Followers

Google+ Followers

Labels

Monday, March 3, 2014

Urgent – Dependent de timp – A Împrãstia cît mai rapid posibil ! Meditatie pentru Pace pentru UCRAINA – 4 Martie 2014


Urgent – Dependent de timp – A Împrãstia cît mai rapid posibil ! Meditatie pentru Pace pentru UCRAINA – 4 Martie 2014
Publicat în 3 Martie 2014 de Antares - No Comments ↓
publicat în Blog-ul lui Cobra în 3 Martie, 2014
tradus de Antares 


Zbigniew Brzezinski, un jesuít, care apartine unei familii nobile a întunecatilor  din  Brzezany (Ucraina),  este creierul în spatele conflictului din Ucraina.  Planul jesuitilor este de a ajuta factiunile Illuminati si sioniste în foamea lor de rãzboi, asteptînd ca Putin sã revinã în conflict direct:                     
Putin vrea doar sã rãmînã pe terenul sãu si sã-si protejeze cetãtenii rusi din Ucraina, si asa în deplinã conformitate cu acordurile ruso-ucrainiene  vezi:
Fortele armate Ucrainiene în Crimeia au renuntat fãrã ca un singur glont sã fie tras :
Si procesul de pace în Crimeia este în curs de restaurare:

Cutremurul de pãmînt de ieri din Crimeia a fost un eveniment natural, deoarece relaxarea energiei a cauzat o ligerã miscare a plãcilor tectonice, si nu a fost cauzat de HAARP:
Cabalei nu îi mai este permis sã intervinã în afacerile interne ale Statelor Suverane, pe cît timp Alianta Orientalã îsi face acum înselãtoriile finale:
Si de asemenea în atîtea planuri asupra nivelelor “inferioare” în spatele scenei, si sper ca în curînd sã fiu capabil sã informez despre ele, si în viitoarea mea actualizare detaliatã  asupra situatiei planetare. Dacã vre-un intel sensíbil va fi lansat si dacã anumite operatii ale fortelor Luminii sunt concluse, care se gãsesc, la aproape de o sãptãmînã începînd de acum. Din nefericire situatia din Ucraina, încã nu este rezolvatã si multe persoane fug din tarã:
În afarã de asta, existã posibilitatea realã ca un conflict militar în regiunea centralã a Ucrainei sã fie escalat. Planul Cabalei este de a învãlui fortele ucrainiene si ruse în conflictul din regiunea mixtã etnic din Ucraina, si apoi, sã cheme pentru o invaziune  OTAN-ul :
Si este pentru asta cã noi fãcem aceastã meditatie pentru pace, pentru a calma situatia.
Ea depinde de timp(sensibilã timpului), si dumneavoastrã, trebuie sã o rãspînditi prin retelele voastre !
Noi toti fãcem împreunã aceastã meditatie marti 4 Martie la 9:12 ore noaptea – ora ucrainianã, pentru cã acesta este momentul astrologic de maximã tensiune si de potential maxim a solutiei sale. Imaginea horoscopului, Marte, Luna, Venus si Lilith, într-o cruce mare, aratã potentialul cãtre o escaladã de conflicte militare, sau eliberarea lor si înlãturarea lor .


 
Meditatia noastrã începe la 21:12 ora ucrainianã. Asta corespunde la 20,12 ora Europa Centralã, 07.12 ora p.m. în Anglia, 14,12 EST, 01,12 ora CST, si 11,12 ora MST PST. Timpul în întreaga lume pentru multe locuri:
Instructiuni:
1. Relaxati  corpul si mintea, observînd  respiratia  cîteva minute.
2.Visualizati o coloanã de luminã roz care coboarã de la  Soarele Central Galáctic si, atunci, curge în jos cãtre corpul voastru. 
3. Vizualizati aceastã luminã prin inima voastrã si prin mîinile voastre,  curgînd direct cãtre cine se gãseste direct amestecat în conflictul din Ucraina, aducînd armonizare si pace. Lãsati lumina apoi sã curgã deasupra a toate si sã vindece toate celelalte conflicte în jurul lumii, inclusiv situatia din Venezuela.             
4.  Vã rog, cereti prezenta zeitei (Femininul Divin)ca sã vinã prin corpul vostru.
5. Vã rog, lãsati prezenta zeitei sã îndrepte energiile de pace si armonie direct, în orice situatii ne rezolvate, sã comande Ucraina referitor la conflict, si tuturor acelora care sunt amestecati în el. Lãsati aceste energii sã curgã peste toate,  si sã vindece toate celelalte conflicte în jurul lumii, inclusiv situatia din Venezuela. Permiteti ca aceste energii sã curgã cîteva minute prin inima voastrã , si apoi, sã curgã prin mîinile voastre în toate situatiile. 
Zeita vrea pace, si asa nu va exista pace.

Teilen mit:

No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE