Followers

Labels

Wednesday, July 30, 2014

Επείγον Μήνυμα από τον Αντάμα –Όρος Σάστα-Αγκάρθα

17 Ιουλίου 2014 διαμέσου ANNAMERKABA
 Μετάφραση: Con Tanidis

MESSAGEFROMADAMA

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ~”ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΓΙΑ τις 26 ΙΟΥΛΙΟΥ – ΠΑΡΕΔΩΘΗ ΑΓΚΑΡΘΙΟΣ ΚΡΥΣΤΑΛΟΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ/ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ.

Ο κρύσταλλος που παραδόθηκε από την Ισλανδία θα τοποθετηθεί Αύριο κάτω από το Ισραήλ/Παλαιστίνη, και είναι σχεδόν στη θέση του. Η Ίσιδα είναι στην Αίγυπτο και ξεκινάει σήμερα. Η ενέργεια θα ενισχυθεί, και είναι σημαντικό να συντονιστεί στον κρύσταλλο για να βοηθήσει έτσι ώστε η ενέργεια αυτή να διαμοιραστεί σωστά σε όλους, με επίκληση στους ανώτερούς τους εαυτούς, βοηθώντας στην αλλαγή της συνειδητότητας προς την ΕΙΡΗΝΗ. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιηθεί το ΧΡΥΣΟ φως.

Αυτό που θα πρέπει να ΘΕΛΟΥΜΕ με τη δύναμη της όρασης του νου μας, προς αυτούς που αμφισβητούν τις ικανότητές τους είναι, ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΟΝΤΑ ΦΩΤΟΣ. Εάν δεν ήταν έτσι, δε θα ήσασταν εδώ τώρα! Γι’ αυτό ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ τη ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΘΕΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ που ρέει από μέσα σας για να ανακατευθύνετε την παρούσα συγκρουόμενη ενέργεια του ΕΓΩ προς την ΕΙΡΗΝΗ, την ΑΡΜΟΝΙΑ, την ΑΓΑΠΗ, την ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ, την ΥΓΕΙΑ, και την ΑΦΘΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

Για να το κάνετε αυτό ΔΕΙΤΕ τα Χρυσά Σωματίδια και το Χρυσό Φως, τη συμπαντική αυτή ενέργεια που δίνει ζωή, να περιβάλλει εντελώς τη μέση ανατολή. Δείτε την να βρέχει αυτά τα χώματα και να τα λούζει με την Απόλυτη Αγάπη του Δημιουργού. Στείλτε τώρα το φως αυτό βαθιά μέσα στον πυρήνα της γης, με προσκολλημένα επάνω του όλα τα σωματίδια της αρνητικότητας, και όλες τις μορφές της σκέψης, όλες τις αρνητικές οντότητες, και όλες τις επιρροές που έχουν κολλήσει επάνω του, και με βροντώδη δύναμη τραβήξτε τα όλα αυτά κάτω, μέχρι τον πυρήνα της γης για να μετασχηματιστούν και να εξαγνιστούν.

Αφήστε τα να περάσουν μέσα από τον Ήλιο της Αγκάρθας (που θα ενεργήσει ως μηχανισμός εξαγνισμού με τη βοήθεια όλων των Αγκάρθιων που περιμένουν) και καθώς θα ανυψώνεται πίσω η ενέργεια αυτή, κατευθύνετέ την με την όραση του νου σας προς τον κρύσταλλο που βρίσκεται στα σύνορα του Ισραήλ με την Παλαιστίνη. Ευχόμενοι να κινηθεί προς τα πάνω το φως αυτό μέσα από τον κρύσταλλο, σα μια δύνη που στροβιλίζεται προς τα έξω περιβάλλονι προς βιλ δ γατιστοα όλα αυττας όλες τις γύρω χώρες, εξαγνίζοντας πρώτιστα τις καρδιές ΟΛΩΝ όσων ζουν σ’ αυτές. Μαζί μπορούμε να κάνουμε την αλλαγή στη συνειδητότητα να συμβεί! Ούτως ή άλλως φτάσαμε ΕΩΣ ΕΔΩ! Σας αγαπώ όλους σας και σας ευχαριστώ θερμά για τις συνεχιζόμενες προσπάθειές σας βοηθώντας όλες τις ανθρώπινες ψυχές στο να εγκαθιδρύσουν μια ειρηνική και αρμονική κοινωνία ενεργοποιώντας τον κώδικα της καρδιάς τους  και να συνδεθούν με την απόλυτη αγάπη!!!!


Θα ήθελα σύντομα να μοιραστώ αυτό μαζί σας. Αυτοί που αισθάνονται να έχουν κάποια σχέση με τη Γερμανία και το Ισραήλ/Παλαιστίνη/Μέση Ανατολή την ώρα αυτή, σας παρακαλώ να διαβάσετε γιατί το μήνυμα αυτό είναι για εσάς. Τραβήχτηκα σήμερα πάλι μέσα Αγκάρθα και μίλησα με τον Αντάμα.

Θα μεταφέρουν έναν κρύσταλλο κάτω από την Ισλανδία, ο οποίος θα καταφθάσει σε 10 ημέρες, και θα τον τοποθετήσουν στα σύνορα Ισραήλ και Παλαιστίνης, ο δε κρύσταλλος αυτός θα επηρεάσει όλες τις γύρω περιοχές συμπεριλαμβανομένης της Αιγύπτου, κλπ και ο Αντάμα ζήτησε από εσάς όσοι έχετε μια κλίση και νιώθετε το κάλεσμα να το κάνετε, να συνδεθείτε με τον κρύσταλλο αυτό σε 10 ημέρες, στις 26 Ιουλίου, και να τον ενεργοποιήσετε.

Ξέρω ότι πολλοί από εσάς ρωτούσατε γι’ αυτό και ότι συνδέεστε με τούτες τις δραστηριότητες. Γι’ αυτό σας παρακαλώ να θυμηθείτε να το κάνετε, γιατί είναι άκρως σημαντικό. Ο κρύσταλλος αυτός θα βοηθήσει στο μετασχηματισμό της ενέργειας που τώρα κατευθύνεται προς τη μέση ανατολή, καθώς έχει ήδη αρχίσει εκεί με πλήρη δύναμη η κάθαρση και ο εξαγνισμός.
Οι καιροί αυτοί είναι πολύ σημαντικοί για εμάς τους εργάτες του φωτός να μπορούμε να έχουμε μεγάλη ισορροπία μυαλού και σώματος. Η «σκοτεινή» ενέργεια που απελευθερώνεται είναι πάρα πολλή παντού επάνω στον κόσμο, και όλοι μας νιώθουμε καθημερινά την επίδρασή της. Αν το προσέξατε, η διάθεσή σας αλλάζει ραγδαία μέσα στην ημέρα, και από πραγματικά λυπημένοι και ανήσυχοι γίνεστε χαρούμενοι και συναρπάζεστε, και αυτός είναι ο λόγος. Απελευθερώνεται ενέργεια η οποία μεταλλάσσεται και ως εργάτες του φωτός εσείς συνδέεστε με αυτό.

Γι’ αυτό σας παρακαλούμε να λαμβάνετε όλα τα απαραίτητα μέτρα για να καθάρετε τον εαυτό σας καθημερνά και να έχετε καθημερινή προστασία. Έχω γράψει γι’ αυτό στο μπλογκ μου ξανά και ξανά, γι’ αυτούς όμως που είναι καινούργιοι σε αυτά σας παρακαλούμε να δείτε αυτό εδώ: http://sacredascensionmerkaba.wordpress.com/category/health-wellbeing/

Υ.Σ. Για να σας βοηθήσω στο ταξίδι σας έχω γράψει και έχω εκδώσει ένα βιβλίο. Είναι τώρα διαθέσιμο για όλους σας σε έντυπη και ψηφιακή μορφή. Ονομάζεται ‘Mission To Earth – A Light workers guide to self mastery (Αποστολή στη Γη – Ένας οδηγός αυτοκυριαρχίας για τους εργάτες του φωτός)’. Υπάρχουν εκεί θέματα όπως: Γιατί είσαστε εδώ και τι κάνετε επάνω στη γη. Γιατί οι Σπόροι των Άστρων ήρθαν εξαρχής στη γη. Γιατί νιώθετε όπως νιώθετε. Πώς να επικοινωνήσετε με τους οδηγούς σας. Πώς να ανακαλύψετε το σκοπό της ζωής σας. Πώς να απελευθερωθείτε από τα πάντα. Πώς να επαναπρογραμματίσετε τον εαυτό σας προκειμένου να συνδεθείτε πλήρως με την πραγματική σας ουσία. Πώς ν’ απαλλαγείτε από παλιούς τρόπους σκέψης και πώς θα θεσπίσετε μια νέα πραγματικότητα μέσα στη ζωή σας. Πώς να αλλάξετε τη ζωή σας και να την κάνετε αυτό που θέλετε να είναι, και κύρια όλων πώς να βρείτε το σύνδεσμο πίσω στην ΕΣΤΙΑ! Υπάρχουν πολλά ακόμα για τα οποία μιλάω μέσα στο βιβλίο αυτό. Σας προσκαλώ σε τούτο το ταξίδι της ανακάλυψης του εαυτού καθώς εξερευνούμε μαζί το ‘ΠΩΣ’, το ‘ΓΙΑΤΙ’ και το ‘ΠΟΤΕ’. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε παρακαλώ το 
: http://sacredascensionmerkaba.wordpress.com/books/

~Anna Merkaba – Ενεργειακή Θεραπεύτρια – Κανάλι –  Εργάτης του Φωτός - Εκδότης. Για να κλείσετε μια Θεραπευτική Σύνοδο με την Άννα και για περισσότερα διοδευμένα μηνύματα που θα σας βοηθήσουν το ταξίδι της ανακάλυψης του εαυτού σας επισκεφτείτε: Sacred Ascension (Ιερή Ανάληψη) – Key of Life (Το Κλειδί της Ζωής) – DISCOVER YOUR TRUE SELF THROUGH THE VIBRATIONAL MESSAGES FROM BEHIND THE VEIL (ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΣΑΣ ΕΑΥΤΟ ΜΕΣΩ ΔΟΝΗΤΙΚΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΠΛΟ) –http://acredascensionmerkaba.wordpress.com/
GODDESS VORTEX (ΔΙΝΗ ΘΕΑΣ) – SUN DISC (ΗΛΙΑΚΟΣ ΔΙΣΚΟΣ) – METAPHYSICAL POER TOOL (ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ POER) – DNA CHANGER (ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ DNA) – ENERGY PURIFIER (ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΕΞΑΓΝΙΣΤΗΣ)

Ο δίσκος δρα ως συσκευή επιτάχυνσης και ως όργανο συντονισμού για να καθάρει το DNA σας από υπολείμματα και συχνότητες του παρελθόντος που επηρεάζουν το σώμα και τη συνειδητότητά σας με τρόπο ενάντιο στο καλό του ανώτερού σας εαυτού. Έτσι διευκολύνεται η διαδικασία της ανάληψης ώστε αυτή να συνεχίσει δίχως καθυστερήσεις. Με το δίσκο αυτό θα επιτρέψετε την ενίσχυση των ενεργειών και την απευθείας εφαρμογή τους προς το εν λόγω άτομο, συντονίζοντας το σώμα του κατέχοντος και εναρμονίζοντας το DNA του με τη συχνότητα της ΠΗΓΗΣ που εισέρχεται στη ΓΗ. Να γνωρίζετε ότι ο δίσκος προέρχεται κατευθείαν από τη μητέρα πατέρα θεό, αναπαριστώντας τον εαυτό του ως Δίνη ΘΕΑΣ των δημιουργικών σας εαυτών, και της θηλυκής ενέργειας που εμπεριέχετε. Ναι, όντως η σχεδίαση έρχεται από τον πατέρα/μητέρα θεό. Απευθείας από την ΠΗΓΗ. Ευθυγραμμίζοντάς σας με τον ανώτερό σας εαυτό και την αποστολή σας εδώ επάνω στη γη. Όντως ανοίγει το ηλιακό πλέγμα του δημιουργικού καναλιού της ύπαρξής σας και στέλνει τη δόνηση μέσα σε όλο το φυσικό σας σώμα και αυτό της υποδομής σας.


http://www.metaphysicalascensionpowertools.com/product-p/sundisc.htm

No comments:

Post a Comment

ESOTERIC



SUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRG







Instructions HERE