Followers

Labels

Tuesday, April 5, 2016

Nederlands -- RAINBOW POENIX VAN LENARainbow poenix  van Lena
APRIL 2016 de Maandelijkste voorspelling
Opmerking:
als je dit opnieuw print of iets deelt van deze voorspelling, doe er dan de schrijver bij en de web informatie om de copyright wet in te willigen.                     
 Het hoofd thema voor april is ONVAST/ONBESTENDIG!
Deze maand worden we ons acuut bewust dat we in de overgang zijn. We hebben mentale ongerustheid over wat we vergeten of het spoor ervan niet vasthouden of er niet bij te blijven. Onze slaap wordt verstoord en het licht is ’t beste en niet bestaand het ergste. We voelen dat we iets missen. Het is moeilijk om je aan het werk te zetten en gemakkelijk om je afgeleid te voelen. Zelfs als we het klaarspelen om alles van onze lijst af te strepen, is er een knagend gevoel dat er iets niet gedaan is.
Dit is de huidige stand van zaken, die nodig zijn voor verandering en evolutie maar buitengewoon onprettig voor velen, specifiek voor degenen met de “noodzaak om te willen weten” en een noodzaak voor zekerheid.

De Lente Equinox en de eclipsen van maart hebben ons achter gelaten op een onvaste plek van vragen “wat gebeurt er nu?” We weten dat het niet ‘business as usual’ is maar we kunnen ook niet om de bocht kijken of erop vertrouwen wat er vandaag zich zal voordoen, of dat het ‘t zelfde is wat zich morgen voordoet.
Denk aan een puzzel. Er zijn stukjes die samen horen, sommigen die nog missen, en het laatste plaatje is nog niet opgedoken. Deze maand heeft veel vertrouwen en flexibiliteit nodig. Alles kan gebeuren. Om pro-actief met de maand te zijn heb je heel duidelijke bedoelingen nodig en goede, vaste praktijken om jezelf gegrond te houden. Je zult je er ook prettig bij moeten voelen en plotselinge veranderingen accepteren die komen als resultaat van deze onbestendige tijden.

Hechtingen/verbindingen zullen deze maand een grote les zijn. Hoe minder je gehecht bent, en hoe de dingen behoren te zijn, en hoe meer je flexibiliteit kunt beoefenen, hoe beter. Als energie onvast is zijn er meer gelegenheden om persoonlijke veranderingen te maken en om veel aspecten in je leven te her-structureren. Dit is het voordeel. Als energie gefixeerd is en stabiel is dit moeilijker om te doen. Dus gebruik de onvaste energie van de maand om pro-actief te her-structureren wat nodig is in jullie stoffelijke, emotionele, mentale en spirituele leven.
Actie geneest angst. Angst zal deze maand specifiek komen bij degenen van jullie die een behoefte aan zekerheid hebben. In plaats van je terug te trekken om actief je met het leven te bemoeien, vraag je hoe je actief kunt werken met de onbestendige energie op een wijze die je eigen wens ondersteunt om te evolueren naar een nieuwe plek in je leven. Dit is een uitstekende maand om je bedoelingen te re-setten, droom groter en tem wat inspiratie, opwinding en enthousiasme voor de magie, excentriciteit en wonderen van het leven.
De uitdaging van deze maand zal gaan rond het omgaan met hechting, starheid en vrees voor sommigen van jullie, en ongeduld, geïrriteerdheid en boosheid voor anderen. Dit zijn twee verschillende reacties op de zelfde onbestendige situatie. De ene reactie blokkeert de energiestroom en eindigt in een terugtrekking, wat een ervaring veroorzaakt van echt vast te zitten. De andere, ongeduldige soort, kan conflict veroorzaken en buiten de beheersing vallende opmerkingen zijn die voeren naar onbeduidende/zielige keuzes en overhaast gedrag. Geen van de reacties is goed en beiden stammen uit een vrees dat de dingen niet in orde zijn en dat niets zal werken. Denk eraan om pro-actief te zijn in plaats van te reageren en om vertrouwen te beoefenen.
Als je van het ongeduldige agressieve soort bent, moet je naar de agressie kijken. Denk er aan dat we agressie hebben als de manier van het jaar en dat het belangrijk is om dit wijs te gebruiken. Het wijs gebruiken is om te stoppen en na te denken voor je zegt of iets doet waar je later spijt van hebt of dat mensen weg zal duwen. Het wijs gebruiken betekent leren je focus en discipline te beschermen zonder te zwalken of je te verstrooien en om ambivalent te zijn.
Een slecht gebruik van agressie zal alleen dienen om je zin van onbestendig zijn te verhogen en onnodige ongerustheid te veroorzaken en niet te noemen consequenties van mogelijk conflict dat eruit voort kan komen.
Als je in het starre, vreesachtige, afhankelijke kamp zit zul je jezelf moeten motiveren om een paar risico’s te nemen en om ja te zeggen tegen gelegenheden die naar jou toe komen, zelfs als ze met onbekende factoren komen. Denk eraan om wat brandstof te gieten in je eigen intenties zodat als de stukken van de nieuwe puzzel lijken samen te komen je iets te zeggen hebt in hoe het nieuwe plaatje eruit ziet. Anders kun je eindigen met iets dat je niet wilt.
De grote gelegenheid van deze maand is om deze onvaste energie in het gareel te houden en om je eigen groei en evolutie op te stuwen. Als er enigszins chaos hierbij is, vier die dan. Als je zorgvuldig georganiseerde plannen opeens uiteen vallen, wees dan flexibel en omhels de gelegenheid voor een herstart, wat een nog beter plan schept. Vertrouw op jezelf en je dagelijkse oefeningen om je zelf stabiliteit te geven en blijf zo veel mogelijk gegrond. (Monthly Mp3 is helpful here)

Hoe de maand zich laat zien
JOU PERSOONLIJK
Deze maand in onprettig voor de persoonlijkheid die zich ondersteund wil voelen, geïnstrueerd, tot stand gebracht en kundig over waar de dingen naar toe gaan. Het instinctieve centrum is waakzaam en we zijn hyper waakzaam en ongerust over wat we niet weten. Deze maand traint ons om er prettiger mee te zijn en om de dingen te accepteren die we niet weten en niet kunnen beheersen. De opbouw van flexibiliteit en aanvaarding in jullie leven zal alleen jullie helpen de gelegenheden aan te wenden die uit de tijd komen van onbestendige en onstabiele energie.

Dit is een grootse tijd om persoonlijke veranderingen te maken. Na jaren van dezelfde negatieve energie te brengen of uit de zelfde dysfunctionele patronen te handelen, heb je een gelegenheid om wat hele diepe en permanente veranderingen te doen/maken. Dat zal discipline en vastberadenheid kosten en een focussen door wel of enigszins niet gehecht te zijn aan het resultaat. Jullie kunnen door tijdsperioden heen gaan deze maand van het voelen dat je niet echt meer weet wie je nog langer bent of wat je nog langer wilt. Dit is feitelijk een goede plek omdat het betekent dat je een potentieel hebt om te her-bezoeken wat belangrijk voor je is en om je leven te herscheppen op een betere manier terwijl je de onstabiele aspecten van de onbestendige energie gebruikt.

Wees spontaan als je de gelegenheid ervoor hebt, wees flexibel als je dat moet zijn en vertrouw meer op je innerlijke stabiliteit dan op iets anders aan de buitenkant.

RELATIES
Blijf buiten conflicten!

Relaties zullen overgevoelig zijn, kwetsbaar en op het randje van conflict staan, schuld en projectie. In onstabiele en onbestendige tijden, krijgen relaties altijd een duw, omdat relaties het meeste krijgen van onze afhankelijkheden, verwachtingen en hechtingen. Kijk naar agressie en neem de dingen niet persoonlijk.

Aan de andere kan is er groot potentieel voor het her-regelen van sommige relatie platforms om betere communicatie te ondersteunen en meer harmonie te hebben. Specifiek met intieme relaties, families of nauwe partners, wat je ook maar kunt doen om het onbestendige aspect van de maand samen te pakken als een avontuur van verandering, die zal eindigen door de relatie te verstevigen of af te breken.

Kijk naar sommige relaties die nooit werden ‘gesetteld’ om uiteen te gaan en sommige relaties die te veel gesetteld werden en kapot gingen om door enig soort van verandering te gaan. Het is een goede maand om de relatie met jezelf op één te zetten en om aandacht te geven aan wat een her-structuur, een reset of zelfs meer stabiliteit te kunnen geven.

Kijk naar het onverwachte. Een nieuw iemand kan opeens in je leven komen, of je kon gewoon iemand verliezen die dichtbij je staat. Alles is mogelijk.

GEZONDHEID EN HET STOFFELIJKE LICHAAM
Gezondheid neemt de onbestendige energie over in de vorm van uitdagingen/problemen rond digestie/vertering, vermoeidheid, slaap problemen, gewicht fluctuatie, duizeling en evenwicht. Gewoon doordat je je vandaag op een manier voelt, betekent dat niet dat je je hetzelfde morgen voelt. Als je een routine hebt of een oefening die je lichaam gezond en geoefend houdt, wees dan nog meer gedisciplineerd deze maand om je aan het schema te houden. Dit is specifiek belangrijk voor degenen van jullie die problemen hebben gemotiveerd te blijven om te handelen en je neiging is meer naar stagnatie/remming geneigd en naar starheid dan ongeduldig en agressief.

Jullie relatie naar je lichaam kan deze maand naar een positief verschuiven met meer aandacht die aan je zelf zorg wordt gegeven en het jezelf op de voorgrond plaatsen. Door de onbestendige kwaliteit van de maand is het kwantum veld waar alle mogelijkheden bestaan, meer toegankelijk. Magie en wonderen kunnen rond je gezondheid gebeuren maar ook je algehele welzijn en positivisme over de toekomst.

ENVIRONMENT/OMGEVING/MILIEU  
Het milieu is niet stabiel en onbestendig. Kijk naar de aarde beweging rond de planeet als resultaat door lucht, water of aardbevingen.

Maar meer dan het eigenlijke land, het leven en sociale omgevingen zijn niet stabiel en onbestendig. Het is moeilijk om je te gronden in de zin van een thuis behalve dat dat thuis ook een spiritueel thuis voor je is. Het is ook moeilijk om je “plek” te vinden in een sociale omgeving die niet past bij wie je van binnen bent.

Terwijl deze dingen helder worden, kan er een overgang zijn en een migratie van de ene omgeving naar een andere of dat nu over werk, thuis of gemeenschap gaat. De onstabiele energie zal in feite gelegenheden creëren voor verandering. Als dit plotseling gebeurt, verwelkom het dan en blijf flexibel.

BUSINESS/PARTNERSCHAPPEN/PROJECTEN
Alles is onstabiel en het is het beste om er comfortabel mee te zijn zonder te weten. We zullen zien hoe de financiële markten op en neer gaan. We zullen zaken naar de rand zien gaan van ineenstorting en plotselinge herstructurering op een nieuwe, betere manier. We zullen plotselinge ‘shut downs’ zien en verdwijningen van wat wij dachten dat die stabiel waren en bestendige ondernemingen.

Het gezegde: “Als iemand een deur sluit, opent zich een andere” is heel juist deze maand. Want dingen kunnen opeens verdwijnen, ze kunnen ook opeens verschijnen en je moet klaar en aanwezig zijn om je voordeel te doen met deze gelegenheden. Als je in slaap bent of nog vast zit aan een oude vorm, kun je misschien de nieuwe open deur niet merken totdat het te laat is.

Wees niet bang om te ontbinden, te herstructureren of een project te beginnen van een partnerschap in deze tijd. Er is grote ondersteuning voor innovatie, nieuwe ideeën en de inspiratie van het hogere denken. Denk er aan dat alles kan gebeuren! Heb de intentie om dit fantastisch te laten zijn.

DATUMS EN TIJDSFRAMES
1 tot 7 april: Deze week beleven we alle ups en downs voor de onbestendige energieën van de maand. Het is een goede tijd om òm te gaan met de verschillende aspecten van instabiliteit. Merk op als je geïrriteerd bent of agressief kijkt naar problemen. Merk op wanneer je je lethargisch/verdoofd voelt, of mistig en niet gefocust. Merk op wanneer je je doelloos voelt met betrekking tot je doelen en bedoelingen. Merk de deuren op die zich sluiten en die open gaan.
Er is altijd iets dat je kunt doen. Maak een goede routine van dingen die je wilt doen. Wees gedisciplineerd over het neerzetten van je behoeften en voor je zelf zorg eerst. Heb een manier om jezelf te motiveren tot actie als dit niet natuurlijk naar je toe komt. Denk voordat je spreekt of handelt en zie alles met geduldige toewijding en vertrouwen naderen.
Inclusief humor en gemeenschapsverbindingen waar dan ook mogelijk.

7 april: Nieuwe Maan donderdag 7 april om 5:25 uur in de ochtend Mountain Daylight Time (MDT). Een goede tijd om gewoon over alles te lanceren omdat de energie van deze maan een is met heel veel macht. Kijk naar agressie. Als die van een ander komt, neem die niet persoonlijk. Dingen kunnen een beetje onstabiel zijn en onbestendig vandaag, dus neem enige tijd om je te gronden en jezelf te centreren maar ook om duidelijke intenties neer te zetten.

8 tot 15 april: Dit is het grootste raam van dingen die zich oplossen en samen terugkeren op nieuwe manieren. Bied geen weerstand aan iets waar je op hebt vertrouwd wat zich begint te verkruimelen en niet langer de ondersteuning geeft waarvan je dacht dat dit dat deed. Dit is een goede week om te kijken naar je hechtingen en om te zien hoe flexibel jij bent.
Als iets loslaat, loost het energie. Als dit opeens gebeurt, kan de energie ontlading soms eindigen zonder een juist kanaal om doorheen te gaan en dit kan meer in verwarring brengen en is soms vernietigend. Geef daar aandacht aan. Je kunt elke energie ontlading beteugelen en die gebruiken om je aan eigen bedoelingen brandstof mee te geven, maar besef de fijne lijn tussen juist gerichte agressie en de negatief verwoestende aspecten ervan.

16 tot 21 april: Dit is de week om je te richten op je helderheid, je toewijding, bedoelingen en zelf zorg. Niemand zal dit voor jou doen. Kijk naar de neiging om anderen de schuld te geven omdat je je onstabiel voelt en in de war. Focus je om aandacht te brengen naar je innerlijke leven en bouw je eigen vertrouwen en innerlijke stabiliteit op, wat iets is dat niemand van je kan wegnemen.
Terwijl we door de volle maan gaan, wordt het emotionele centrum geactiveerd en oude wonden kunnen aan de oppervlakte komen, sommigen ervan kunnen je verrassen. Dit is weer een andere laag, een diepe laag en waarschijnlijk iets dat moet opgeruimd worden voordat je alle stukjes van de puzzel samen kunt leggen voor het nieuwe plaatje van je leven. Het goede nieuws ie dat dit proces kort kan leven en je kunt door je verwarrende emoties veel sneller heen gaan dan je dacht dat mogelijk was.

21 april: Volle Maan is donderdag. (Wij vieren die de dag ervoor, op 20 april). Reik uit naar de gemeenschap vandaag en heb wat lol. Zet jezelf neer als eerste. Doe een ceremonie. Geef je zelf een geschenk. Doe alle machinerieën een paar uur uit en geef enige tijd aan schoonheid, inspiratie, onderzoek het hogere denken en nieuwe ideeën.

22 tot 30 april: Dit is een tijdsframe waar aandacht geven aan de details die op komen om elk nieuw project te ondersteunen, partnerschap of zaken is belangrijk. Ondanks dat je je soms mistig voelt of niet gefocust, zijn er zekere disciplines en details die je aandacht opeisen. Dingen kunnen nog steeds onbestendig voelen maar ze gaan absoluut in een richting van meer helderheid en stabiliteit.
Werk met wat je hebt en met wat zich voordoet. Als je een van de lethargische/verdoofde mensen bent, dan zou dit een goede tijd zijn om een risico te nemen en bepaalde actie te ondernemen. Als je een van de ongeduldige, impulsievelingen bent, geef dan aandacht aan de details die specifiek belangrijk zijn in deze tijd. Herinner je je aan dit: “ vasthouden kent het denken niet” en “ga alleen rechtdoor!”

 Heb een geweldige maand  Lena
The Monthly support Mp3 this month can be listened to more than once and even once a day if desired. It has useful processes to help you with understanding and making the most of the energies of the month 
Thank you for reading. If this forecast came to you through a forward or share and if you wish to receive other updates via email please go to our website and sign up www.thepowerpath.com

 Blessings,   Lena

No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE