Followers

Labels

Sunday, April 17, 2016

Romîna -- SALTUL CUANTIC AL CONSTIINTEI OMENESTI


SALTUL CUANTIC AL CONSTIINTEI OMENESTI
Saltul Cuantic al Constiintei Omenesti: Schimbare Dimensionala, Restructurarea DNA-ului, Reconstructia Sistemului Nervos si Ridicarea Frecventei Celulare
Acest articol a fost publicat în 2010, orice asemanare cu realitatea actuala este o simpla "coincidenta".
Marele Salt Cuantic: Suprematia Speciei Omenesti.
Un întelept, nu este o persoana care are mintea plina de informatii si cunoasteri. Adevarata întelepciune consista în a putea fi fericit în lume asa cum este ea, si fara sa pretinda sa o transforme în ceea ce am dori ca ea sa fie. Fericirea si pacea interioara depind de acceptarea ca nu putem sa alegem ceea ce viata ne da, însa da, ca putem sa alegem cum vrem sa vedem ceea ce avem. Atunci cînd judecam o situatie ca fiind buna sau rea, confundam realitatea cu interpretarea noastra despre ea. Cu aceasta atitudine, facem ca pacea sa fie imposibila pentru noi, pentru ca avem mintea centrata în conflicte, ceea ce face ca lumea exterioara sa ne retribuie experiente dificile, în concordanta cu Legea atractiei.

Doctorul Hans Jenny (1904-1972), medic si om de stiinta elvetian, a studiat relatiile între materie si energie, si sprijinit pe o metodologie foarte bine documentata, care poate fi reprodusa în laboratoare, a construit baza unei noi stiinte, pe care a numit-o "Cimatica" (Cymatics). Au fost 14 ani de experiente, care l-au dus sa comprobeze ca majorul sau menorul grad de complexitate moleculara si evolutiva a unei fiinte, depinde de frecventele de energie pe care acest corp le primeste. O dimensiune este determinata amplitudine de frecvente vibratorii, care produc în materie un desen particular de modele biologice. Atunci cînd frecventa se schimba, corpul se schimba, în mod corespondent. Atunci oare nu este acest lucru care se petrece cu viata de pe Pamînt, daca consideram ca suntem bombardati de energii de înalta frecventa, proveniente de la Soarele Galactic Central?
Sa observam cîteva efecte imediate. Ati observat cum timpul se accelereaza mai mult în fiecare zi? Asta este, timpul se pare ca transcurge mai repede, pentru ca celulele noastre si-au accelerat impulsul, pentru ca sa se adapteze la marirea impulsului Pamîntului, (Frecventa Schumann). Si perceptia noastra asupra timpului, depinde de viteza acestui impuls. Timpul sa accelerat si va continua sa o faca, conform ne apropiem de momentul critic al schimbarii dimensionale. Asa numita Rezonanta Schumann, impulsul Pamîntului, înainte era  o constanta de 7,8 hertzi, acum a urcat catre 12, si trebuie sa suie înca pîna la 13 hertzi. Cînd va atinge acest punct, va ajunge la apogeu, în care ne vom stabiliza într-o octava superioara de frevcventa, si se va initia pentru noi, o alta etapa de creatie, într-o realitate diferita. Credeti, sau nu, în prezent, traim într-o tranzitie între timpul linear pe care îl cunoastem foarte bine, si infinitul eternului "acum".
Ce se petrece la nivel fizic, cînd frecventele de lumina pe care le primim, se ridica?Asa ca si în experientele lui Jenny, o fiinta vie primeste aceasta energie, ca o noua informatie, care se codifica molecular în DNA, si îl transforma. Primul pas în schimbare, este catre haos, pentru ca modelul anterior trebuie sa fie dizolvat, pentru ca sa faca loc manifestarii noului. În pasul urmator, modelele se reorganizeaza, într-o ordine mai complexa, producînd organisme mai perfecte. Daca esti dintre cei care se preocupa pentru ca energia ta, functioneaza cu suiri si coborîri, lasîndu-te uneori într-o stare de oboseala extrema, si oscilezi emotional, între depresiune si euforie, sa nu-ti fie teama. Nu, nu esti un psihopat bipolar! Ceea ce se întîmpla, este ca, corpul tau, încearca sa se adapteze la noile frecvente de lumina. Este similar cazului în care încerci sa captezi un emisor de radio. Trebuie sa misti sintonizatorul, înainte si înapoi, si viceversa, pîna cînd vei obtine punctul exact. Este ceea ce se petrece cu tine: oscilezi de la o stare la alta, pîna cînd vei obtine un punct de echilibru. Acest proces fizic si emotional, revine si fluctueaza de fiecare data cînd frecventa planetei se ridica înca un grad.
Multe persoane, atît tinere cît si batrîne, prezinta lipse de memorie. Acest lucru se datoreaza caderii accelerate a cîmpului magnetic al Pamîntului, care produce acest efect, pentru ca magnetismul este ca un magnet care prinde amintirile. Pentru a putea sa asimileze noul, discul dur al computadorului nostru intern, are nevoie sa fie re-initiat. Nasterea unei noi fiinte umane. se va da în momentul în care cîmpul magnetic al Pamîntului, va atinge punctul 0. Numai în aceste circumstante este posibil sa se complecteze re-configurarea tuturor modelelor noastre genetice, si sa le faca apte pentru viata într-o dimensiune mai înalta. Remodelarea DNA-ului, provoaca unde de obosela si de durere. Exista o perioada acutã, atunci cînd frecventele mai înalte, impacteaza corpul noastru, urmat de un timp mai suav de asimilare. În ciclul mai acut, simtim nevoia de a dormi si de a ne odihni mai mult. Trebuie sa adaugam ca toate aceste simptome sunt temporare, si vor dura timpul în care Pamîntul va trebui sa completeze munca sa de a naste. Si noi vom trece cu ea printr-o noua nastere, catre a Cincea Dimensiune.
Trebuie sa fii întotdeauna constient, si sa întelegi ca, corpul tau fizic se adapteaza la schimbarile Pamintului, si ca, creierul si sistemul nervos al tau, sunt în reconstructie, ceea ce probabil va face ca sa nu reusesti sa te la nimic. Este posibil ca sa se intensifice durerile în corp, în special în partea dreapta, si sa simti niste întepaturi permanente la baza craniului si la solduri. Deasemnea, poti simti dureri la genunchi, la picioare si în toate articulatiile, în simultam cu o caldura interioara care parcurge corpul tau, provocînd un fel de vibratie si o senzatie de arsura. Si daca bataile inimii tale se accelereaza fara motiv, atunci felicitari! Acest lucru înseamna ca activezi deja, corpul tau de lumina.
Procesul este simplu. Frecventele înalte care sosesc pe Pamînt, activeaza si accelereaza vibratia celulelor noastre, care reactioneaza iradiind caldura catre spatiile goale care le înconjoara. Aceasta implozie trezeste cîteva coduri adormite ale DNA-ului, si raspîndeste noua informatie, pîna la nucleul altor celule care se activeaza de asemenea. În acest mod, corpul nostru se transforma în scenariul unei reconfigurari în lant, care va rezulta într-o expansiune a constiintei, corespunzatoare unei forme materiale mai subtile si mai perfecta. Cea mai buna forma de a întelege acest proces, este luînd în considerare, ca la nivel molecular, corpul fizic contine unde de energie care raspund imediat interactiunii cu frecventele mai înalte, adaptîndu-ne lor, atunci cînd se schimba modelele noastre biologice.
Constiinta este capacitatea de a întelege sensul vietii, conform unui anumit nivel de perceptie. Pentru noi, pamîntenii, interpretarea realitatii a fot pîna acum firm ancorata în a treia dimensiune, lasîndu-ne doar cu un procent foarte strîmt de numai un maxim de 10% de întelegere a creatiei, care fluctueaza între frecventele superioare la infrarosii, si inferioare la ultravioleta. Din aceasta cauza, creierul omenesc, care functioneaza ca o cutie de rezonanta, a activat numai 10% din capacitatea sa. Celelalte 90%, sunt adormite, pentru ca corespund frecventelor altor dimensiuni de lumina, pe care nu suntem înca apti pentru a le experimenta.
Ceea ce define care va trebui sa fie matrita constiintei unei unitati, fie o planeta sau o fiinta omeneasca, este energia de lumina pe care suntem capacitati sa o asimilam. În a treia dimensiune, întelegem aceasta energie ca doua unde cu proprietati distincte: electricitate si magnetism. Partea furnizeaza informatia codurilor de creatie, si cea magnetica este partea stabilizatoare. În acest mod, cele doua polaritati actioneaza în mod coordonat, pentru a mentine acest nivel de realitate.
Frecventele de lumina, se produc ca pulsatii, si ritmul lor conditioneaza ciclurile. Pamîntul de exemplu, este foarte vulnerabil emisiunilor electromagnetice ale expolziilor solare pe care le primeste la fiecare 11  ani, atunci cînd soarele completeaza un ciclu si pulseaza. De asemenea, exista cicluri galactice, si cînd unul dintre ele termina, centrul noastru galactic pulseaza, efectuînd trageri de energii de frecventa electromagnetica foarte înalta, care schimba matritele de viata în toata galaxia. Aceste frecvente, calatoresc ca unde, purtînd pachete de informatie noua, care proportioneaza o ordine mai complexa în toate nivelele, de la solar si planetar, la molecular, cu respectivul salt cuantic, la deschiderea constiintei si al evolutiei vietii.
Întelegînd ceea ce a fost expus, vom întelege situatia planetara pe care o traim la ora actuala. Stim ca din anul 1987, a avut loc o marire considerabila pe Pamînt, al impactului de fotoni de lumina de frecventa foarte ridicata, provenienta de la centrul galactic. Avem de asemenea confirmarea stiintifica, ca probabil datorita acestui bombardament de energie, unele constante planetare, precum magnetismul si Frecventa Schumann, (pulsatia Pamîntului), au fost în schimbare. De fapt, ne gasim foarte aproape de un eveniment spectacular pe care fiinta omeneasca nu îl cunoaste. Se calculeaza ca înainte de a finaliza anul 2012, magnetismul va atinge punctul 0, si rezonanta baza a Pamîntului, sau Frecventa Schumann, va urca de la 7,8, la 13 Hz. În momentul critic în care acest lucru succede, vom avea oportunitatea de a trai o schimbare dimensionala, care va termina cu limitarile noastre umane.
Prima miscare pentru a stabili o noua ordine, este haosul, si este acesta pe care îl experimentam la ora actuala. Toate paradigmele existente la nivel guvernamental, institutional, religios si de credinte, sistemele sociale, familiare, de sanatate etc., se rup, pentru a termina prin colapsare. În paralel, clima, elementele si geologia Pamîntului, de asemenea convulsioneaza. Noua matrita de creatie, sau retea energetica, este completa din ziua 13 Aprilie 2002, si datorita ei, noua informatie poate deja sa curga si sa trezeasca afinitatea celora care sunt gata sa-si asume destinul lor ca fiinte omenesti mai complete.
Cu noile energii care coboara pe Pamînt, sistemele politice, sociale, economice si de credinte, se vor vedea afectate. Deci, este o informatie noua, cu experiente diferite, incluind noi paradigme geologice si climatice. Toate calendarele: Maya, Tibetane, Chineze, Egiptene, etc., coincid ca, în aceasta epoca în care traim, se va face o schimbare definitiva în VIATA DE PE PAMÎNT. Deci, este un timp unic în Istoria Umanitatii.
Daca doresti sa participi la aceasta aventura extraordinara, exista o schimbare de configurare pe care trebie sa o faci, pentru ca sa te legi la amplitudinea de unda care include toata creatia. Noua configurare, este deschiderea catre spirit, realinierea cu adevarata noastra natura ca fiinte de lumina, care de asemenea serveste ca frecventa de acces la supravietuire.
În prezent, traim o mare schimbare, un salt cuantic la nivel de constiinta colectiva, ca fiinte omenesti. Alegerea la nivel global cu intentia de a urma calea schimbarii, sau a merge împotriva ei într-o lupta inutila pentru prezervarea modelelor obsolete, este o alegere individuala si personala. Ce va veni dupa aceea, va fi trezirea cosmica, pe care celulele si codurile noastre genetice le vor experimenta, atunci cînd vor reusi sa se adapteze la noul cod de creatie, si sa cînte cîntecul Unitatii cu tot Universul. În acest moment, atît Umanitatea, cît si Planeta noastra Pamîntul, vor sfîrsi de a mai fi în pericol de extinctie.
Sursa: holisticosunidosporelamor.blogspot.com
Translator: Star Child


No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE