Followers

Labels

Friday, June 26, 2015

Romîna -- Arcturienii - Cele sapte corpuri de Lumina ale Dvs. 28-04-15


Arcturienii - Cele sapte corpuri de Lumina ale Dvs.
28-04-15

Salutari, suntem Arcturienii.

Astazi dorim sa vorbim despre o conexiune majora cu aspectele fizice ale fintei voastre, o data ce dvs. sunteti constienti ca aveti corpurile dvs. de lumina. Multi dintre dvs. sunt constienti de aura dvs. Multi dintre dvs. sunteti constienti de intuitia dvs., acest aspect subtil de a sti pur si simplu ceva, sau de a primi imagini, gînduri care nasc în mintea dvs. ca un nível de cunoastere, sau simplu o simtiti; un sentiment de emotie, un sentiment de teama sau de avertisment. Trecînd prin viata dvs. zilnica, majoritatea dintre dvs. în problemele dvs. purtati atentia dvs. catre aceasta în regatul fizic, si la informatia care soseste la cele cinci simturi ale dvs. Atunci, auziti pe ici pe colo, ca trebuie sa percepeti informatia celui de-al ‘’sase-lea simt’’, unde persoanele încep sa vorbeasca despre abilitatile lor psihice.


Toate acestea sunt sintonizate cu aspectul major de cine sunteti. Amintiti-va ca exista ceva mai mult decît corpurile dvs. fizice. Amintiti-va ca sunteti fiinte spirituale avînd o experienta física. Aceasta fiinta fízica, este mult mai mult decît acest corp fizic. Aceasta fiinta fízica, este mult mai mult decît acest corp fizic cu care va bucurati de aceasta experienta pe o perioada de timp. Astazi dorim sa va încurajam sa începeti sa simtiti, sa va conectati si sa observati aceste corpuri de lumina ale dvs. Cele sapte corpuri de lumina ale dvs. Fiecare are un rol important. Fiecare face parte din dvs. într-o forma specifica. Fiecare are un rol de jucat, care nu este nici mai mult nici mai putin decît acest rol al corpului dvs. fizic. Fiecare din corpurile dvs. de lumina opereaza într-un regat diferit, si aduna aspecte si informatii, si le integreaza ca fiind o parte a unui tot major al dvs.

Ca de exemplu: corpul dvs. Emotional: acest corp are abilitatea de interactuar si corelationar emotii – energía emotionala. Cînd aveti o experienta fizica care creeaza o emotie, acest corp, este corpul care genereza aceasta emotie.Acest corp este acel care permite interactiunea fiziologica a sentimentului unei emotii, si atunci aceasta interactiune cu corpul dvs. fizic poate crea un raspuns fizic.

Aveti un corp Eteric, sintonizat în mod esential cu regatul Eteric. Aceasta permite o interactiune cu ceea ce exista în acest regat. De exemplu, va gasiti într-o camera si simtiti o presenta. Poate ca nu vedeti nimic. Ar putea fi de exemplu, unul dintre ghizii dvs. Ar putea fi, îngerii. Ar putea fi, daca îl determinati o fantoma, însa înca astfel simtiti ca asta este acolo. Aceasta senzatie este informatia care alimenteaza mintea dvs. plecînd de la corpul dvs. Eteric.

Asa cum vedeti, fiecare dintre aceste corpuri au un rol important pe care îl joaca aducînd mai multa ainformatie pentru dvs., incrementînd constiinta dvs. cu ceea ce se petrece în jurul dvs. Cu aceasta constiinta incrementata, existe o abilitate majora  cu care interactuati si luati decizii mai intelepte. Vrem sa spunem cu asta, ca daca intrati într-o camera, aveti abilitatea de a percepe care persoane sunt mai alineate cu dvs. însiva, astfel încît sa va puteti apropia si sa vorbiti cu aceste persoane. În timp ce în regatul fizic ati recunoaste persoanele, de ex. cu ochii dvs, însa în acest caz ipotetic, exista o camera plina cu straini, folosind corpurile dvs. de lumina si culegînd informatiile acolo înauntru, va puteti apropia si sa stiti cu exactitate cu care persoana este mai factibil sa va apropiati si sa vorbiti în primul rînd. În timp ce în acest caz nu este o situatie de viata sau moarte, cu toate acestea va permite sa va traiti viata zi de zi accesînd la un nível de cunoastere de ceea ce se întîmpla în jurul dvs. avansînd ca parte a acestei evolutii constiente în planeta dvs., exista mai multa conexiune cu mai mult din ceea ce sunteti, cu mai multe din corpurile dvs. de Lumina, cu mai multa informatie, retele si cîmpuri care se gasesc în jurul dvs., si care devin parte din viata dvs. zilnica.

Considerati mesajul da astazi ca primii pasi în acest proces. Vom vorbi mai mult despre aceasta, însa de aceasta data sugerinta noastra catre dvs. este: sa incepeti sa va sintonizati cu ceea ce percepeti in jurul dvs. ca o practica zilnica si în timpul întregii zile. Luati-va un moment pentru ca sa va opriti. Scoateti-va antena si SIMTITI numai. Începeti sa va jucati cu aceasta, deoarece practicînd mai mult si îmbunatatind aceasta, veti începe sa percepeti diferite senzatii. De asemenea, veti începe sa întelegeti mai mult si mai mult ce sunt aceste senzatii si ce înseamna.

Va iubim pe toti.


 @Ann Albers. Todos los derechos reservados.

Translator: StarcChild


No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE