Followers

Labels

Friday, July 11, 2014

Ashtar -- 09:07:2014

Μήνυμα από τον Αστάρ
 


Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014 διαμέσου Kris-Won
Μετάφραση: Con Tanidis
       
Ας υψώσουμε τις προσευχές μας στον Ύψιστο Δημιουργό, ο Οποίος είναι τελικά Αυτός ο Ένας που διοικεί τα πάντα σε τούτη τη διαδικασία της πλανητικής αλλαγής.          

Αγαπητέ Brethren:
      
Λίγο-λίγο τα πράγματα έρχονται στη θέση τους. Η ζωή αναδιοργανώνεται από μόνη της. Ο κόσμος προετοιμάζεται για τα γεγονότα που θα συμβούν μέσα στους επόμενους μήνες, αφήνοντας ανοιχτό το πεδίο για την Αλλαγή.

            Η Γη θα υποστεί αλλαγή στη μοριακή της δομή όπως δεν έχει γίνει ποτέ πριν επάνω στον απαράμιλλης αυτής ομορφιάς πλανήτη.

            Να είσαστε έτοιμοι, όλοι σας, για την αλλαγή αυτή, η οποία, παρότι μπορεί στην αρχή να μην είναι και τόσο ευχάριστη, αποτελεί το αναπόφευκτο σενάριο για τον ερχομό του μετασχηματισμού και  της μεταστοιχείωσης. Δίχως τις έκδηλες αλλαγές επάνω στην επιφάνεια του πλανήτη, η Ανάληψη προς μια νέα διάσταση Ειρήνης και Φωτός δε δύναται να συμβεί.

Ας υψώσουμε όλοι μας τις προσευχές μας στον Ύψιστο Δημιουργό, ο Οποίος είναι τελικά Αυτός ο Ένας που διοικεί τα πάντα σε τούτη τη διαδικασία της πλανητικής αλλαγής.        
  
Δε θα αλλάξετε μονάχα την υλιστική ύπαρξη όλων των πραγμάτων που δε θα ανήκουν πια μέσα στην Νέα Εποχή που πρόκειται να έρθει,  αλλά επίσης και τα λεπτοφυή επίπεδα που αλληλεπιδρούν μέσα στον κόσμο αυτό και τα οποία θα εξυψωθούν προς ακόμα υψηλότερα επίπεδα, σα μια τεράστια αλυσίδα που, όταν υψώνεται ο πρώτος της κρίκος, υψώνονται επίσης και αυτοί που βρίσκονται πιο κάτω.   Και έτσι εξυψώνεται ολόκληρη η αλυσίδα, και όχι μόνο τμήμα της.

Όπως το ξέρετε οι περισσότεροι από εσάς που διαβάζετε το μήνυμα αυτό, όλα είναι συνδεδεμένα, και οι ψυχές είναι, σε δυσδιάκριτο επίπεδο, συνδεδεμένες ως Μία μοναδική Παγκόσμια Ψυχή. Η ενότητα όλων αυτών των ψυχών που εκδηλώθηκαν από τη Δημιουργία του Θεού σχηματίζουν ένα Μοναδικό Σώμα Φωτός, που διαιρεί τον εαυτό του επάνω στο υλιστικό επίπεδο σε μυριάδες μικρές κουκίδες Φωτός.

Όλες όμως οι κουκίδες αυτές του Φωτός, οι Άγιες Σπίθες, δεν είναι παρά μονάχα διακριτές αντανακλάσεις της ίδιας και μοναδικής Ύπαρξης, του μοναδικού Παγκόσμιου Νου, ο Οποίος επιβλέπει τα πάντα και συγκρατεί μαζί όλη τη Δημιουργία και μυστηριωδώς συνδεδεμένες, κάθε Θεία Σπίθα με την άλλη, συντελώντας το Όλον με αφάνταστη πολυπλοκότητα, ενώνονται με την κόλα της Παγκόσμιας Αγάπης.  

Να είσαστε λοιπόν προετοιμασμένοι για την αλλαγή που σύντομα θα συμβεί μέσα στους επόμενους μήνες, και προσπαθήστε να κρατάτε τη δόνησή σας ψηλά μέσα από τις προσευχές και το διαλογισμό σας, και να περνάτε κάποια ώρα μόνοι σας με ησυχία ώστε όταν συμβεί η αλλαγή, που είναι αναπόφευκτη για την Ανάληψή σας, να είσαστε καλά συντονισμένοι και προετοιμασμένοι, τόσο μέσα, όσο και απ’ έξω.

Χαιρετισμούς με Άπειρη Αγάπη και Αδελφοσύνη,

Ashtar Sherán

No comments:

Post a Comment

ESOTERIC



SUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRG







Instructions HERE