Followers

Labels

Friday, July 18, 2014

Moeder Maria “Genade voor jullie zelf en voor de Naaste Menselijke Wezens“

Shogun Amona met Moeder Maria
  “Genade voor jullie zelf en voor de Naaste Menselijke Wezens“ 
7-7-2014


Geliefde Harten – geliefd kind van God – welkom. Ik BEN Moeder Maria – en IK BEN hier nu om jullie de genade te brengen, direct uit de bron van het Hart – in jullie Wezen en in je herinnering.

Genade – mijn geliefde Lichten van God – is zo krachtig en verreikend – en genade werkt altijd kalmerend – in alle richtingen – bij alle omstandigheden en betreffende alles. Om in genade te zijn voor jezelf en voor je naaste mede Mensen – voor de naaste zielen om te leven en om te zijn is de hoogste deugd van de bron.

Genade manifesteert zichzelf door toewijding en liefde – liefde voor jezelf. Jullie zijn gekomen – hier in deze wereld en de genade was altijd met jullie – maar in de wanorde van de dagelijkse routine, was genade niet altijd zichtbaar voor jullie. Als resultaat daarvan waren jullie aan het rondlopen en begonnen naar iets te zoeken – dat je niet kon vinden in je buitenste wereld. Maar nu, terwijl de genade uit alle richtingen stroomt – hebben jullie het hart – om je weer te focussen op innerlijke zaken – op je innerlijke kern en om de diepste gevoelens te waarderen van je innerlijke wereld – jullie innerlijke leiding.


Jullie zijn kinderen van Genade – geboren uit het licht van Liefde en Genade. Adem nu zachtjes in – in je hart en voel de genade – die bewust begint in je te stromen door de zilver gekleurde straal. Voel hoe deze vlam van genade je omhult en je vervult. Blijf even – als je dat wilt – met je focus in die energie van Genade – Hier en Nu. Ik BEN Moeder Maria.

In Liefde, Vreugde en Eensgezindheid ….  Shogun Amona
In Love, Joy and Solidarity ….... Shogun AmonaVertaald naar het Engels door: Petra ST
Vertaling: Winny

No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE