Followers

Labels

Thursday, April 21, 2016

Romîna -- Lady Rowena, Sananda si Melchisedek: Ascensiunea/Inaltarea Inimii

26 Ianuarie,2016  

Iubite fiinte de Lumina, este timpul de deschidere catre o noua vibratie interioara, pentru chemarea constiintei voastre interstelare.
Sunteti fondatori ai acestei vieti actuale, si locuiti într-un corp fizic. Energia care scade, deschide usile inimii voastre, din aceasta cauza, aceasta perioada atît de intensa de salturi de realitate si deschideri, în care va aflati acum, este chemarea inimii, care vã va face sa luati directiile finale în schimbarile vietii voastre zilnice, asa cum niciodata înainte o facuseti.
Acest an, 2016, este guvernat de inima. Armonia a tot ceea ce se petrece în exterior, este datorata unei benzi de energie de fotoni, care vã deschide la o mai mare rezonanta. Este cea mai mare experienta pe care o puteti traversa constient: creatiile voastre fizice. Este energia vie care va ajuta si transforma interior si exterior. Tot ceea ce doriti, este o realitate pe care trebuie sa o asteptati cu rabdare, pentru ca sa se materializeze fizic.

Atunci cînd are loc uniunea Monadei fiintei voastre Solare, cu Impulsul Electromagnetic al Soarelui Interior, de la Plexul-Tim-ul vostru, si Gîtul unificate, se produce manifestarea imediata a vietii voastre. Mereu a fost astfel, si continua sa fie, numai ca în prezent, într-o forma mai accelerata.
Cîtiva cred ca banda solara de fotoni, este o cale de parcurs, si acest lucru nu este corect. Este cu siguranta cea mai mare deschidere pe care vreodata v-o puteti imagina, este o energie care va întinereste, restaureaza, reînnoieste, si marcheaza noul în vietile voastre, dar care în realitate era misiunea voastra autentica pe Geea, pentru voi si pentru transformarea sufletului vostru, adica, contractul vostru intern de nastere care se gaseste în "soul star", sau chakra Steaua Sufletului, situat 20cm deasupra capetelor voastre ...
Reteaua solara si astrala a corpurilor voastre energetice, pe care le numiti cîmpul electromagnetic, si de asemenea aura, sau corpul spiritual, ia acum constiinta de tot ceea ce face parte din viata voastra, adica, de la radacina corpurilor mentionate, în tesuturile voastre neuronale si nervoase, pîna la impulsurile emotionale universale si particulare, ale bagajului vostru de suflet. Totul, absolut tot ceea ce are loc este complet real, face parte deja din inima voastra unificata, si tot ceea ce simtiti, va putea fi imediat real, atunci cînd lasati toate modelele de conducta care va însotesc.
Acum, este timpul de profunda transformare si exista o infinita energie disponibila, pentru ac totul sa fie dus la capat în mod deschis, agil, si dinamic, depinde numai de voi ...
Sunteti fiinte de lumina cu un potential incredibil, sters de convingerile voastre. Acum, energia solara va poarta ca sa înfruntati si rupeti, toate standardele credintelor voastre, atît cele roprii, cît si cele mai ridicate, morale sau sociale ... pentru ca sa apara identitatea voastra autentica, si sa oferiti Geei, energia pe care ati venit sa i-o aduceti.  
Este timpul de decizii, timpul de a lua decizii profunde si rapide, maximum pîna la Primavara, însa de asemenea, este timpul sa eliberati trecutul vostru. Acum este momentul sa mergeti din nou, cu o forta profunda care naste în interiorul vostru, fruct al uniunii voastre cu energiile Geei si ale Universului.
Sunt trei zile de vînt solar, care vor inunda Pamîntul de constiinta Diamantina, adica, de uniune cu propria voastra fiinta, de deschidere a inimii, si de respect propriu.
Acum, mai mult ca niciodata, totul iese la suprafata pentru ca sa fie recunoscut, vindecat, pentru a deschide fluxul sãu universal, prin chakra inimii.
Asa cum stiti deja, iubite fiinte de lumina, voi sunteti cu totii uniti, printr-o retea cristalina invizibila, care trece prin chakra voastra Timul. Aceasta retea, se întareste acum mai mult ca niciodata, si se deschide la un angajament mai mare cu inima voastra, cu esenta voastra, si cu propria voastra viata.
Putem doar sa vibram din cauza armoniei si a bucuriei de a trai, numai tacerea interioara poate sa dea loc la rezonanta inimii, împartasita cu voi toti.
Tacerea interioara, nu este o disciplina, sau o stare de suflet. Este într-adevar, forta de A FI, îndepartînd toate credintele, pentru ca sa fiti fiinte de constiinta Budica, fara procese, fara vinã, fara timp ... a sta doar, a trai si iubi ceea ce traim în fiecare zi.
Deschiderea chakrei Tim-ului, este din ce în ce mai mult de natura fizica, si o veti simti de fiecare data mai mult. Multi lucratori ai Luminii, curata planeta, global, prin cîntecele lor, atunci cînd îsi înalta vibratia lor, si vindeca de asemenea, pe tovarasii lor de grup, si sufletele care sunt în contact cu ei, prin rezonanta. Ei traverseaza probe dure de viata, si atunci cînd echilibreaza si armonizeaza vietile lor, vibratia lor se înalta si de asemenea pot vindeca pe altii.
Foarte multe suflete fac aceasta munca, din aceasta cauza trezirea masiva are loc, însa acum, a sosit timpul sa va ocupati de procesele voastre. În prezent, ultima portiune de ancorare a inimii interne, este individuala. Toate fiintele vibrante si iubitoare, îsi traiesc viata lor, plecînd de la inima. Nimeni nu vã mai poate împiedica deja. Cîteva suflete au deschis drumul, si noi am cules marturia lor, si facem partea noastra. În aceasta ocazie, trebuie sa descifrati reteaua voastra universala, în acest model ascendent de transformare, la care sunteti supusi.
Noi va iubim mult, fratilor, de la soarele Alcione.
Lady Rowena, Sananda si Melchisedek.
Canal: Elsa Farrus
Va multumesc tuturor pentru partajarea acestei canalizari.
Mai multe imagini si exercitii în:

Tradus: Star 

No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE