegen jullie gezegd, dat in dit leven, jullie de hele volheid van je portret hebben meegebracht, jullie kaleidoscoop, en dat je die hebt verankerd, want Lief Hart, in dit leven, voor deze Ascentie, hebben jullie dat nodig, willen jullie, wensen jullie dat te hebben maar jullie wisten dat je al jullie talenten zouden gebruiken, al jullie vermogens, jullie kennis, dus wat betekent dat?  Het betekent dat de Codes – wat wij de Schepping Codes noemen – dat die niet zijn geactiveerd of dat er niet naar gekeken is, misschien al in geen honderden levens, dat die zijn geher-activeerd, terug gebracht naar de oppervlakte, zodat jullie die energieën kunnen oproepen om naar voren te komen in onze co-creatieve partnerschap.
pool of wondersDus, ja, er zijn dingen in jullie waar je je misschien niet helemaal bewust van bent – nog, maar dat is waarom wij jullie vragen, we nodigen jullie uit naar deze vijver van wonder, en we zeggen duik er diep in, spetter, omdat in die spetteringen, je de druppels zult zien, omdat die de formules in zich hebben, de codes in zich hebben, drink het, zodat jullie dat ontwaken zullen activeren. Beantwoord dit je vraag?
Suzi: Ja, op een manier. Ik denk dat we een hele show konden toewijden aan de niveaus van Schepping omdat dit zo’n mysterie lijkt. Denkend aan de veelvoudige aspecten van onszelf, dat er zoveel mensen zijn en nog meer die er steeds worden geboren.
Natuurlijk zijn er meer Wezens in de Schepping dan alleen de mensheid, dus is het enigszins niet te bevatten om aan alles te denken dat bestaat en aan ieder Wezen dat nu bestaat, altijd al in bestaan is geweest en dat altijd zal zijn. Is er een fluctuering in de bevolking? Ik denk dat dit niet heeft te maken met de Stralen, maar het is gewoon wat ik nu denk.

AEG: Maar jij denkt aan een beperkt Universum. Jij denkt aan de groei van de bevolking, dus, bijvoorbeeld, laten we naar Gaia kijken en je denkt, nou, lieve help, de bevolking op de planeet is geëxplodeerd, specifiek in de laatste tientallen jaren, dus als al die Wezens voortdurend in bestaan zijn geweest, waar waren die dan?
Suzi: Precies.
AEG: Nou, die waren ergens anders! Ze waren op andere planeten en op andere reizen. Sommigen zijn louter energie en die bevolken de planeet, laten we zeggen, omdat ze allemaal die ervaring willen hebben van de Ascentie. Zij weten dat hoe meer dit te doen, dat het rimpel effect door de diverse planeten heen waar ze op geweest zijn, beter zal worden.
Suzi: Okay, dus zij die nu geboren worden, zijn specifiek hier om te helpen bij de evolutie van de mensheid? Het voelt alsof baby’s die nu worden geboren een lange wachttijd hebben om oud genoeg te zijn om effectief de wereld te veranderen.
AEG: Oh, nee, dat is helemaal niet zo.
Suzi: Oh, okay, goed.
AEG: Nu, de baby’s die worden geboren, en die al een aardig tijdje naar de Aarde zijn gekomen, volledig wakker zijn en volledig bewust zijn. Laten we zeggen dat zeker nu, de kinderen die nu naar voren komen, zeer rozerood zijn en magenta. Jullie hebben wat voorlopers gehad. Zij die nu komen wachten niet totdat ze 32 jaar zijn om beginnen te activeren wat ze kwamen te doen. Zij zijn zich bewust van waarom ze binnen kwamen om te doen. 
Is er frustratie soms over het vastzitten in een klein lichaam? Ja. Is dat waarom sommigen van hen weer vertrekken? Ja. Maar begrijp de impact die deze kinderen hebben bij de diverse families waarin ze geboren worden, in de gemeenschappen waar ze in geboren worden. Het is fenomenaal. Dus ze komen binnen en werken hun missie uit vanaf hun eerste ademhaling.

Suzi: Alright, mooi. Zijn de Stralen geëvolueerd? Samen met de mensheid? Specifiek vraag ik me dat af daar er zoveel van wat wij denken dat waar is, aan het veranderen is, zijn de Goddelijke Stralen consistent in welke kwaliteiten ze apart vertegenwoordigen en dat soort dingen?
AEG: Er zit consistentie (een vaste lijn) in de Stralen en er zijn meer Stralen dan veel mensen denken. Ze zijn consistent met bijna oneindige variatie, maar ja, die zijn consistent omdat de Moeder consistent is. Dus veranderen ze, breiden ze zich uit, groeien ze, omdat zij dat ook doet, eeuwige verandering? Ja. Maar je kunt denken aan de Stralen, die echt als het aura zijn van de essentie van de Moeder.
Dus, dat verandert, verschuift of evolueert niet echt. Nu, wat menselijke wezens doen met de Stralen om in de zuiverheid te gaan of de essentie, de volheid van die Goddelijke vibratie, dat is zeker aan het veranderen. En St. Germain zou de eerste zijn om dat te bevestigen!

Suzi: Alright. Goed. Ik heb nog een vraag meer en dan kunnen we naar de bellers gaan. Zijn de Stralen deel van het Goddelijke Plan voor het verenigen van de mensheid met hogere dimensionale Wezens?
AEG: Ja. Omdat alle Wezens met diverse Stralen reizen. En zo is het een manier waarop mensen zich kunnen verenigen, identificeren, samengaan, en er aan toe voegen. Dus, ja, het is deel van het eenheidsbewustzijn.
Suzi: Alright, dus we kunnen de Stralen gebruiken om ons te helpen bij telepathische communicatie met onze leiding, dus dat is goed.
AEG: Ja, en het is ook een manier waarop je je kunt verbinden via leiding met de diverse Meesters, met de Engelen rijken, met de Goddelijke Wezens. En als je er niet zeker van bent met welke Straal je moet gaan, is het gewoon zo: Denk Wit.”
Suzi: Dat zijn alle kleuren Straal, ja?
AEG: Ja.
Suzi: Alright. Prachtig. Okay, zijn we nu klaar voor sommige bellers, ja?
AEG: Ja, dat zijn wel.
Suzi: Prachtig, dank u. Okay, we zitten op aerea code 810, zijn jullie bij ons?
810: Hallo.
Suzi: Hallo, goe de morgen, je bent in de lucht.
810: Deze vraag zit allang in mijn denken, als we die meditaties doen, is het iets dat we zouden moeten zien, of gewoon voelen, zoals bijvoorbeeld, ik zit in meditatie en ik roep de Blauwe Vlam op van Aartsengel Michaël, is het dan zo dat ik die moet zien? Dat is mijn vraag.
AEG: Lief Hart, de enige kleur die je zou moeten zien is mijn Goud. En natuurlijk plaag ik je. En ik plaag je door je te laten lachen. Er is geen ‘zou moeten’… dat is het nooit geweest. Sommigen van jullie hebben andere zegeningen gekozen. Nu, zal de tijd komen waarop jullie allemaal zullen zien, horen, proeven, ruiken? Ja.
Maar er is een onderscheid in wat jullie gekozen hebben om te activeren op verschillende momenten van je reis, dus sommigen van jullie zien, sommigen zullen horen, bijvoorbeeld de ‘hum’ van Michaël en vergeet niet dat mijn Geliefde Broeder een musicus is, en zijn favoriete instrument is de harp, dus heel vaak – tegengesteld aan de Strijder van Vrede, als Michaël zichzelf aankondigt, hoor je een hoge vibratie, zoals het plukken aan harpsnaren, en dat is best engelachtig. 
Sommigen van jullie zullen de sensatie hebben van reuk, of van gewoon weten – oordeel de wijze niet waarop je dat merkt, als je dit wilt uitbreiden, focus je dan op de diverse chakra’s, de chakra’s in evenwicht brengen zou een dagelijkse activiteit moeten wezen. En dat zal jullie openen voor je vermogen om op diverse manier waar te nemen, maar het is niet dat je moet zien, of horen, het is hoe je verdergaat in het weten. En als je voelt dat je niet ziet of hoort, maak je er geen zorgen over. Jullie taak, je missie en bedoeling is om je hart te openen, mijn geliefde vrienden en om te ontvangen.

Suzi: Prachtig. Dank u.
810: Okay, dank u.
AEG: Graag gedaan, Lief Hart.
Suzi: Alright. We komen nu bij area code 608, bent u bij ons?
608: Ja, dat ben ik. Hi Suzanne, Linda en Aartsengel Gabrielle, mijn naam is Yusav (?) en ten eerste wil ik zeggen dat ik echt van uw naam houd, Aartsengel Gabrielle. 
Mijn vraag is dat ik me altijd voel aangetrokken tot de Witte Kleur en ik houd van kleuren, ik wordt altijd aangetrokken naar alle soorten kleuren en ook naar fluiten, en ik zie als mezelf als een Blauwe Straal Wezen en ik voel me heel erg aangetrokken tot de Blauwe kleur van Aartsengel Michaël en ook naar Goud, uw goud, weet u, dus voor mij is het zoiets als, en specifiek bij deze Ascentie, ik voel me echt aangetrokken tot Blauw en de Gouden Straal.

En mijn vraag is, wat zegt dat voor me op dit moment, want ik houd van kleuren, en ik heb altijd van kleuren gehouden, ik houd van de Witte Kleur, maar nu voel ik de aantrekking tot Blauw en Goud, dus wat zegt me dat nu, als u tegen me kunt spreken, de betekenis van wat er bezig is, voor zover de kleuren er bij zijn betrokken, dank u.
AEG: Dus, wat dit betekent, Lief Hart, is dat je werkt met die vibraties op dit moment van de tijd, vol verankerd in je hart, en ja, in de Zuiverheid, en de Helderheid van de Witte Straal, maar je werkt met het Goud van vreugde, van de Universele Wet, van Schepping, met het Blauw van Verandering, van koestering, van hoop, om de vrede van Michaël te brengen, zodat dit het is wat dit betekent. Het spreekt niet alleen over zaken en Goddelijke kwaliteiten die je naar jezelf toeroept, het betekent ook de Wezens waarmee je werkt, op dit moment in de tijd.
608: En dus ben ik een Witte Straal Wezen, of ik ben een Blauwe Straal,  omdat ik alle kleuren heb, dus kan ik me niet verbinden met ieder, ik kan geen kleur aannemen, zoals ik ben deze straal of van die straal.
AEG: Ga dan met je hart. Beperk jezelf niet.
608: Okay.
Suzi: Dank u zeer.  
 608:  Dank je zeer.             AEG: Graag gedaan.
Suzi: Prachtig. We zitten op area code 203, bent u bij ons? 
203: Ja, ik ben bij u, dank u.
Suzi: Hi!  Goede morgen.
203: Hi! Ik ben aardig zeker van mijn Zielen Kleur, Blauw maar ik voel me helemaal niet als een communicator en in feite in de tijd, denk ik dat ik minder en minder communicator ben, en in feite voel ik me soms minder en minder een communicator, en in feite voel ik soms een dikke keel dus misschien kijk ik hier op een te kleine manier naar, dus dat kunt u me vertellen, maar ik vraag me af wat als er soms verwarring is over wat we voelen die we zijn, en toch hoe we ons zelf niet zien doen wat in verbinding is met die Straal Kleur, heeft dit zin?
AEG: Ja. Nu, laten we hierover spreken en we zullen Blauw alleen als voorbeeld gebruiken.
203: Ja.
AEG: Dus, als je werkt met een Straal Kleur, of die nu goud of magenta is, of amber of rood; gebruik niet gewoon een woord om te beschrijven wat dat centrum is. Blauw is vrede, dat is hoop, dat is verandering. Die communiceert op elk niveau, het is de koestering van de Moeder, het is de verbinding met Michaël op zijn missie van vrede, het is het Blauw van veel Meesters, van El Morya.
Dus beperk je niet en zeg niet: “Oh ik wordt verondersteld een spreker te zijn!”  Als je enige spanning voelt in een bepaald gebied van je lichaam dan is het gewoon dat chakrapunt dat zegt, ik wil losbreken! Dus als je je chakra’s in balans brengt, zoete Lief, neem dan extra tijd om die Straal naar binnen te brengen, of het zuivere Witte Licht, of de Gouden bliksem bol, wat je voelt dat nodig is om in dat chakrapunt te komen om die spanning uit te breiden en los te laten, zodat die energie kan gaan lopen, en Jou ondersteunen, op de wijzen die jij wilt.
Sommige van de Blauwe mensen zitten bij de meest rustige mensen, achter de schermen, koesteren mensen en die zullen nooit op een podium zitten, die nooit in het publiek zullen spreken en die toch communicatoren zijn op grote schaal. Vergeet niet dat de meeste communicatie plaats vindt via jouw veld. Niet door je stem.

203: Dit heeft heel veel zin, dank u zeer.
AEM: Graag gedaan, Lief Hart.
Suzi: Alright, mooi. We zitten nu op area code 949, bent u bij ons?
949:  ja.
Suzi: Hallo en goede morgen. Je bent in de lucht.
949: Okay, dank u. Hi Gabrielle, nou, sinds ik 18 jaar ben geworden, zie ik dat prachtige oog in mij, een zeer groen, prachtige oog, dat naar me knipoogt en door dit oog zie ik Universums, weet je net als een wormhole, als een tunnel, weet u met Universums maar dat is het net als, die groene kleur is als een laser-groene kleur, met ook een rode kleur, ik vroeg me altijd af, of dit het Oog van God is, kunt u me dat vertellen?
AEG: Je verbindt je met IK BEN – denk er aan: ‘Ik BEN’. En via die IK Ben, met jouw IK BEN. Dus het groene oog, we zouden niet een kleur moeten toeschrijven aan het oog van de God Bron! Dat zou een panorama moeten zijn! Het zou een nevel moeten zijn!  Het zou een Aurora Borealis moeten zijn. Dat is verder dan prachtig, en die is verder dan toon of kleur. Dus wat jij ziet is jouw IK BEN, en je reist door dat wormhole, er doorheen naar de Universums en naar DE IK BEN.
949: En wat is de reden waarom ik zoveel paars zie en goud, nu, specifiek nu in het Ascentie proces.
AEG: Omdat dat is waar jij mee werkt, de spirituele hiërarchie en het leren van je kruin, en het Goud van de Universele Wet, en van Vreugde.
949: Vreugde. Dank u, dat waardeer ik.
AEG: Graag gedaan.
Suzi: Alright, dus we zijn nu toe aan David, ben jij bij ons?
David: Ja, ik ben bij je, hi Suzi.
Suzi: Goede morgen, hi.
David: Goede morgen, hi Linda, hi Suzi, hi Gabrielle. Dus ik wil zeggen dat ik dat partnerschap voel dat we allemaal hebben en ik vind dit echt geweldig. En ik wil vragen, want misschien voel ik me al echt verbonden – en ik huilde al iets voor de telefoon – met u Gabrielle, en misschien kunt u me iets geven dat ik kan, wel doen of zijn, om ons in te sluiten in dit grote partnerschap dat we allemaal hebben in deze eenheid en vereniging.
AEG: Dat doet me genoegen, namens het Al. Dus, eerst rust je in je hart. Nu, het kan nooit gebeuren dat doordat je aan mij bent verbonden, dat de dag zou komen of de tijd zou komen dat St. Franciscus of Sanat Kumara of St. Germain zou komen binnenlopen en zeggen: “Vandaag werk ik met jou”,  maar er zijn bepaalden banden in Liefde. En van partnerschap, gewoon zoals die ook in het menselijke rijk zijn, die intens gaan en eeuwig zijn.
Dit is wat ik vraag, namens Michaël, van Jophiël van Uriël van Raphaël en van alle Wezens van Licht. En het is een manier om te gaan begrijpen op een lichtere wijze dan voelen dat je tegen het tij staat te duwen.
En in die tijd van de Tsunami (van Liefde), is het belangrijk voor je om gewend te zijn aan de stromingen. Waarom zeg je niet iedere dag tegen me: “Gabrielle, wat zullen we vandaag gaan doen?” Het kan net zo simpel als dat zijn en alles dat je maar hoeft te doen is te luisteren met je hart. Jij zegt: “Nou, ik hoor het niet.” En dan is er plotselinge inspiratie, en sommige dagen zal het zijn: “Laten we vandaag tien minuten nemen en naar de Maan kijken, en naar de schitterendheid van het borstje van de Roodborst vogel.” En op andere dagen zal het zijn: “Laten we vandaag in ons partnerschap, de mensen van Syria healen.  Laten we vandaag geduld sturen en besef en Liefde naar onze Sterrenbroeders en zusters. Laten we vandaag onze voeten op Gaia zetten.”

Waarom kunnen ze geen bezoek maken en een opdracht, iedere dag. Jaren geleden, in jullie tijd – en ik bied dit nu weer aan – vroeg ik aan jullie, aan jullie allemaal, vraag om één geschenk per dag. En schrijf dat op, dan schrijf je de datum op en wat het geschenk is en dan een andere pagina voor de volgende dag, en gewoon vragen om geschenken. Of activiteiten en dan als die klaar zijn, ga je terug en maak een notitie, zodat je je die herinnert, omdat wat er gebeurt met menselijke wezens, is dat dingen voorbij gaan, wij hebben een vreugdevolle tijd en dan vergeet je het. Wij vergeten dat niet.
Dus, kunnen we die activiteit per dag beginnen, een geschenk per dag, voor jou en voor mij en voor de hogere rijken, iedere dag. En op die manier begin je te begrijpen en wij beginnen te begrijpen hoe we elkaar het best begrijpen, hoe we met jullie het best kunnen werken, hoe jullie je naar ons uitdrukken, wat jullie werkelijk menen, wat jullie hart je dicteert. Zodat wij ons er niet mee bemoeien. Kunnen wij dit samen doen, David/

David: Ja, ik kijk er blij naar uit. Ik zal dat doen. Dank u Gabrielle.
AEG: Graag gedaan.
Suzi: Grote kwestie en dank u voor die informatie. Okay, dus Gabrielle, bij de afsluiting, is er nog iets anders dat u ons wilt laten weten over de Rays/Stralen?
AEG: Er is zoveel waar we nog niet over hebben gepraat. En de specifieken ervan, maar de gedachte – en ik zal blij zijn om hiervoor terug te komen en om hierover opnieuw te spreken. Ik vind het heerlijk om je gast te zijn, lieve Suzi en luisteraars, maar waar ik jullie naar vraag om over te denken is om de uniekheid te ontdekken, niet de platte, onverschillige kleur, maar de uitstraling, de diepte, de uitdrukking van jullie spirituele vingerafdrukken. Van jullie Ray. En om die te weten, dat is jullie uitdrukking van wat jullie koesterden en altijd zullen koesteren, in de Moeder/Vader Ene. Het is de essentie die jullie gekozen hebben om voort te dragen zoals die spiegel, die reflectie van Liefde.
Suzi: Prachtig. Dank u zo zeer om vandaag bij ons te zijn, en we zullen u zeker terug uitnodigen voor meer.
AEG: Ga met mijn Liefde, en ga met mijn Vreugde. Ga in Vrede, Lieve Mensen. Vaarwel.
Suzi: Vaarwel.

No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE