Followers

Labels

Monday, June 22, 2015

Romîna - Fratii Luminii de la Sirius: ‘’ Chemarea este ACUM deasupra ta – Fiinta ta este o cere ACUM’’ (18-6-2015)
Fratii Luminii de la Sirius:
‘’ Chemarea este ACUM deasupra ta – Fiinta ta o cere ACUM ’’
(18-6-2015)

Iubiti Surori si Frati de pe Pamînt – va salutam în Iubirea si Lumina a Tot-Unu-Fiinta. Suntem fratii de pe Sirius. Suntem cu voi în vibratia acestor cuvinte, si daca respirati acum cu constiinta – puteti simti în mod clar prezenta noastra – dragostea noastra. Suntem fericiti si pe deplin realizati sa putem fi capabili sa transmitem acum – vibratia celei mai pure iubiri si armonii – în nivelul vostru de a fi. Vom vedea si simti în aceste zile – în timpul în care voi si pamîntul sunteti în ultimele mari pregatiri – cînd voi eliberati o multime de presiune acumulata si construita. Asemanator unui arc – care este întins la maximum – presiunea sa acumulat în voi si în Gaia – care veti fi lansati într-un moment divin.


Deci Gaia si partea tectónica a ei, sunt gata – pentru a elibera multa din aceasta presiune, si o vor transforma. Împreuna cu Familia-Ceta, noi supraveghem foarte atenti dezvoltarea si armonizarea activitatilor. În acelasi timp, sistemele voastre prezente sunt într-un proces de curatare si limpezire, si un val de dezvaluire facuta clar – nu mai poate da nici un pas înapoi în vechile structuri.

Tot mai muti oameni recunosc – ca într-un fel lipseste ceva – în sistemul existent pîna în prezent – unde atentia a fost fixata fara restrictii pe bani si concurenta económica. Si aceasta este calitatea  care da distinctie sufletului vostru – sufletului fiintei voastre. Este Bucuria pura – simtirea – de a se bucura de viata pe deplin, si cu fiecare moment în libertate si Iubire. Acum, aruncati o privire în matricea voastra – în ceea ce va înconjoara, si asupra oamenilor, semenii vostrii. Puteti simti despre ce vorbim noi ? Puteti simti dorul – dorul sufletelor – care nu dorescc nimic mai mult – decît sa traiasca pe deplin integrate si în unitate cu potentialul divin complet – doar pentru a fi – în Aici si Acum.

Exact pentru acest motiv va gasiti aici – pentru a crea cu usurinta si exact în acest punct – pentru voi – pentru Gaia si pentru mediul vostru înconjurator. Si prin intermediul Fiintei voastre – Aici, toate acestea se pot întîmpla. Lasati-va sa mergeti si sa cadeti în voi însisi – sa simtiti în voi si sa auziti vocea sufletului vostru, - chemarea sufletului vostru si cu aceasta fotografie majora va veti întoarce fara efort si veti simti – care este – misiunea sufletului vostru – destinul vostru. Asta va crea pace – o pace profunda în voi. Chemarea este ACUM deasupra voastra – dragi surori si frati – Fiinta voastra o cere ACUM. Noi va iubim si va multumim voua, surorile si fratii în Fiinta. Fiti în Pacea si Bucuria inimii voastre.  NOI SUNTEM Fratii de la Sirius.

În Iubire, Bucurie si Unitate ………Shogun Amona

Translator Star Child


No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE