Followers

Labels

Friday, April 15, 2016

Nederlands -- Rainbow Phoenix 2016 10 aprilRainbow Phoenix   2016  10 april
                                              
Handhaaf het Heilige Neutrale dat waar Kosmisch Bewustzijn voor beschikbaar is. Please Joan, ga verder.

Joan: Dank u en welkom Bewustzijn op 10 april 2016. Bij de Rainbow-Phoenix Leden sessie. Wil Berlinghof is de Stem van Kosmisch Bewustzijn, Joan Mills de Energiegeefster en vragenstelster.

Heeft u een openingsboodschap of een gebeuren waarover u wilt spreken in deze tijd?

Dat dit Bewustzijn in deze tijd zegt dat veel energieën gebeuren en dat het een tijd is van instabiliteit en onbestendigheid en dat dit een voortzetting is van de energieën waar dit Bewustzijn de vorige maand over sprak, de maand maart, en zelfs voor maart. Dat dit inderdaad een zeer krachtige tijd is en grote verwoesting kan aanrichten in de wereld, maar ook grote verwoesting in iemands eigen land of natie, in iemands eigen gebied, en heel zeker in iemands eigen leven.

Daarom is het ’t geval voor ieder die een moeilijke tijd heeft, waar dat onbestendig is en eisend, dat dit Bewustzijn iedereen vraagt om zich het belang te herinneren van heilige neutraliteit in deze tijd, om een manier te vinden om niet in de negatieve energieën getrokken te worden die de planeet beuken, die worden gericht en gestuurd door bepaalde mensen die een agenda hebben.


Dit is specifiek voor wereld gebeurtenissen en nationale gebeurtenissen en dat het gemakkelijk is om gevangen te worden in die gebeurtenissen en om gevangen te worden in de terreur van dingen, specifiek als er gebeurtenissen zijn die misschien in de volgende tijd komen, die grote terreur zullen produceren en zware angst en grote vrees.

Dat wat er ook komt, dat men neutraal moet blijven, moet stappen in dat wat het heilige neutrale is, want dit is wat ook kan worden begrepen als om ‘het oog in het centrum van de orkaan te houden’ en terwijl deze energieën om je heen wervelen, rond je stormen, op de vele lagen en niveaus waarop ze zich kunnen uitdrukken, dat door in het oog van de orkaan te blijven, in het centrum van je wezen, door een heilige neutraliteit te handhaven zonder het juiste of het verkeerde te beoordelen van degenen die in acties zijn verwikkeld, welke jullie niet kunnen zien als gerechtvaardigd of als juist.

Dat, nodeloos te zeggen, om in het oog van de orkaan te blijven in jullie heilige neutraliteit, je zal voorzien van middelen om door deze onbestendige energieën te komen, die heel erg doordringen in deze tijd, die uitbarsten in deze tijd.

Natuurlijk voor degenen die zulke belevenissen niet hebben, waar de dingen gelijk voor hen zullen zijn, en het leven geen verwoesting en chaos zal hebben, dat dit Bewustzijn zegt dat jullie er mee omgaan, jullie zitten dan in het oog van de orkaan, in het centrum van je wezen en dat jullie je begrip handhaven van de heilige neutraliteit, en dit is wat je aan anderen kunt laten zien, gewoon door op die evenwichtige plek te zitten op die plek waar je niet in angst of grote angst zult zijn.

Dat degenen die dit bereiken, dat degenen die in een dergelijke staat zitten zichtbaar zijn voor anderen die in een dergelijke staat zullen zijn, wees dus niet verrast als er mensen naar je toekomen en je vragen hoe bewaar je die kalmte, zo’n stabiliteit, zulke positiviteit.

Neem dit dan als een gelegenheid voor degenen die op die plek zitten van evenwicht en harmonie en positiviteit, waar je het diepere plaatje ziet en die niet gewoon aan factoren van dat plaatje bijdragen, de kleine details die worden gemanipuleerd.

Gebruik je positie om met anderen te delen hoe je de dingen ziet, hoe je de dingen begrijpt en hoe je die vasthoudt. Je hoeft niet op een zeepkist te stappen; je hoeft anderen niet te dwingen om dat op jouw wijze te zien, maar als je gevraagd wordt door anderen die zien dat je op een plek zit van stabiliteit en evenwicht, spreek dan gewoon vanuit je hart, de waarheid van je wezen en hoe je dingen ziet en hoe je je leven leeft.

Dat ook dit is wat in deze tijd van grote instabiliteit kan gebeuren, velen beginnen te ontwaken, inderdaad, het is de storm zelf die hen wakker schudt, en dit is een gelegenheid, voor iemands persoonlijke groei en ontwikkeling, om die plek van stabiliteit en evenwicht te bereiken maar ook als zijnde een gelegenheid voor degenen die op dat punt leven, dat centrumpunt, om met anderen te delen: hoe zij de dingen zien, hoe zij de dingen voelen, hoe zij geloven en wat zij weten.

’t Meest van alles, in deze weken en maanden, denk eraan wat er ook gebeurt, het is allemaal een reis, het is allemaal een avontuur, en dat jij dit avontuur hebt gekozen, je bent gekomen in de ervaring van een leven. En met die keuze heb je het vermogen om dat te zien, of als een chaotische reis vol verwoesting en vernietiging, omwenteling en wanhoop, of vanaf een hoger punt waar, omdat je dit verkoos, er een reden moet zijn waarom je dit koos en dat je vanuit een hoger punt van je wezen je hier bent om hier doorheen te gaan en om de wateren tot rust te brengen en de velen te helpen die tegen de muur worden gedrukt, zo wreed, maar die door tegen de muur gedrukt te worden nu klaar zijn om vragen te stellen, en om hun gezichtspunt te veranderen.

Dit zijn opwindende tijden, dit zijn vruchtbare tijden, dit zijn tijden van de Grote Geest die door het collectief heen komt. Jullie zijn deel van het collectief, maar jullie zijn ook een uitdrukking van de Grote Spirit, of Goddelijke Bron, of van die hoogste conceptie van dat wat jullie multi-dimensionaliteit is en zoals een multi-dimensionaal spiritueel wezen, die een ervaring heeft van een leven, waarvan dit Bewustzijn tegen elk en iedereen zegt, geniet van de reis, geniet van de trip, houd die als een avontuur vast dat je altijd wilde hebben en leef je leven alsof dit zo is, want het is inderdaad zo.

Dat dit de Opening Boodschap voltooit.


Dank u, het was prachtig, erg inspirerend, wordt heel erg gewaardeerd. Dank u.

Channeller: Will Berlinghof


(vertaling winnyd@stralendetoekomst.nl )  

No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE