Followers

Labels

Sunday, April 10, 2016

Romanian - Emmanuel Dagher -- CONECTÎNDU-TE CU RETEAUA NOULUI PAMÎNT


 
CONECTÎNDU-TE CU RETEAUA NOULUI PAMÎNT
Mesaj de la Emmanuel Dagher
5 Aprilie, 2016.
Draga prietene,
Este întotdeauna un cadou sa ma conectez cu dta. în acest mod.
În ultima Previsiune de Energie, eu am mentionat ca vom lasa luna Martie, într-o forma complet diferita de aceea în care am intrat.
Daca dta., esti atent la lumea interioara si exterioara, probabil ai observat ca, fie ele subtile sau non-subtile, mari schimbari au loc în viata ta, si în lume.
Aceste schimbari au fost sprijinite mult de alinierile ceresti care au avut loc în luna trecuta.
Unde ne gasim în prezent ?
Cu toate ca a existat multa miscare si actiune în luna Martie, a existat de asemenea multa nesiguranta, instabilitate, si ceea ce parea a fi o închidere de usi în toate locurile.
Daca dta., ai experimentat mai mult din ultimele, pîna la sfîrsitul lui Martie dta., ai avut întrezariri de o claritate majora, stabilitate si oportunitate pentru a înainta.
RETEAUA NOULUI PAMÎNT
În prezent, ne aflam înttr-o fereastra speciala de timp, în care vom ancora si materializa Platforma Noului Pamînt, în sarituri cuantice. Acest lucru a fost pus în miscare cu decenii în urma de catre multi Aratatori de Drumuri, Vindecatori, Senzitivi si Lucratori ai Luminii.
Suntem foarte recunoscatori acelora care au deschis drumul pentru ca, cu totii sa ne aflam unde suntem acum. Cu toate ca Reteaua Noului Pamînt, a luat decenii pentru a fi creata, exista o linie de timp foarte concentrata de-a lungul viitoarelor luni care, atunci cînd va fi utilizata, va ajuta sa se materializeze un mare salt în constiinta umanitatii. Acest lucru, se va prezenta de asemenea, în moduri care ne vor uni cu Triburile noastre de Suflet. Acest Trib de Suflet, va reflecta pentru noi, o senzatie de "camin" si de "siguranta".
Este important sa fim atenti la persoanele care vor intra în vietile noastre în lunile viitoare, caci multe dintre ele, vor fi o parte a Tribului de Suflet, care ne vor ajuta sa ne conectam mai mult cu Reteaua Noului Pamînt.
Reteaua Noului Pamînt, este firul de aur al iubirii si al Logicii Divine, care construieste baza rezistenta si puternica a matritei Noului Pamînt, înaltîndu-se în prezent, din toate colturile planetei.
CUM SA TE CONECTEZI CU RETEAUA NOULUI PAMÎNT
Exista multe maniere de a se conecta cu Reteaua Noului Pamînt. Maniera cea mai simpla, rapida si eficace, va fi pusa în relief în aceasta Previziune.
AUTENTICITATE SI TRANSPARENTA
Unul din faptele mai eficiente pe care putem sa le facem pentru ca sa ne conectam instantaneu cu Reteaua Noului Pamînt, este sa fim complect cinstiti - în primul rînd, cu noi proprii, si apoi, cu lumea care ne înconjoara.
Primul pas, este sa facem un inventar rapid pentru a vedea unde suntem complet cinsiti, autentici si transparenti, si ce alte zone se pot beneficia, avînd mai mult din aceste calitati.
A fi cinstit si autentic, nu este a fi confundat cu a fi în mod intentionat nemilos, brutal sau daunator, în special în felul în care oferim adevarul nostru. Ultimele comportamente nu-si au spatiul în Reteaua Noului Pamînt.
Unele întrebari simple pe care putem sa ni le punem pentru a ajuta sa evocam o mai mare autenticitate sunt: "Care sunt lucrurile care ma intereseaza mai mult în viata?" si "Cine sunt eu, atunci cînd ma exprim liber si pe deplin, începînd din inima mea ?" 
O VOINTA DE A SE VINDECA CU ADEVARAT
Adesea, atunci cînd ne vindecam de un dezechilibru aparent în vietile noastre, o mare greutate care a ocupat atentia noastra este retrasa din energia noastra.
Cu toate ca Duhului îi place sa calatoreasca într-o forma usoara, mintea, uneori, ia mai mult timp pentru ca sa fie convinsa, pur si simplu, pentru ca ea sa obisnuit cu greutatile pe care le purta.
Exista diferite nivele de dispozitie, în special atunci cînd este vorba de vindecare. Pentru multe persoane, nu este atunci cînd gîndurile lor vor fi din ce în ce mai incomodative, ca ei vor fi pregatiti si dispusi sa se vindece, si sa lase istoriile cu care s-au identificat atîta timp.
Acestea sunt istoriile pe care mintea le foloseste pentru a întari ideia ca este prejudicat sau carent în vre-un fel. Esential, acestea sunt istorii care creaza o constiinta de victima/supravietuire, care este într-adevar aspectul cel mai putin înaltat, al constiintei umanitatii.
Totusi, ne aflam într.un moment extraordinar acum, în care nu mai avem nevoie sa ne identificam sau sa actionam plecînd de la constiinta de victima. Avem oportunitatea sa schimbam liniile noastre de timp personale si colective, în asa fel încît sa putem într-adevar sa actionam plecînd de la partea cea mai împuternicita si suverana a noi însine.
Aceasta este de asemenea cunoscuta ca fiind aspectul nostru al Spiritului/Zeitei/Dumnezeului/Eu-lui Superior. Astfel, chestiunea devine: Suntem într-adevar dispusi si pregatiti pentru vindecare ?
Adica, sa fim dispusi sa lasam modelele dramatice, de nesiguranta, ale istoriilor, a fricii, preocuparii, lipsei, viciu-rile, vina, auto-sabotajul, sau oricare alte comportamente care afirma constiinta de victima ?
O data ce obtinem un "da" interior, atunci, începem sa punem întrebari ca : "Cine sunt eu afara din istoriile limitante, cu care mintea mea s-a identificat ?" " Ce pasi sunt dispus/a sa dau pentru ca sa descopar acest lucru ?"
Daca dta. gasesti  ca nu te vindeci atît de repede pe cît ai dori,  - "vindecarea" fiind doar un alt cuvînt pentru a aminti plenitudinea, perfectiunea si belsugul, care se aflau în interiorul si împrejurul tau tot timpul, - atunci, invita mintea ta sa reflecteze asupra faptului de cum acest lucru, poate sa se identifice înca, cu vechea ta constiinta de victima.
Mintea, poate sa reziste imediat, si sa gîndeasca ceva ca: "Eu nu doresc vechile modele! Eu doresc într-adevar vindecarea." Între timp, chestioneaz-o. Întreaba: " Vrei într-adevar vindecarea? Pentru ca, evident, dta. gasesti înca confort, în vechiul desconfort."
O data ce începi sa chestionezi mintea ta în acest fel, ea va începe sa ilumineze partile din creier care statusera adormite.
Acestea, sunt partile, care permit ca mai multa întelepciune si insight, sa vina, într-o maniera evidenta.
IUBESTE ÎN MOD NECONDITIONAT
Ideia iubirii, a trecut prin multe interpretari gresite, în cea mai mare parte a societatilor. Învatam cu ajutorul religiilor, a doctrinelor, a mass-midia, si a traditiilor, ca, pentru a experimenta iubirea, trebuie sa ne preocupam cu acest lucru, sa o cautam afara din noi proprii, sacrificîndu-ne pentru ea, experimentînd durerea si neplacerea cu ea, sa suferim din cauza ei, sa renuntam la lucruri pentru ca sa o obtinem, sa credem ca ea este conditionala, si asa mai departe.
Iubirea adevarata, este întotdeauna usoara, neconditionata, expansiva, vesela, eterna, tare, si fara judecare. Este pur si simplu modul în care persoanele interpreteaza în mod gresit iubirea, care a creat iluzia, ca ea este mai putin decît aceste calitati. În timpul lunilor viitoare, unul din lucrurile cele mai importante pe care putem sa le facem pentru ca sa ne conectam cu Reteaua Noului Pamînt, este sa redescoperim ce este iubirea cu adevarat, si atunci, sa începem sa ne înaltam în iubire. În primul rînd cu noi proprii, si dupa aceea, cu lumea care ne înconjoara.
Timp de multe generatii, cea mai mare parte a omenirii, a învatat ca este gresit sa ne iubim si sa ne cinstim, în acelasi fel cum trebuie sa iubim si sa cinstim pe altii.
Aceasta traditie, este într-adevar unul dintre principalele motive din cauza caruia, omenirea a încetat sa cunoasca Divinitatea a cine suntem cu adevarat.
Am fost învatati sa cautam afara din  noi proprii raspunsul, atunci cînd el se gasea în fiecare fibra a fiintei noastre, tot timpul.
Multumesc lui Dumnezeu, aceste zile se termina repede, si persoanele înteleg din ce în ce mai mult, ca pentru ca sã fim versiunea noastra extensa, deschisa, fericita si dragastoasa a noi însine în lume, trebuie în primul rînd, sa începem sa ne iubim cu adevarat. Pentru minte, acest lucru nu va putea  sa fie prea usor, pur si simplu pentru ca nu am fost învatati, cum sa ne iubim pe noi însine.
Deci, putem sa ne punem unele întrebari, asa cum ar fi: "În ce fel, iubirea neconditionata m-ar trata, daca ea ar fi fost incorporata într-o persoana?" Si în ce fel, pot eu sa ma deschid, pentru a fi aceasta persoana?"
Eu, te-as invita sa faci o lista, despre toate felurile în care o persoana dragastoasa inconditionala, te-ar trata. Oare, ar fi ea, generoasa, amabila, fara ca sa te judece, amuzanta, jucausa, respectuoasa? Oare, te-ar ea face sa te simti vazuta, auzita, apreciata? Ti-ar aduce cadouri, ti-ar cînta, te-ar lua în plimbari speciale în natura? Si, desigur, lista continua.
Este întotdeauna minunat, sa te conectezi cu un Coleg de Suflet, din Tribul nostru de Suflet - cineva care sa poata sa reflecteze aceste calitati pentru noi. Cu toate acestea, pentru ca acest lucru sa se întîmple în felul în care cu adevarat îl dorim, trebuie sa începem sa ne aratam ca fiind propriul nostru Coleg de suflet, în primul rînd.
VAZÎND SEMNALELE
Începînd din acest moment, si pîna în luna Septembrie, unele din cele mai mari schimbari în vietile noastre, si în lume, au de asemenea oportunitatea de a fi, unele din cele mai de necrezut de frumoase. Daca suntem cineva care a permis ca mintea sa fi stat centrata în toate lucrurile care nu functioneaza în vietile noastre, putem (în acest moment), sa pierdem aceste experiente care se petrec chiar sub nasul nostru.
Însa, daca luam o hotarîre constienta pentru ca sa fim autentici si iubitori, pe cît de des putem, în timp ce suntem angajati cu calatoria noastra interioara de vindecare ... atunci, pregateste-te, pentru ca sarbatoarea multor vieti, sa înceapa ...
CONVOCARE
Pe data de 15 Aprilie, eu ma voi afla în Statele Unite, în New York, înlesnind o vindecare globala, pentru fiecare fiinta vie pe planeta noastra, în centrul unde se petrece diplomatia mondiala.
Noi stim cu totii, ca lucrurile trebuie sa continue sa se schimbe si sa evolueze, pentru ca sa rasara o noua zi, pentru ca toata omenirea sa se unesca ca O Familie.
Împreuna, facem deja multe progrese la înaltarea constiintei omenirii, si evenimente importante ca acesta, la Natiunile Unite, vor amplia tot ceea ce am obtinut deja, si vor ancora o vindecare profunda, în inimile fiecarei fiinte vii de pe planeta.
Daca doresti sa primesti si sa participi la vindecarea profunda care va avea loc în aceasta zi speciala, pur si simplu marcheaza ziua si ora evenimentului, în calendarul tau : 15 Aprilie, la 13:11 p.m. Ora din Est-ul SUA (New York).
În timpul acestei perioade, te rog, sa faci o pauza de cîteva minute si sa trimiti o intentie clara Universului, pentru ca prezenta ta, sa fie inclusa în vindecarea globala, si în activarea iubirii neconditionate si a Luminii, care va avea loc în acest moment pentru întreaga omenire.
Acesta, va fi unul dintre cele mai MARI lucruri, pe care dta. si eu, le-am facut împreuna.
Te rog, sa împartasesti aceasta pe o scala larga, cu toti prietenii tai si familia, pentru ca sa putem sa garantam, ca toti cei care doresc sa experimenteze si sa contribuie cu mai multa pace, bucurie, iubire, vindecare, si belsug pentru toti, sa aiba oprtunitatea sa faca acest lucru acum.
Pîna pe data viitoare,
Miraculos al tau,
Emmanuel
Traduere: Regina Drumond – reginamadrumond@yahoo.com.br


Translator în romîna: Star Child

No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE