Followers

Labels

Tuesday, January 10, 2012

Slovenščina - Allendale Totsu – Svet bo priča oznanilu brez presedana




 

Pozdravljen Tots! Pa začnimo s sporočilom, ki ga lahko objaviš na blogu. (Tot: Sliši se enkratno)

To noč bi rad govoril o načrtih za vsesplošno pripravo za Zemljino vnebovzetje. Bolj kot kdajkoli prej je vaš planet pripravljen, da naredi dolg žabji skok (malo humorja ne škodi). Saj je letošnje leto prestopno, kajne? (Seveda je.) Zelo dobro. Torej boste imeli letošnje leto dodatni dan. In v letošnjem letu se vam bo odprla dodatna dimenzija, ki bo omogočila, da bodo vaša energetska telesa, če boste to želeli, šla v vnebovzetje.

Naj najprej pojasnim. Možnost vnebohoda je vaša prosta izbira. Vi se odločite zanj ali pa odločitev prepustite za kasneje. Dejstvo, da bi končali trodimenzionalni nivo vaših duš je prva prioriteta Boga in Stvarnika. Po Božji volji imajo vse duše (pa naj bodo črni klobuki – temna sila, beli klobuki – tisti, ki delajo za Svetlobo ali pa tisti, ki so kje vmes) izbiro, da ostanejo v polju trodimenzionalnih izkušenj ali pa se premaknejo v višja območja vibracije in frekvence. Kakor koli že, je odločitev sprejeta z Božjo ljubeznijo. Naj povem še drugače. Če greste v vnebovzetje v letu 2012 ali v drugem prostoru in času, je vse blagoslovljeno. Tudi tisti, ki niso videti "prebujeni", se čisto jasno odločajo na nivoju višjega jaza ali pa nezavedno. Ovčica, ki je najbližja svojemu učitelju je najtišja. (Allendale, to je na nek način videti globoko, a ne sledim). To pomeni: ne obsojajte tistih, ki so videti, kot da globoko spijo. (Že razumem, hvala.)

Fantje in dekleta, imejte odprte oči! Svet bo slišal za objavo brez presedana.

Sprva bo videti kot tiha ovčica. Tisti med vami, ki ste prebujeni, boste zaznali. Več oznanil bo prišlo po prvem ine več ljudi bo postalo pozornih. Nekateri bodo občutiliah, a tisti, ki v to življenje prihajajo za vodnike, bodo mase pomirili. Mimogrede, vsakdo izmed vdja. Zato si zavihajte rokave in se pripravite, da boste pomagali vašim bratom in sestram. Najdite svoj center in si predstavljajte mir.


Channel:Allendale Totsu
Website: Anonymous Channelings


Prevajanje: Alenka

No comments:

Post a Comment

ESOTERIC



SUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRG







Instructions HERE