Followers

Labels

Monday, June 22, 2015

Hrvatski --Sirijanska braća i sestre svjetla: "Poziv je sada na vama - vaše bivstvovanje SADA se traži 18. lipnja 2015Sirijanska braća i sestre svjetla:
 "Poziv je sada na vama - vaše bivstvovanje SADA se traži
18. lipnja 2015

Ljubljena braćo i sestre Zemlje - želimo vam dobrodošlicu u ljubavi i svjetlu Sve-jednog-bića. Mi smo sirijanska braća i sestre. Mi smo s vama sada u vibraciji tih riječi i ako sada svjesno dišete - jasno možete osjetiti našu prisutnost - našu ljubav. Sretni smo i duboko ispunjeni - da smo u mogućnosti prenijeti sada - vibracije čiste ljubavi i sklada - u vašu razinu postojanja. Vidimo i osjećamo ovih dana - da ste vi i Zemlja u posljednjim pripremama - da otpustite puno nakupljenog i stvorenog pritiska. Slično luku - koji je napet prema gore - pritisak koji je akumuliran u vama i Gaji - biti će otpušten u božanskom trenutku. 

Tako su Gaja i njezina tektonika spremne - da oslobode mnogo pritiska i transformiraju ga. Zajedno s Ceta-obitelji mi vrlo pažljivo pratimo razvoj i usklađivanje aktivnosti. U isto vrijeme vaši sadašnji sustavi su u procesu čišćenja i procesu poravnanja i valu razokrivanja koji čini jasnim - da nema povratka natrag u stare strukture.

Sve više i više ljudi prepoznaje - da nekako nešto nedostaje - u dosad postojećem sustavu - gdje je vaša pažnja bila gotovo neograničeno usmjerena na novac i ekonomsko natjecanje. A to je kvaliteta - koja daje odvajanje od duše - postojanja vaše duše. Čista je radost - osjećaj - potpuno uživati u životu sa svakim trenutkom u slobodi i ljubavi. Sada imate uvid u svoju matricu - u ono što okružuje vas i vaše bližnje. Možete li osjetiti o čemu mi govorimo? Možete li osjetiti čežnju - uzbuđenost duša - koje ne žele ništa više - nego život potpuno integriran i u jedinstvu s potpunim božanskim potencijalom - samo da budu - u sada i ovdje.

Upravo iz tog razloga vi ste ovdje - da stvorite olakšanje točno u ovom trenutku - za vas - za Gaju i za vaš okoliš. A kroz vaše bivstvovanje ovdje, to se može dogoditi. Pustite i podsjetite samog sebe - osjetite u sebi i slušajte glas svoje duše - zov vaše duše a s tim i veća slika će se vratiti bez napora i vi ćete osjetiti - što je to - misija vaše duše - vaše odredište. To će stvoriti mir - duboki mir u vama. Poziv je SADA na vama - ljubljene sestre i braćo - vaše bivstvovanje sada je traženo. Mi vas volimo i mi vam se zahvaljujemo kao vaše sestre i braća u bivstvovanju. Budite u miru i radosti svog srca. MI SMO sirijanska braća i sestre. 

U ljubavi, radosti i zajedništvu......... Shogun AmonaPreveo: Fredi

No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE