Followers

Labels

Sunday, April 17, 2016

Romîna -- Steve Rother -- Timpul SchimbarilorResultado de imagem para pictures of time of changing

Steve Rother -- Timpul Schimbarilor

Timpul Schimbarilor
UN SFÎRSIT DE CICLU PROMIS "PENTRU VIITOARELE 90 DE ZILE"
07 - 04 - 2016
Mesaj de Asistenta si Informatie:
"Dragilor, dorim sa va spunem ca sunt multi cei care si-au asumat puterea lor, si-si fac auzita vocea lor pentru prima oara".
Si în aceste timpuri sfinte, în aceasta uniune atît de speciala de TIMP/SPATIU, aveti oportunitatea de a crea o schimbare importanta. Acesta este un mesaj pe care am venit sa vi-l oferim.
ÎNCERCAREA CONSISTA ÎN A INTRA ÎN LUMINA VOASTRA, A FIXA CONCENTRATIA VOASTRA, SI A AJUTA LA TRANSFORMAREA PLANETEI PAMÎNT, ÎN TIMPUL ACESTOR SCHIMBARI. STIATI CU TOTII CA SCHIMBARILE AVEAU SA SOSEASCA.

A intrat NOUA ENERGIE,  si acest lucru a cauzat literalmente o fragmentare a energiei voastre, a sigurantei voastre, si a SCHIMBAT STABILITATEA PE CARE V-ATI CONSTRUIT VIETILE VOASTRE.
Este momentul ca Umanitatea sa setrezeasca din somn, nu numai fiintele omenesti, însa chiar propria Umanitate.
EXISTA O NOUA ENERGIE PE PLANETA PAMÎNT.
Cu toate acestea daca nu reusiti sa o directionati, o veti putea converti în frica, cu multa usurinta, deoarece în mod natural, este în aceasta directie ca ea se va îndrepta.
SAU PUTETI SA O INTERCEPTATI, SI SA O ÎNDREPTATI CATRE IUBIRE.
Cu iubire neconditionata, omenire, si ajutor reciproc, puteti sa umpleti golul care exista în inimile oamenilor, care sunt plini de frica.
DRAGILOR, CÎND VETI ÎNTELEGE CA EXISTA ALTE FIINTE DEOSEBITE DE VOI(*), VA VETI CONSIDERA ÎN ALT MOD. SI VETI VEDEA SUB O PERSPECTIVA COMPLET DIFERITA. TOTI CEI CARE VA CAUZAU REPULSIA, SAU PE CARE ÎI CONSIDERATI DUSMANII VOSTRII.
APLICATI ACEASTA CONCEPTIE IMEDIAT.
ÎN TIMPUL URMATOARELOR TREI LUNI, EXISTA OPORTUNITATI DE MARE MAGNITUDINE PENTRU CA SA OBTINETI ACEST LUCRU. ÎN URMATOARELE 90 DE ZILE, DEDICATI-VA SA CAUTATI ACESTE PREFERINTE PE CARE LE PASTRATI ÎN INTERIORUL VOSTRU.
Nu este nevoie sa va placa toti în acelasi mod, însa preferintele voastre tacute si preconceptiile voastre, pot interferi ocazional. CEEA CE TREBUIE SA FACETI ÎN PRIMUL RÎND, ESTE SA PRELUCRATI ACEST ASPECT ÎN INTERIORUL VOSTRU.
Cu toate ca va considerati Lucratori ai Luminii, desfaceti-va de aceste energii negative, pentru ca întotdeauna ramîn resturi.
Probabil ca aceasta respingere a ramas semanata adînc, si aceasta este o alta situatie la care dorim ca sa participati cu totii.
Pe planeta Pamînt, exista o situatie foarte dificila care a continuat întotdeauna : o vom numi "URA DE GENERATII".
Acest lucru se petrece atunci cînd familia îsi creste/educa copii, învatîndu-i sa urasca ceva, fie o rasa de fiinte omenesti, o tara, cei care îi oprima sau orice alt lucru.
ATUNCI CÎND ÎNVATATI PE FII VOSTRII SA URASCA, MEREU SI MEREU, ACEST CICLU ESTE DIFICIL DE A FI RUPT.
ACUM AVETI OPORTUNITATEA SA TERMINATI ACEST CICLU, ÎN URMATOARELE 3 LUNI DE ZILE, SI VA PROMITEM CA ESTE CEVA CARE SE VA PETRECE ÎN ÎNTREAGA PLANETA.
Va respectam, dragilor, caci ati venit cu hotarîrea si intentia foarte specifica de a fi aici în ACESTE TIMPURI MINUNATE DE SCHIMBARE, si de a face parte din aceasta noua energie.
ATI OBTINUT-O. FITI BINEVENITI ACASA! BUCURATI-VA DE ACESTE VIITOARE 90 DE ZILE. "ESPAVO", DRAGILOR !
(*). - Aluziv la fratii Extraterestrii si Intraterestrii. Este anuntul unei scurte manifestari masive pe ceruri, cu asteptatul Contact.
"Grupul", Confederatia Intergalactica.
Canalizare pe viu, prin Steve Rother. Las Vegas, Statele Unite. 30 Ianuarie, 2016.
Fragment din publicatia tradusa în ziua de 17 februarie, 2016. www.Lightworker.com
(Cuvîntul "Espavo", este o salutare antica, în Lemuriana, care înseamna: "ÎTI MULTUMESC, CA ÎTI ASUMI PUTEREA TA")
Difuzare: El Manantial del Caduceo en la Era del Ahora. (Manatialul Caduceului în Era lui Acum)
AMINTITI-VA:
"FORTELE CERURILOR VOR FI COMOTIONATE", Profetia lui Iisus Cristos, pentru aceste timpuri, Evanghelia dupa Sfîntul Matei, Cap.24: 29. Este un eveniment transcendental anuntat în cartea lui Isaiia, Cap. 34:4 - "Si toata oastea cerurilor se va dizolva".
7 Martie, 2016: : graciela uriel gonzalez
WebSites:


Translator: Star Child

No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE