Followers

Labels

Monday, June 22, 2015

Nederlands -- Shogun Amona: Sirius Familieleden op 18 juni 2015Shogun Amona: Sirius Familieleden op 18 juni 2015De Sirius Familieleden van Licht: ‘De Oproep is NU bij Jullie – Jullie Wezen wordt NU gevraagd’.

Geliefde Zusters en Broeders van de Aarde – wij verwelkomen jullie in de Liefde en Licht van Het Al-Ene-Wezen. Wij zijn de Sirius Familieleden. We zijn nu met jullie in de vibratie van deze woorden en als je nu bewust adem haalt – kun je duidelijk onze aanwezigheid voelen – onze liefde. We zijn blij en diep vervuld – om nu – de vibratie van zuivere liefde en harmonie te kunnen doorzenden – in jullie niveau van zijn. Wij zien en voelen in deze dagen – waar jullie en de Aarde in de laatste grote voorbereidingen zitten – dat jullie veel van de verzamelde en opgebouwde druk loslaten. Net als een boog – die wordt aangespannen – is de druk opgevoerd in jullie en in Gaia – die op een goddelijk moment zal worden vrijgelaten.

Dus Gaia en haar tektonische platen staan klaar – om veel druk los te laten en om die te transformeren. Samen met de Ceta familie (walvisachtigen) kijken we aandachtig naar de ontwikkeling en de harmoniserende activiteiten. Op dezelfde tijd zit jullie huidige systeem in een schoonmakend en opruimend proces en een golf van onthulling maakt duidelijk – dat er geen terug keren is naar oude structuren.

Meer en meer mensen herkennen dat – in het tot nu toe bestaande systeem – terwijl er iets mist omdat jullie aandacht bijna onbeperkt gefixeerd was op geld en op economische competitie. En het is kwaliteit – die aan jullie ziel onderscheiding geeft – jullie ziel-wezen. Het is zuivere Vreugde – een gevoel – om het leven in zijn volheid te genieten en met ieder moment in vrijheid en Liefde. Kijk nu in jullie matrix – in je omgeving naar jullie en je naasten. Kunnen jullie voelen waar wij over spreken? Kun je het verlangen voelen – het reikhalzen van de zielen – die niets meer willen – dan volledig geïntegreerd te leven en in eenheid met het totale goddelijke potentieel – gewoon om te zijn – in het Hier en Nu.

Precies om deze reden zijn jullie hier – om precies dit moment – voor jullie – voor Gaia en voor je milieu gemak te scheppen. En via jullie Wezen-Hier kan dit allemaal gebeuren. Laat los en denk erover na – voel in je en luister naar de stem van jullie ziel – de roep van jullie ziel en met dit groter plaatje zal je zonder inspanning terugkeren en zullen jullie voelen – wat het is – jullie zielen missie – je bestemming. Dit zal vrede scheppen – diepe vrede in jullie. De oproep is NU bij jullie – geliefde zusters en broeders – jullie wezen wordt NU vereist. Wij houden van jullie en wij danken jullie als jullie zusters en broeders in het Bestaan. Wees in Vrede en in de Vreugde van jullie hart. WIJ ZIJN de Sirius Familieleden. 

In Liefde, Vreugde en Eenheid …. Shogun AmonaTranslated by PetraSt (uit het Duits)

Vertaling: Winny

No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE