Followers

Labels

Saturday, June 13, 2015

Romîna -- Mesaj al Lordului din Sirius si al Consiliului Sirian de Lumina, 06 Iunie 2015



Mesaj al Lordului din Sirius si al Consiliului Sirian de Lumina, 06 Iunie 2015

Salutari tuturor acelora care se trezesc la radacinile lor stelare, la vibratiile voastre galáctice si frecventele energetice, care sunt actívate acum în 2015. Suntem Emisarii Sirieni ai Luminii, si ne gasim aici pentru a va ajuta atunci cînd veti fi gata sa acceptati pe deplin propriile daruri de clarviziune si telepatie. Aceste talente în mod notabil extind foarte mult capacitatea voastra de a primi comunicarile noastre, si ajuta sa faceti Pamîntul vostru mai locuibil si mai productiv. Motivul pentru care ne gasim aici, este pentru a va ajuta sa utilizati si sa întelegeti cum sa cooperati cu natura, aici pe planul terestru. Natura este cheiea reala a supravietuirii. Alimentarea voastra hídrica, trebuie sa fie mentinuta libera de poluantii industriali, în loc sa fie folosita ca un loc de descarcare pentru ei.


Printre voi se gasesc multi copii Stelari, care sau nascut recent, si care aduc cu ei mari cunostinte cu privire la modul de reciclare a deseurilor naturale, pentru a obtine energie si a curata apa, pentru a ajuta Pamîntul sa devina un loc mais sanatos pe care sa se traiasca, pentru toate fiintele. Plantele ascund atîtea secrete pentru noi medicamente eventuale, si se poate învata de la Natura petrecînd timpul cu copacii, arbustii, florile si pietrele, în mod de a deschide capacitatea voastra de a învata direct prin comunicarea telepática cu plantele si Regnul Mineral. Asa cum multi dintre voi o stiu intuitiv, vizitînd unele locuri cunoscute ca vortice, si petrecînd timpul pentru a comunica cu Spiritul Ghid si Îngerii, si Família Stelara a Luminii, pentru a permite marilor idei sa fie împartasite cu voi. Am gasit spatii mari deschise cum ar fi pajisti si lacuri, care sustin energiile speciale, ceea ce ne permite sa împartasim propriile noastre energii cu voi. Va puteti crea propriul vostru portal în gradina voastra daca doriti.  

Formati pur si simplu o grila în model de stea cu sase raze, cu pietrele voastre preferate. Faceti un desen destul de mare, pentru ca sa puteti sa va întindeti fara sa deranjati pietrele. Asezati-va, sau întindeti-va la mijloc. Începeti cu un ancoraj de iubire pe Pamînt si ancorati-va cu ea. Cu adevarat încercati sa va simtiti pe voi însisi si fusionarea cu Pamîntul însusi. Bucurati-va ca va gasiti acolo, si nu faceti nimic în plus, lasati-va doar sa stati. Cînd voi va permiteti sa va conectati profund cu natura, viata primeste o noua frecventa de energie usoara, care este mai armonioasa sufletului vostru. Acceptati ca meritati mai multa pace, armonie si sincronicitate în vietile voastre, si pur si simplu bucurati-va de moment.

‘’Lordul din Sirius si al Consiliului Sirian de Lumina.’’

Canalizat de Cindy McGonagle,


Translator:


 StarChild

No comments:

Post a Comment

ESOTERIC



SUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRG







Instructions HERE