Followers

Labels

Thursday, June 18, 2015

Turkish-- Uyanma Çağrısı : Hatonn, Haziran 08, 2015


Uyanma Çağrısı : Hatonn, Haziran 08, 2015

Bugün burada uzun zamandır kayıp olan bir mesajı size getirmek için bulunuyorum. Bu uzun zamandır saklanmış olandı ve şimdi hepinizin önüne geri çıkmaya hazırdır. Ben Hatonn,  ve bu kişi aracılığıyla sizinle paylaşmak üzere olduğum şeye büyük saygı ve dikkatle konuşuyorum.


Hepiniz için artık bu gezegene gelmeden önce bu zamanların planını yapmış olduğunuzun bilincine varma zamanıdır. Bu bir salgında, kızamık salgını veya bedensel rahatsızlık getirebilecek herhangi bir salgın gibi düşünebilirsiniz, gerekli olabilecek şeylerin öngörülmesi gibiydi. Bu zamanlardaki farklılık bunların duygusal ve bilinçaltı durumlarında olduğu kadar fiziksel olmayacak olmalarıdır.

Ben konuşurken söylediklerimin bu kişi aracılığıyla bir şeyleri kırdığını ve parçaların hemen yol almayı bıraktıklarını hissediyorum.  Ben konuştukça bu kişi ruhsal seviyede artık en son enkarnasyondan bu yana enerjik deneyimleri harmanlamış olan eski enerjileri daha fazla taşımaya gerek olmadığını biliyor. Başka bir deyişle birçoğunuz için bu enkarnasyon bu dualitede sonuncudur.

Artık bedeniniz ve ruhunuzla rezone olan bir şekilde gerçekte kim olduğunuzu hatırlama zamanıdır. Bu sizi öylesine içsel bir konuma getirecektir ki sizlerin önünüzde olan şeyi görerek onun izlerini temizlemeye eşlik edebilmeniz mümkün olacaktır. Bu aynı zamanda hem doktor hem de hasta olmanız gibidir. Size bahsettiğim şey ilerlerken acı duyacağınız bir şey değildir. Bu bir farkındalık anı ve arkasından durumun bitişidir, ve kendinizi çok daha hafif hissedeceksinizdir, ve bu kim olduğunuzu düşündüğünüzden çok daha fazla, olduğunuz kişi olmanıza izin veren bir mekanizmadır.

Yükselişinizin bu döneminde kapıyı açan anahtar olarak kabul ettiğiniz bir şeyi şimdi size söylemeye geldim.  Bu, dünyadaki varlığınız boyunca size eşlik etmiş olan Mardek zaman sıçrayışı günlerinden geriye kalanlar olduğudur. Beşinci boyutsallıkta olsanız bile bu kalanlar daha az olduğunuz fikrindedir. Maldek’in yıkımından çıktığınızdan beridir bu her zaman sizinle birlikte olmuş olan bir şeydir. Bu sizin en derin seviyelerinizde tutulmuştu ki böylece fırsat karşınıza çıktığında sizler olmuş olanları salıvererek Şu anda ve Sonsuzlukta gerçekte olduğunuz Can’da oluyor olanları kabul ederek kendi özgürlüğünüzün ajanları olabilecektiniz.

Bu yüzden, bu zamanda yaşamlarınızda bazı şeylerin uyum içerisinde olmadığını hissediyorsanız biliniz ki kutsanmışsınızdır. Biliniz ki bu dünya yaşamı boyunca yaratmış olduğunuz deneyimlerden kalanları salıverme sürecindesinizdir. Biliniz ki direnç modunda olanların temizliğinin yarısındasınızdır ve bu, Şimdinin ifade ettiği harekete ulaşan şeydir.

Bu, her bir anınızın doğası haline geldikçe aradaki farkları hissedeceksinizdir, ve bunun yaşamınızda arzu ettiğiniz ve niyetlendiğiniz çok daha fazla şeyi yaratmaya başladığını göreceksiniz.  Yeteneğine sahip olduğunuz yaratım gücünü fark edeceksiniz. Sizi geride tutabilecek veya yaşamlarınızda yapabileceğiniz şeylerde herhangi bir sınır olmadığını fark edeceksiniz.  Bu hepinizin içerisinde olan Mushaba enerjisidir.  Evet,  evrenin ve her birinizin yaratımında geçerli olmuş olan enerjiden bahsediyorum.  Mushaba gücünün enerjisi  bilgisi bu yaşam zamanına kadar bilinmemeliydi. Şimdi bu bilgiyi getirmeye mukadder olanlar tarafından bu sizin zaman çizginiz içerisinde fark edebilmeniz için öne çıkartılıyor ki sizler bunu eklemiştiniz ve hatta vakti gelinceye kadar saklanmasına yardım etmiştiniz.

Şimdi o tam anlamıyla özgürdür ve birçok yönden hepiniz tarafından aktive edilmiştir. Çok daha fazla Mushaba enerjisi hakkında konuşulacak ve ortaya çıkarılacak olan yaratma yeteneğinizin olduğu şeyleri fark edeceksiniz. Gücünüzdeki ve yaratma yeteneğinizdeki sınırsızlıktan bahsediyorum, bunun olabilecek her şekilde sevgiyle ve tamamen açık olmayla, ki her bir an’da ve sınırsızlığınızın özünde kendini ifade edebilsin, tutulacağını göreceksiniz.

Şimdi bu mesajı sizin ellerinize bırakıyorum. Her birinizin özünün güzelliğinin etrafında hareket ettikçe bunu sizin için sahip olduğum en yüksek Sevgi ile yapıyorum.  Bu çok daha derin bir şekilde sizin ellerinizdedir ve olduğunuz Sevgi özüyle halihazırda yaptıklarınızı gördükçe mesut oluyorum. Bu gerçekle Huzur, Neşe ve Sonsuz Sevgi eşiğinin ötesine ilerleyiniz, ve olduğunuz ve ilerlediğiniz muhteşemliği yaratınız.

Teşekkürler Sevgili Hatonn

Sevgilerle Nancy Tate
Çev: W

No comments:

Post a Comment

ESOTERIC



SUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRG







Instructions HERE