Followers

Labels

Tuesday, April 19, 2016

Romîna-- Cine sunt Maestrii Ascensionati/Inaltati?


 
Maestrii Ascensionati/Înaltati, erau fiinte de lumina care sau întrupat pe Pamînt, ca suflete omenesti. Si-au ridicat constiinta într-o unitate pura cu Dumnezeu, si corpurile lor fizice au devenit imortale, Lumina Divina. Erau capabili sa treaca de la planul fizic la o dimensiune mai subtila, purtînd corpul cu ei, sau experimentînd o tranzitie numita moarte.
Maestrii Ascensionati, au ajutat Umanitatea de la o dimensiune mai înalta, si multi dintre ei topesc in prezent constiinta lor cu a noastra, pentru a asista la propria noastra ascensiune de la dualitate. Pe Pamînt, exista cîteva "ascunzisuri" eterice ale Maestrilor Ascensionati, unde se concentreaza în activitatea lor Focul Sacru. Refugiul cel mai cunoscut este marele Oras al Luminii, Shambala, în desertul Gobi.

Maestrii Ascensionati sunt fiinte fara corp fizic. Sunt forme de energie ale unei lumi spirituale. Împreuna cu îngerii, arhanghelii si ghizii spirituali, ei apartin acestei parti a lumii invizibile care ne ajuta si sprijina în viata noastra umana. Cu toate ca sunt multe persoanele care se îndoiesc de existenta acestei lumi invizibile, este de fiecare data mai mare numarul persoanelor care experimenteaza ajutorul lor.
Noi nu numai ca putem sa stabilim contacte cu acest tip de fiinte, prin meditatie, însa unii dintre noi de asemenea pot sa perceapa prezenta lor în situatii si circumstante zilnice. Copiii sunt mai încrezatori în aceasta lume spirituala. Vorbesc cu îngerii, si spun ca pot vedea zînele.
IERARHIA SPIRITUALA
Noi am trait de multe ori, am trait multe vieti si în multe locuri diferite ale planetei. Am adunat cunoastere si continuam sa evoluam în toate zilele. Exista alte fiinte care au trecut prin acest proces, pe care acum noi îl traim. Ele se gasesc în alte nivele si planuri mai ridicate, si multe dintre ele ne demonstreaza o imensa iubire divina, renuntînd în mod voluntar la posibilitatea de a avansa, si hotarînd sa ne astepte si sa ne ajute. De-a lungul secolelor în diferite religii li sau dat multe si diferite nume: sfînti, iluminati, buda, etc. Ei sunt iubitii nostrii Maestrii Inaltati, care formeaza ierarhia spirituala a planetei noastre, sau care este aceeasi Marea Fraternitate Alba.
Cu multe milioane de ani în urma, 18 pentru a fi mai exacti, a venit pe Pamînt, de la planeta Venus, o mare Fiinta de Lumina, numita Sanat Kumara. Aici a fundat Ierarhia Spirituala careia îi apartin fiinte atît de minunate ca iubitii: Iisus Hristos, Krishna, Mahoma, Gautama Buddha, Maria, Ioan Botezatorul, Regele Salomon, Maitreya, Sananda, Saint-Germain, Kuthumi, Hiawatha, Lao-tze, Kwan-Yin, Serapis Bey si multi altii, care în religia catolica sunt cunoscuti ca sfinti: Sf. Paul (Maestrul Hilarion), Sf. Francisco de Assis (Maestrul Kuthumi), Sf. Thomas Maurul (Maestrul El Morya), pentru a aminti doar cîtiva. Ei cu totii sunt fiinte cu adevarat evoluate care au trait aceleasi experiente pe care noi le traim în prezent, si care au obtinut Maestria, cu ele. Au trezit complect Fiinta lor Sfînta Cristica, si au realizat complect Legea Iertarii si Flacara Violeta, devenind fiinte de o mare compasiune, care au un perfect control asupra mintii, emotiilor si a corpului fizic.
Într-o prima etapa, Ierarhia Spirituala, a fost condusa de iubitul Sanat Kumara, dar cu trecerea timpului, acesta a devenit un fel de Regent, si a predat responsabilitatile sale formale, actualului Domn al Lumii, Gautama Buddha.
Fontes: sincrodestino2012.com, lagranhermandadblanca.com, elrincondelosangeles.com


Translator: Star Child

No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE