Followers

Labels

Tuesday, April 12, 2016

Romîna - A FI UNU: Genetica Spirituala

A FI UNU: Genetica Spirituala
03 Aprilie, 2016

Ai observat oare, ca atunci cînd spiritualitatea se trezeste în tine, totul începe sa se schimbe în viata ta si în jurul ei? Ai notat ca gusturile tale, prietenii, îmbracamintea, mîncarea, forma de a fi, forma de a vorbi, comunicatia, lectura, mediul înconjurator, si multe altele, se adapteaza conform înaintezi în cunoasterea si întelegerea Spiritualitatii tale? Ti-ai dat seama ca obtinînd caracteristicile spirituale, începi sa gîndesti, sa te exprimi, si sa traiesti într-un mod diferit? Ai observat cum te apropii de persoane în mod delicat, si ca atunci cînd ele vorbesc despre probelmele lor, tu le întelegi într-adevar, cu umanitate, fara sa judeci; invers  a ceea ce faceai înainte, cînd nu voiai sa stii de nimic, si mult mai putin sa te învaluiesti cu problemele altora?

Ce are Spiritualitatea, pentru ca sa te transforme într-o fiinta mai întelegatoare, umana, delicata, dragastoasa, iubitoare si mai presus de toate, sa te transforme într-o persoana dispusa sa ajute pe aproapele sau, si inclusiv sa te impulsioneze sa faci munci caritative si altruiste, de iubire? Poate ca multi dintre voi deja v-ati dat seama, si cîtiva înca nu?
Ce se petrece într-adevar în mintea ta, si ce te stimuleaza la o transformare, sa intri într-un proces de schimbari, într-o metamorfoza care te surprinde si te incomodeaza, însa care, în mijlocul a toate aceste schimbari si emotii, termini prin a o accepta fara sa reclami, si cu multa bucurie? Sa ne amintim trecutul nostru. Ne vedeam ca niste persoane de neînteles, egoiste, materialiste, comode, uneori invidioase, geloase, calculatoare si mincinoase. Însa în prezent, suntem exact inversul.
Noi, fiintele omenesti, le numim de maturitate si evolutie a Speciei Umane. Dar, de asemenea, cunoastem multe persoane mature si evoluate, inclusiv cu parul alb, care continua sa fie, iresponsabile, egoiste, de neînteles, calculatoare etc. La ce le-a servit vîrsta, daca continua sa fie la fel? Atunci, ajungem la concluzia ca nu este o chestiune de ani care trec, nici de cresterea speciei. Chestiunea, este un proces interior de energii care se activeaza, atunci cînd noi suntem gata pentru ele.
Spiritualitatea, nu are vîrsta, rasa, mediu înconjurator, nivelul social sau educatia. Spiritualitatea, este o conditie înnascuta, pe care fiinta umana o poarta în genele sale, înregistrata în Cristalele-Gîndire ale sale. Oamenii nostrii de stiinta si cercetatorii, nu au înteles înca, de unde provin si pentru ce. Pur si simplu, fac parte din natura umana. Asa cum mostenim caracterul de la mama, geniul de la tata, abilitatile unchiului, generozitatea bunicii, asa mostenim de asemenea, genele spirituale, energiile-gîndire, adica, SUFLETUL, de la Familia noastra Universala.
Este din acest motiv, ca vine un moment în vietile noastre, în care mostenirea de la familia noastra universala, trebuie sa se trezeasca, si facînd-o, noi începem sa ne comportam într-un mod diferit. Mostenirea noastra Genetico-Spirituala, creste si se dezvaluie, si facînd-o, ne exprimam prin comportamentul nostru, demonstrînd adevaratul nostru Eu: Autenticii, realii si adevaratii fii ai Tatalui nostru, Mintea Universala, si a mamei noastre, Energia Universala.
Putem sa calculam, ca într-un mod general, ne trezim urmînd anumiti parametrii, precum:
Primii 30 de ani ai vietii noastre, sunt o expresie a Geneticii Materiale, si a DNA-ului familiar, mostenit de la parintii nostrii biologici. Între 30 si 60 de ani, se activeaza Genetica Psihica, mostenita de la stramosii nostrii, si de la 60 la 90 de ani, trezim Genetica Universala. Acesta este procesul obisnuit; unele persoane înainteaza, altele întîrzie, însa în mod general, cu totii ne îndreptam catre aceasta trezire spirituala, pentru ca o avem înregistrata în Genetica Cosmica a noastra.
De asemenea, exista multe persoane, care întîrzie multe vieti în procesul lor de activare spirituala. Motivul acestui proces lent si de lunga durata, este faptul ca Genetica lor Spirituala se gaseste ascunsa, mascata si presata de Genetica Psihica. Putem sa enumeram diferite motive: mediul înconjurator, lipsa de oportunitati, presiunea sociala, credinta obtinuta si bazata pe o viata bolnavicioasa si negativa, etc. Aceste conditii, împreuna cu marea cantitate de emotii, mostenite sau proprii, care acopera adevarata natura spirituala, împiedica Genetica Spirituala sa apara în mod natural.
Daca nu am fi mostenit genele spirituale de la Familia noastra Universala, nu am fi avute cunoasterea si înteleferea propriei noastre existente. Ne-am naste, am trai si ne-am reproduce, si am muri. Singura noastra casa, ar fi aceasta planeta, nu am avea oportunitatea de a cunoaste, trai si a exista, în alte realitati. Unica noastra viziune, ar fi aceasta realitate, si în consecinta, nu am fi constienti de alte lumi, si existente paralele si infinite. Nu ne-am putea comunica mediunic sau telepatic cu fiintele mai înaltate ale acestor realitati. În putine cuvinte, am fi persoane emotionale, foarte avansate în stiinta si în tehnologie, cerebrale si intelectuale, ordonate si educate ... însa, nimic mai mult.
Fara îndoiala, asa este cum am fi, însa în mijlocul acestui proces întreg, ne-ar lipsi partea cea mai importanta, CONSTIINTA profunda de a sti, ca suntem ceva mai mult, ca existam pentru ceva superior, si ca avem o cale de existenta, dincolo de tot ceea ce planeta ne poate oferi. Fara Constiinta, ne-am naste pentru a trai, însa nu ne-am naste pentru a exista; aceasta este marea diferenta.

Esti o fiinta Spirituala, datorita Familiei tale Cosmice!

Este mosttenirea ta. Este inutil sa o negi, si sa spui ca aceasta spiritualitate nu exista, sau ca este imaginatia a cîtiva, care se simt mai bine cu aceasta credinta. Poti sa o numesti cum vrei, poti sa o numesti progres, modernism sau evolutie. Poti sa folosesti terminologia cea mai avansata si sofisticata, însa niciodata nu vei putea sa scapi de cel mai adînc adevar al tau ...
A accepta ca spiritualitatea face parte din tine, ca apartine geneticii tale, ca este înregistrata vesnic în Cristalele-Gîndire (Suflet) ale tale, înseamna a fi constient si treaz. De asemenea, trebuie sa accepti, ca ai fost creat astfel, si ca în acest fel vei fi vesnic. Si cu toate ca, în anumite momente ale vietii tale o negi, nu vrei sa crezi, sa vezi, sa simti, nici sa asculti, pentru ca te gîndesti ca este o fantezie a mintii tale, Genetica ta Cosmica, va aparea, si cînd acest lucru se va întîmpla, nu o vei putea ascunde, pentru ca ea este mai puternica decît tine. Va trebui sa o accepti, si sa traiesti în uniune si de acord cu ea.
A STI CA ESTI O FIINTA SPIRITUALA, este sfîrsitul de a fi orfan, abandonat, sa te simti singur si nefericit, al suferintei care ti-a cauzat faptul de a nu sti de unde esti, cine esti, si încotro te duci. A STI CA ESTI O FIINTA SPIRITUALA, te va face sa cauti originea ta cosmica, vei dori sa stii fiul cui esti. Cînd o vei sti, si o vei gasi, vei începe o existenta completa, deplina si fericita, în vesnicia ... Existentei tale Spirituale.

De: Franca Canonico
elserunolibros.com.br


Translator: Star Child


No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE