Followers

Labels

Friday, July 25, 2014

AnnaMerkaba op 17 juli 2014 : DringendeBoodschap van Adama – Mount Shasta – Agartha,


(vertaling winny)
MESSAGEFROMADAMAUPDATE:  “HERINNERING VOOR zaterdag 26 JULI -  AGARTHA KRISTAL GELEVERD AAN DE ISRAËL/PALESTINA 
~ MEDITATIE VOOR WERELD VREDE 


Morgen zal de kristal die vanuit IJSland is bezorgd onder Israël/Palestina worden geplaatst, hij is daar bijna. Isis (Godin) is in Egypte en begint vandaag. De energie zal worden vergroot. Het is belangrijk om je op de kristal af te stemmen om de energie te helpen om goed te worden gedistribueerd tussen iedereen, dat roept op naar hun hogere zelf en helpt bij de verandering van het bewustzijn naar VREDE.  Het is belangrijk om GOUDEN Licht te gebruiken.

Wij moeten dit WILLEN met de kracht van ons geestesoog, en voor degenen die twijfelen aan hun vermogens,  STOP DAT. WANT JULLIE ZIJN ONGELOOFLIJK KRACHTIGE WEZENS VAN LICHT. Als dat niet zo was, zou je nu hier niet zijn! Dus GEBRUIK je UNIVERSELE GOD ENERGIE die door je heen stroomt om de conflicterende op het EGO gebaseerde energie die heden daar is, om die opnieuw te richten op naar VREDE, HARMONIE, LIEFDE, BEGRIP, GEZONDHEID, EN OVERVLOED VOOR IEDEREEN.

Om dat te doen ZIE de Gouden Partikeltjes en het Gouden Licht, de universele levengevende energie totaal het hele midden oosten omgeven. Zie toe terwijl het doucht over deze landen en hen baadt in Onvoorwaardelijke Liefde van de Schepper. Zendt nu dit licht diep in de aarde kern, en laat het alle partikeltjes negativiteit naar zich toe aantrekken, alle gedachtenvormen, alle negatieve entiteiten, alle archonitische invloeden en met een donderende machtig haal dit allemaal naar beneden trekken, helemaal diep in de kern van de aarde om te worden getransmuteerd en gezuiverd.  

Laat het langs de Agarthaanse Zon gaan (die als een zuiverend mechanisme werkt, met behulp van alle Agarthanen die bijstand verlenen) en terwijl het weer omhoog rijst stuur die dan met jullie geestesogen naar de kristallen setting aan de grens met Israël en Palestina. We laten dit licht het kristal omhoog brengen en er doorheen, in een vortexachtige formatie naar buiten spiralen en al de omgevende landen omvatten en meest belangrijk de harten zuiverend van IEDEREEN die hier woont. Samen kunnen wij de verschuiving in bewustzijn laten gebeuren! Uiteindelijk komen we TOT ZOVER! 

Ik houd van jullie allemaal en dank je intens voor jullie voortdurende inspanning om alle menselijke zielen te helpen om een vredige en harmonieuze gemeenschap te vestigen door hun hartscode te activeren en ons met hen te verbinden in onvoorwaardelijke liefde !!!!!
xoxox
Ik wil dit kort delen met jullie allemaal. Zij die nu een verbinding voelen in Duitsland en Israël/Palestina/Midden Oosten, lees dit alsjeblieft omdat die boodschap voor jou is. Ik werd vandaan weer in AGARTHA getrokken en ik sprak met ADAMA. (hogepriester van Telos)
Zij zullen een kristal transporteren van onder uit IJsland en dat moet binnen 10 dagen aankomen en het wordt aan de grens tussen Israël en Palestina geplaatst, dit kristal zal alle omgevende regio’s beïnvloeden, inclusief Egypte, enz.  Adama heeft gevraagd dat degenen  onder jullie die ertoe geneigd zijn en voelen dat je geroepen bent dit te doen, zich verbinden met dit kristal binnen 10 dagen op zaterdag 26 juli om het te activeren.
Ik weet dat velen van jullie me gevraagd hebben hiernaar, en zij die verbonden zijn aan die activiteiten. Dus, denk eraan dit te doen, het is ongelooflijk belangrijk. Dit kristal zal de energie helpen transmuteren die heden onderweg is in het midden oosten, omdat de reiniging en zuivering daar in volle kracht is begonnen.
Dit is een cruciale tijd voor al ons lichtwerkers om in de meest evenwichtige staat van geest en lichaam te zijn. Heel veel “duistere” energie wordt over de hele wereld vrijgelaten, en wij voelen hun effecten de hele dag door. Als je gemerkt hebt dat je stemming snel wisselde overdag, van echt verdrietig zijn, van ongerust tot aan gelukkig en opgeheven zijn, daarom is dit zo. De energie wordt losgelaten en getransmuteerd en omdat je een lichtwerker bent, ben je daar aan verbonden.
Dus neem alle voorzorgen om jezelf dagelijks te reinigen en om jezelf dagelijks te beschermen. Ik heb hier op mijn blog telkens weer over geschreven maar voor hen die hier nieuw in zijn, kijk op mijn blog:  http://sacredascensionmerkaba.wordpress.com/category/health-wellbeing/


No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE