Followers

Labels

Tuesday, July 8, 2014

The Arcturian Group Message 7/6/14 by Marilyn Raffaele


Spiritual Warfare by NylaRossini


Dragi naši, ponovno dolazimo da vas pozdravimo sa riječima ljubavi i ohrabrenja, jer razumijemo kako je težak postao svijet za jako velik broj ljudi.  Stvari se zaista odvijaju kako i trebaju, pa pokušajte da vas prizori koje vidite oko sebe ne ometu,  shvaćajući da svi prizori oko vas predstavljaju trodimenzionalnu svijest koja se manifestira i očituje. Ovo razumijevanje, bilo je Budino prosvjetljujuće iskustvo. On je onda pokušao da i druge ljude poduči, međutim, većina nije bila u stanju u potpunosti shvatiti ideju, i vjerovala je da je – obzirom je cijeli svijet iluzija – opravdano ignorirati patnju drugih. Svijet je stvaran. Navedeno razumijevanje je pogrešna interpretacija svijesti koja je utemeljena u dualnosti i odvojenosti, koja stvara iluziju.

Kada iluziji dajete svoju pažnju, svoje misli, svoju zabrinutost i slično, vi tada iluziju ojačavate svojom energijom.  Postoji samo JEDNA moć, i ta JEDNA je prava moć, i realna je zauvijek, a održava se na temelju Božanskog zakona. Čovječanstvo počinje ovo prepoznavati, i počinje vidjeti stvari onakvima kakve one doista i jesu -   kad se interpretiraju i tumače iz višeg stanja svijesti. 

Bog nikada SEBE nije oblikovao kao borbu za moć, ratove, mržnju, bolesti, ili bilo koju drugu negativnu situaciju koja se sada očituje. Sve su ovakve stvari interpretacija uma, koji je baziran na svjetskoj svijesti, koja je ukorijenjena u dualnosti i odvojenosti. Ljubav je povezanost i interakcija između mnogih unutar Jednoga, ali ova interakcija postaje vrlo izobličena kada su u sustavu vjerovanja prisutna uvjerenja o odvojenosti. Pogreška nikada ne može postati istina, bez obzira koliko puno ljudi u nju vjerovalo. Vi možete uvijek iznova tvrditi da su dva i dva pet, i cijeli se svijet može sa time složiti, ali to nikada neće takvu izjavu učiniti istinitom, i sve dok nastavljate u nju vjerovati, vaš će novčanik ostati prazan.

Velik dio povećanog nasilja u svijetu kojem sada svjedočite, posljedica je djelovanja energija viših frekvencija, koje obasjavaju mjesta koja su dugo vremena bila u sjeni. Radi takvih mjesta,  čini se da svijet postaje sve nasilniji i gušći, no, u stvarnosti, to je osvjetljavanje onoga što treba biti pogledano i promijenjeno. Svaki puta kada u tišini priznate istinu, čak i dok svjedočite nekom neskladu i razdoru, vi pomažete u otapanju zastarjelih energija koje su prisutne u univerzalnoj ljudskoj svijesti. Vaš je posao da shvatite i znate istinu – duhovnu stvarnost iza pojavnosti – svega što vidite, slušate, okusite, dodirnete, i pomirišete.

Već smo mnogo puta ovo spominjali, no ponavljamo - to je Svjetlosni posao, to je način života svjetloradnika – kad ne ulazite u iluzije, kad ne dajete moć iluzijama, kad od iluzija ne pravite stvarnost, i kad ne pokušavate iluzije popraviti. To ne znači da trebate napraviti grešku koju su napravili mnogi koji su sjeli i izjavili: «Oh, sve je to iluzija! Ne trebam ništa učiniti!» To znači da trebate poduzeti korake koje vam nalaže vaša intuicija, ali tek NAKON što shvatite da pojavnosti nemaju nikakav zakon ili realnost koja ih podržava. Otkrit ćete da postajete sve manje vezani za mnoge stvari koje su u prošlosti jako utjecale na vas, jer vaša energija sada više ne rezonira sa njima.


Željeli bismo govoriti o «slobodi», što je riječ koja se najčešće koristi kao opravdanje da se ubija i bude ubijen u ratu. Sloboda je vaše Božansko pravo po rođenju. Nikada u stvarnosti ne možete biti «ne slobodni», jer, tko može zatvoriti i zarobiti Boga? Kako učite tko ste i što ste vi, spoznat ćete da jeste, i da ste uvijek bili slobodni. Čak i ako ste u zatvorskoj ćeliji, možete naučiti da budete slobodni unutar sebe, i kako ove dublje istine postaju vaše stanje svijesti, otkrit ćete da se vaša sloboda manifestira izvana.

Sloboda je stanje svijesti, i nikada ne može biti postignuta kroz ratove, borbu za moć, ili kroz destrukciju drugih. Sloboda je već utjelovljena unutar vas, i vjerovanje po kojem slobodu morate postići bez obzira na posljedice za druge ljude (koji su zapravo vi, samo u drugom obliku, jer su svi napravljeni od iste «stvari»),  vrhunac je sustava vjerovanja koji se bazira na dualnosti i odvojenosti, a na životu ga održavaju oni koji od njega imaju koristi. Samo je neznanje nerazvijenog stanja svijesti, čovječanstvo dovelo do toga da izvan sebe traži ono što već ima iznutra. Vi ste dovoljno razvijeni za nove i više načine razumijevanja i doživljavanja slobode.

Ovo je lekcija – ako se čovječanstvo želi razviti i onda manifestirati nove i više načine života, istina mora biti shvaćena i življena, Prvi korak je u prestanku davanja moći ikome ili ičemu, jer je jedina moć koja postoji – unutar vas.  Prividne moći su rezultat uvjerenja koji se nalazi u univerzalnom ljudskom umu – JEDNOM umu, koji je iskrivljen  vjerovanjima o dualnosti i odvojenosti. 

Nekima će možda sve ovo biti teško shvatiti, ali, svaka osoba, u određenoj fazi svoga evolucijskog putovanja, više ne brine za ono što svijet prezentira kao moć, jer su shvatili da postoji samo Jedna moć. Kako živite, kako se krećete, i kako imate svoje biće ukorijenjeno u ovoj svijesti, doživljavate unutrašnju slobodu, čak i ako vas netko pokušava držati u nekom obliku zatvora. Kao i sa svim ostalim stvarima, i ovdje se unutrašnje stanje svijesti manifestira i očituje u izvanjskom. Sloboda jest, uvijek je bila, i uvijek će biti vaša, no svijet, ne znajući ovu istinu, borio se je da slobodu postigne izvana.

Oni koji se nađu u situacijama koje su sami kreirali, a iz kojih se nije lako izvući, mogu pomisliti kako se ništa ne mijenja. Umjesto toga, shvatite da očita odsutnost fizičke, emocionalne, ili mentalne slobode, najčešće uključuje neke karmičke lekcije, koje su individue posebno odabrale, kako bi učile i evoluirale.  Ako je lekcija koja je potrebna naučena i prevaziđena, stvarnost – sloboda, se mora manifestirati. To ne znači da ne smijete poduzeti neke ljudske korake, već znači da morate biti vrlo iskreni o tome – da li bježite od situacije ili ste se razvili, te više ne trebate takvu situaciju. Znajte da pojedine akcije koje su možda prikladne za nerazvijenu dušu, ne moraju biti ispravne za razvijenu. Uvijek vjerujete svojoj intuiciji.

Postoji popularno mišljenje koje tvrdi da «Sloboda nije besplatna». Međutim, mi molimo da se shvati - sloboda je besplatna kad je prepoznata i objavljena. Nikada nemojte zaboraviti da ratove stvaraju oni koji od ratova imaju koristi. Svi su unutar JEDNOGA:  vi ste osoba protiv koje ratujete, jer, postoji samo JEDNO, koje je individualizirano kao mnogi, i ne može biti drugačije.

Stavite ove istine u svoja srca, i razmislite o njima dragi naši,  jer se energije rata i ratnog profiterstva u ime «slobode», moraju rastvoriti u ništavilo, koje one i jesu, kako se čovječanstvo budi.


Mi smo Arkturijanci, 06. srpnja 2014. 


Channeller: Mailyn Raffaele

 Translator: Mirna 

No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE