Followers

Labels

Friday, June 19, 2015

Romîna -- Mesaj de la Nava-Mama Siriana 16 Iunie 2015
Sirian Mothership 

16 Iunie 2015.Zarurile au fost aruncate si Evenimentele sunt acum puse în miscare, si ele anunta sfîrsitul practicilor imperialiste. Afirmam ca, controlul necoraspunzator al altora va fi suprimat si în cele din urma se vor consuma de la sine. Acest mod de viata este steril si va mentinut pe voi leganati si dormind în visul limitarii. Noul sistem soseste într-un vîrtej în fiintele voastre, si voi sunteti departe de colapsul întunecatilor.

Sosirea Solstitiului de Vara aduce cu el energii si entuziasm, si status quo al separarii – din causa asta tot poate fiîmpartasit împreuna, aratînd o alta favoare si har, cu toate mergînd bine. Tot ceea ce este în calea voastra si fiecare situatie, sunt în mod special pentru voi, în ciuda tuturor calomniilor în contrariu.


Abilitatile voastre psihice vor începe sa se reîntoarca, aceste simturi extra, telepatía, etc., sunt statiuni vechi, care v-au servit bine în timpurile trecute. Luati aceste lucruri zi cu zi, cu respect, mai degraba decît sa le aruncati dintr-o data. Deocamdata voi lucrati pentru a sterge ego-ul, si abilitatile evoluate va vor gasi în mod natural. Ego-ul este sistemul de sustinere a vietii, cu toate acestea, cu grijã, identificati si eliberati ceea ce nu mai serveste binelui cel mai înalt. Sanatatea voastra spirituala, este restabilita atunci cînd voi aruncati ceea ce nu este necesar.

Voi reveniti la primul vostru model autohton format înainte de caderea în constiinta limitata, si acesta va veni însotit de unele valuri de agitatie; cu toate acestea noi va monitorizam îndeaproape pe voi traversînd acest proces de tranzitie. Aceste modificari vor reverbera în jurul lumii voastre. Acest lucru va va ajuta sa va negati mastile si alte uzuri, si sa vedeti unitatea în totul, deoarece multe lucruri dureroase v-au fost spuse despre el.

Aliatii nostrii negociaza un acord pentru ca voi sa primiti fondurile de prosperitate, si o imagine completa a comorilor disponibile este imponderabila. Întîrzierile au fost cauzate de persoanele preocupate cu privire la siguranta lor financiara si dorinta ca lucrurile sa nu se schimbe. Ei sunt fascinati de mitul ca, într-un anumit fel, în cazul în care noile tehnologii si sistemele vor fi disponibile pentru oameni, ele un vor putea cumpara petrol, medicamente, ipoteci, sau arme etc. Aceste preocupari trebuie sa fie pe deplin prelucrate si analizate de lumina care beneficiaza societatea care compenseaza eventualele pierderi.

Întunericul intentioneaza sa paralizeze piata de capitaluri, pentru a crea teama. Pierderile suferite vor fi extrem de concéntrate si directionate catre non-aliniatii cu ei. Acest lucru este posibil, deoarece ei au spioni în multe sisteme de computador care colecteaza date detaliate, si din causa asta avem registre de cine are ce, si unde. Lasati ca ochii vostrii sa fie deschisi la acest adevar. Acest lucru va pune de asemenea fondurile de pensii sub presiune.

Principiul de a cîstiga tot ceea ce se poate obtine, a fost un esec total pentru binele común, si este esential sa se concluda curatenia lui, si sa va compromiteti cu Iubirea inconditionala. Subliniem necesitatea de a reînoi angajamentul cu Iubirea Inconditionala, deoarece voi veti avea multe distrageri, si paziti-va sa va multumiti cu nici mai mult nici mai putin decît Iubirea pura si totala pentru toata lumea. Cînd aveti îndoieli cu privire la intentiile celuilalt, tentatia voastra este de a protesta pasiv si agresiv, ne-indicînd în mod clar care sunt preocuparile voastre, în loc de a sarbatori onestitatea direct. Pentru problemele exterioare voua, ele pot fi disipate la distanta. Este vital ca dispútele sa fie rezolvate înainte ca ele sa devina probleme reale care afecteaza întregul. Atunci cînd sunteti în rezonanta cu ceilalti, recompensa vine.

Noi vom apara ceea ce este public în caz de necesitate, si îndemîna noastra este lunga, cu privire la planul condamnabil al întunericului de a implanta microchips-uri în voi. Asta vizeaza sa observe fiecare miscare a voastra, pentru ca ei sa devina maestrii manipuatori ai vietilor voastre. Cu toate acestea ceea ce face ca voi sa fiti cine sunteti, vine din lumea spirituala invizibila pentru care ei sunt orbi. Exercitati-va prudenta înainte de a permite ca orice persoana sa faca orice schimbari în corpul vostru.

Întunecatii au avut victorii gaunoase, cu toate acestea ei mentin tonul sfidator si continua pe caile lor întunecate. Actiunile lor sunt puse sub reflectoare, si actele lor sub domeniul prevenirii. Ei nu au raspunsuri pentru multele acuzatii ridicate împotriva lor, dar au o usa giratorie de scuze pentru comportamentul lor rau. Puteti fi siguri ca ilegalitatea si dezordinea vor fi curatate, si unitatea si armonia vor fi alimentate si restaurate. Voi cîstigati teren, si aveti potentialul pentru a întelege ca voi toti sunteti adorabili si duiosi; si este doar o iluzie atunci cînd voi va confruntati cu un perete de rezistenta.

Voi va transformati într-o fiinta care este în propria sa putere, însa, pentru multi înca este neclar care sunt instrumentele necesare pentru a realiza acest lucru. Solutia se gaseste sub suprafata  a tot ceea ce vedeti în jurul vostru. Problemele care se ascund sub suprafata, pot sa va revolte, dar daca nu sunt tratate si rezolvate, va consumã întregul vostru potential.

Industria  biocombustibilului va resolva problemele voastre si veti continua înainte, în timp ce energia geotérmica va fi împiedicata. Gigantii petrolului lamenteaza ceea ce pare a fi extinctia lor, cu toate acestea, destinul petrolului întotdeauna a fost sa fie eliminat în mod gradual, si ei înteleg clar acest lucru.

Aceasta este în mod inerent, o lupta dificila pentru egalitatea sociala, cu toate acestea, valoarea este incomensurabila si cu ea vine belsugul si libertatea. Caderea în constiinta îndepartata de fericire si bucuria cereasca, a fost întotdeauna definita în limite clare, si va fi emotionant si electrizant, cînd totul în sfîrsit va ajunge la concluzie.

Voi ati fost supusi opresiunii injustificate a întunericului, cu toate acestea, va rugam sa va separati de aceasta, si sa va ajutati unii pe altii în modul cel mai bun possíbil, pentru ca Marea Spada a Adevarului sa poata sa taie orice nedreptate. Ei au facut acest lucru pentru ei însisi, asa ca si noi, fiintele înaripate, vom interveni pentru a correcta proasta guvernare si sa-i punem acolo unde nu mai pot interveni cu voi.

În viata de zi cu zi, voi puteti fi spontani si creativi, cînd socializati cu straini aleatori în sitele sociale ale Internetului. Un miliard de suflete cu cicatrici de mîhniri ale trecutului se gasesc pe vîrful degetelor voastre, si voi ati putea folosi vindecarea prin inima. Un auz sensíbil si putin umor, poate merge pe un drum lung.

Pamîntul interior mentine pe maestrii ascensionati, si misiunea lor este de a merge la suprafata, si ei vor lua povara umanitatii pe calea catre lumina. Deci, asigurati-va ca lucrurile vor functiona libere de orice dezechilibru, si continuati înainte  catre Lumina. Munca voastra practica, cu toate ca , calificata si bine-intentionata, este doar o proiectie a iluziei, pentru ca sfîrsitul istoriei sale fost întotdeauna scris în stele. Voi toti sunteti interdependenti, si sunteti UNU, si sunteti acoperiti de Iubirea Creatorului.

Multumesc


Nava Mama Sirius


Canal: Phil Light Body

Webpage: Light Love & GraceTranslator:
Star Child

No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE