Followers

Labels

Wednesday, July 30, 2014

21 Ιουλίου 2014 διαμέσου Shogun Amona 
Μετάφραση: Con Tanidis



Πολυαγαπημένα αδέλφια της Γης,

Σας χαιρετούμε με την αγάπη και το φως της Μοναδικότητας της ύπαρξής μας. Είμαστε οι ετεροθαλείς αδελφοί από το Σείριο και είμαστε εδώ παρόντες μέσα στη δόνηση της Αγάπης και της Αρμονίας – Εδώ και Τώρα.

Πολλοί σας ρωτάτε – γιατί εμείς, οι ετεροθαλείς από τα άστρα, δε μεσολαβούμε ορατά και πιο ενεργά για να  διευκολύνουμε τη διαδικασία της ανάληψης. Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε – πως μονάχα στην ίδια την Πηγή επιτρέπεται να μεσολαβήσει ενεργά στη διαδικασία αυτή και ότι η Μητέρα Γη θα επιλέξει από μόνη της τη στιγμή αυτή – όταν αυτή θα μπει ολόκαρδα στη φάση του ενεργού και ορατού μετασχηματισμού.  

Οι παράγοντες που εμπλέκονται είναι πάρα πολλοί και εάν επικεντρωθείτε στη θεότητά σας – θ’ αναγνωρίσετε – ότι η πηγή είναι μέσα σας – μέσα στον καθένα σας – γι’ αυτό ξεκινήστε, ως Συν-Δημιουργοί να επηρεάζετε τον εαυτό σας – το τριγύρω πεδίο και το περιβάλλον σας.  


Όταν κινηθείτε μέσα στην αγάπη – μέσα στην αγνή αγάπη της καρδιάς σας – θα αισθανθείτε ότι η δύναμη και η μνήμη σας για την πηγή επιστρέφουν πίσω μέσα στη συνειδητότητά σας. Αυτό που έχει σημασία είναι – ν’ αρχίσετε ν’ ανοίγεστε στην πηγή μέσα σας από βαθιά εσωτερική νοσταλγία – και να αρχίσετε να εντάσσεστε μέσα στο θείο παιχνίδι ως ενεργοί συν-δημιουργοί – εκούσια και με φρόνημα ενδόμυχο.

Κανείς άλλος πέρα από τον εαυτό σας δε μπορεί να πάρει αυτήν την απόφαση – να κάνει αυτήν την επιλογή. Εφόσον ενεργήσετε με τους δικούς σας πόρους και πρωτοβουλία – θα βιώσετε εσείς και η ψυχή σας υψηλό επίπεδο ανάτασης μέσα στην παρουσία του Θεού μέσα σας – ο οποίος είναι πάντοτε παρών μέσα σας και αναγνωρίζει ότι Όλα Όσα Υπάρχουν είναι Ένα.

Δεν είναι σκοπός μας να σας πείσουμε με λόγια – δουλειά μας είναι να σας υπενθυμίσουμε με αγάπη για την αγάπη και την αρμονία του εαυτού σας. Όλοι μας είμαστε ταξιδιώτες – που βαδίζουμε προς την εστία μας – προς την άπειρη πηγή – προς την απαρχή του ΕΙΜΑΙ.

Όλοι μας είμαστε άγια Όντα της Αγάπης και από το Φως που ΕΙΜΑΙ και από τα βάθη της καρδιάς μας είμαστε πάντοτε Ένα. Είμαστε οι Ετεροθαλείς Αδελφοί του Φωτός από το Σείριο.

Με αγάπη, Ευτυχία και Ενότητα …. Shogun Amona


No comments:

Post a Comment

ESOTERIC



SUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRG







Instructions HERE