Followers

Labels

Thursday, June 25, 2015

Romîna -- INGERII prin Ann Albers Predati-va cu credinta si încredere la harul lui Dumnezeu 20-06-2015


INGERII prin Ann Albers
Predati-va cu credinta si încredere la harul lui Dumnezeu
20-06-2015


Dragii nostrii prieteni va iubim mult.

Cu cît mai profund va predati cu credinta si încredere la harul lui Dumnezeu, cu atît mai magice vietile voastre vor deveni. Nu aveti nevoie sa rezolvati nici un singur obstacol, sau sa calculati cum sa transformati în realitate un singur vis fara asistenta. Noi, îngerii vostrii, suntem aici pentru dvs. ca emisari ai iubirii lui Dumnezeu si Divinul în voi însisi traieste si respira în interiorul dvs. ghidîndu-va mereu si murmurîndu-va în inima dvs.


Cu toate acestea, umanii au tendinta sa nu aiba încredere în Dumnezeu, pentru ca subtil pot crede înca ca ’’Dumnezeu’’ sau ’’Divinul’’ este o persoana în afara de dvs. Persoanele v-au dezamagit si va este teama ca Divinul vã va dezamagi. Este foarte omenesc sa încercati sa ramîneti în controlul a cum trebuie sa para a fi viata. Este o predare dulce ascultind pe ghidul dvs. în inima pe moment si sa va bucurati de viata, în acelasi timp în care cu amabilitate mergeti înainte. Dragilor, Dumnezeu se preocupa cu dvs. Iubirea Divina traieste în interiorul dvs. Nu exista separare. Faceti parte din ceva mult mai mare decît personalitatile dvs. individuale. Faceti parte de UNU infinit, interminabil si de constanta Iubire.

Cînd aveti un obstacol, rugati-va. Iubite Dumnezeu, Iubit Izvor Divin, Iubiti Îngeri, va multumesc pentru perfecta solutie la acest obstacol. Aceasta va fi dorinta mea, însa daca aveti altceva mai bun ma predau lui. Cînd aveti un vis, rugati-va în mod similar. Iubite Dumnezeu, Iubit Izvor Divin, Iubiti Îngeri, va multumesc ca mi-ati adus acest vis în momentul perfect si în forma perfecta, si daca aveti ceva mai bun în minte, cu multumiri o accept.

Niciodata sunteti singuri. Niciodata sunteti fara iubire si asistenta. Dragilor, nu încercati sa traiti viata singuri, o data ce aceasta este ca o singura celula încercînd sa traiasca fara sa înteleaga functiile în interiorul unui corp minunat, si bunastarea si placerea celulei contribuie la binestarea si placerea întregului ansamblu. Dumneavoastra sunteti importanti (pt.noi). Problemele dvs. sunt importante(idem). Visele dvs. sunt importante (idem). Credeti si veti primi.

Dumnezeu sa va binecuvînteze. Va iubim nespus de mult.

Îngerii.
@Ann Albers. Todos los derechos reservados.


Translator: Star Child


No comments:

Post a Comment

ESOTERIC



SUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRG







Instructions HERE