Followers

Labels

Friday, June 19, 2015

Romîna -- Consiliul Superior de pe Orion – A zîmbi 25-03-2015

Consiliul Superior de pe Orion – A zîmbi 25-03-2015





Consiliul Superior de pe Orion – A zîmbi
25-03-2015

Salutari, dragilor.

Suntem Consiliul Superior de pe Orion.

Sa continuam conversatia despre tehnologia vibratorie, o data ce conversasem despre aceasta, în mesajele anterioare despre afirmatii. O vom înfoca în mod diferit, însa vorbind înca despre tehnologia vibratorie. Dorim sa vedeti si sa întelegeti impactul adînc pe care îl are în cîmpul vostru vibratoriu, faptul de a zîmbi - a surîde. A zîmbi este o foarte puternica forma de a schimba experienta voastra de viata.

Acum, clar, sunt multi pe planeta voastra, care vorbesc de zîmbete în multe forme diferite, si poate ca repetam asta, însa, este o informatie care are întinderea ei, si care este de necrezut de transformatoare, puternica si poate inclusiv ridicol de simpla, de mod a transforma viata voastra cînd veti fi gata.


Sa vorbim despre a zîmbi. Asa cum multi dintre dvs. stiti, mergînd pe estrada, daca cineva va zîmbeste si renîtoarceti zîmbetul, poate ca nu sunteti constienti de asta, însa va face sa va simtiti mai bine. Inerent, energetic în zîmbet si ceea ce se petrece cu muschiul, si ce se petrece cu chimica, în creierul dvs., si mai important, partea pe care nu o vedeti constient, ceea ce face cu cîmpul vostru de energie, este ca si cum cîmpul vostru s-ar ilumina cînd surîdeti. Puterea de a transforma punctul vostru de vedere, humorul vostru, emotia voastra, experienta voastra de viata, poate fi continuta într-un zîmbet. Suna foarte simplu. Probabil ridicol de simplu. Poate doreati sa auziti altceva mai profund din partea Consiliului Superior de pe Orion în acest moment, însa ne gasim aici pentru a împarti cu dvs. lucruri pe care le aveti pe planeta dvs., pe care le-ati experimentat deja, si pe care nu aveti nevoie sa le cautati, sau sa simtiti ca va lipsesc din viata dvs., si pe care le puteti folosi exact acum. Este în ACUM, ca va experimentati viata dvs., existenta dvs., si forma cum va miscati catre un spatiu mai transcendent, este schimbînd starea voastra vibratorie în care va aflati. Sunteti în locul unde se întîmpla transformarea. 

Hai sa vorbim despre acest zîmbet, si energetic daca este ca va deschide, ce daune poate provoca daca zîmbiti constient în timpul zilei. Ati auzit vorbindu-se despre oamnei care se uita în oglinda si îsi zîmbesc lor însisi. Daca va simtiti ursuzi si suparati, si chiar petulanti pentru ca nu vreti sa zîmbiti, ati auzit ca lumea zice ca surîd sub toate formele, si ca, cu toate ca se simt nemultumiti, surîd între dintii înclestati, si asa cum multi stiti, asta trimite impulsuri creierului lor, care trimite informatii diferite prin intermediul neuronilor lor, care ala rîndul lor, dupa aceea schimba starea lor vibratorie în lume. Va spunem sa surîdeti toata ziua. Zîmbiti-va voua însiva în oglinda. Zîmbiti cu pofta, în timp ce conduceti, mergînd spre serviciul dvs., sau cînd va aflati în oricare alt transport.

Surîdeti de fiecare data cînd puteti. Faceti conexiuni cu persoanele si surîdeti. Observati ce se întîmpla dupa aceea, odata ce aveti zîmbetul pe fata si aveti o aparenta de bucurie, ceea ce face sa schimbe starea vibratorie a celeilalte persoane, de asemenea care creaza un mecanism de retroalimentare (feedback) pentru dvs., pentru ca sa fiti ridicati vibratoriu, la fel. Puteti chiar zîmbi în momente ridicole. Surîdeti chiar daca uneori dvs. gînditi ««Asta nu este de zîmbit’’. Va duceti la masina de copiat, la serviciul vostru, si nu functioneza, si mergeti si gasiti e-mailuri pierdute, si mergeti acasa, si ceva se întîmpla cu animalele de companie ale dvs., sau cu copii dvs., si este ceva cu care trebuie sa va suparati sau necajiti, luati-va un moment si respirati, si începeti sa zîmbiti, cu toate ca nu aveti impulsul sa faceti acest lucru. Nu trebuie sa fie un zîmbet autentic, deoarece ceea ce faceti, este ca schimbati semnalele creierului, care la rîndul lui schimba starea de vibratie. Acesta este tot ceea ce vibratia dvs. emite. Nici macar nu aveti nevoie sa va simtiti fericiti pe moment, dar sa nu va surprindeti începînd sa lucrati cu aceasta tehnologie vibratorie de a zîmbi, ca viata dvs., se schimba, ca experienta fintei dvs. se schimba. În acest moment poate ca va simtiti frustrati sau furiosi; surîdeti-va dvs. însisi. Poate vreti sa dati un pas de fiecare data, si sa va surîdeti încetisor, pentru a schimba rezonanta vibratorie, care schimba dupa aceea felul în care experimentati viata dvs., si lumea dvs.; poate ca prin acest zîmbet, dvs., va schimbati energia dvs., si vine o forma diferita de a raspunde si de a fi.

Stim ca este un mesaj profund de simplu, si am dori sa va spunem sa observati, ca atît de profunde pot fi lucrurile cele mai simple. Aplicati aceasta tehnologie, asa cum o numim noi, pentru ca schimba vibratia în viata voastra, si lucrurile încep sa se întîmple în mod diferit. Poate ca se va schimba forma de cum asteptati ca viata sa vi se prezinte.

Daca va suiti în masina dvs., de exemplu, si stiti ca veti întîlni trafic, si va gînditi ca atit de stresant este acest trafic, si ca poate sositi la servici doar la timp, indiferent de cît de devreme plecati de acasa, si ca veti vedea aceleasi persoane care nu va plac, la locul de munca, si ca nu exista niciun loc, unde sa va placa sa mîncati aproape de serviciul dvs., si ca toate acestea continua din nou si din nou, poate ca este interminabil.

Dar, daca într-o zi va suiti în masina dvs., si simtiti ca veti începe sa va gînditi la toate acestea, însa în loc ZIMBITI ? Puteti avea aceleasi gînduri. Nu va sugeram ca sa va schimbati felul de a gîndi, doar sa surîdeti în timp ce va gînditi. Începeti sa vedeti ce se dezvolta dupa aceasta, în termeni ai procesului dvs. de gîndire. Ceea ce aflati, este ca începe sa devina aproape impossíbil sa aveti gînduri care sa va duca în jos catre o gaura de iepure (figurativ) a negativitatii si a frustrarii, care micsoreaza (contracteaza) cîmpul vostru de energie. Ea nu se extinde, aceasta gîndire negativa, micsoreaza cîmpul dvs. de energie. Continuati sa va gînditi despre teribila dvs. zi, care va veni, însa surîdeti cu toate ca va fi cu un surîs fortat, pe drum catre servici. Vedeti ce se întîmpla. Poate veti nota nori frumosi pe cer, poate veti nota un miros placut în aer, poate va veti gîndi sa va petreceti ora de pauza la servici cu un coleg de munca, care sa va placa. Jucati-va numai cu aceasta tehnologie de a zîmbi, si vedeti ce transforma în viata dvs.
Fiti Binecuvîntati.

Suntem Consiliul Suoerior de pe Orion.

© 2015 Copyright Holly Hawkins Marwood.

Acest mesaj canalizat poate fi reproduz în totalitatea sa, mentinînd formatul original si fara nici o alterare sau schimb în orice forma, si aratînd legatura cu numele autorului, în mod clar presentat asa cum se arata mai jos.

Canal: Holly Hawkins Marwood



Translator: Star Child


No comments:

Post a Comment

ESOTERIC



SUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRG







Instructions HERE