Followers

Labels

Saturday, July 26, 2014

Shogun Amona 21 juli 2014 De Sirius Verwanten


(Vertaling winny)


Geliefde Broeders  en Zusters van de Aarde – wij groeten jullie in de liefde en het licht van Eenheid van ons wezen. Wij zijn de Sirius Verwanten en we zijn nu aanwezig in de vibratie van Liefde en Harmonie – Hier en NU.

Velen van jullie vragen – waarom wij, de sterrenverwanten, niet zichtbaar tussenbeide komen met meer activiteit en gemak voor het ascentie proces. We willen jullie er aan laten denken – dat alleen de Bron zelf is toegestaan om actief tussenbeide te komen in het proces en Moeder Aarde kiest op dit moment in de tijd voor zichzelf – terwijl zij intens in de fase zal binnengaan van actieve en zichtbare transformatie.  
  

Er zijn een groot aantal factoren – die erbij betrokken zijn en als je je focust op jullie verdeeldheid – zul je erkennen – dat de bron in jullie zit – in ieder van jullie – en dus beginnen jullie als Mede-Schepper  om jezelf, je omgevend veld en je milieu te beïnvloeden.
Als je in de liefde gaat – in de zuivere liefde van je hart – zullen jullie voelen dat je kracht en je herinnering van de bron terugkomen in je bewustzijn. Het punt is – dat jullie beginnen je te openen voor de bron in jezelf vanuit een intens innerlijke nostalgie – en je begint te integreren in het goddelijke spel als actieve mede-scheppers – bereidwillig en met de meest innerlijke overtuiging.

Niemand anders dan jijzelf kan dit besluit nemen – deze keuze. Als je handelt vanuit je eigen bronnen en je eigen initiatief – zullen jij en je ziel een hoog niveau beleven van opheffing in je God-Tegenwoordigheid – dat altijd aanwezig is in jezelf waarderende Alles Dat is als Eenheid.

Het is niet  onze taak om jullie met woorden te overtuigen – het is eerder ons werk om je in liefde aan de liefde te herinneren van de liefde en harmonie van jezelf. Wij zijn allen reizigers – die op hun weg naar thuis zijn – in de oneindige bron – in de oorspronkelijke IK BEN.
Wij zijn allen goddelijke Wezens van Liefde en van Licht IK Ben en in de diepten van ons hart zijn we altijd Een. Wij zijn de Sirius Verwanten van Licht.

In Liefde, Vreugde en Eenheid……   Shogun AmonaNo comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE