Followers

Labels

Sunday, January 22, 2012

Bulgarian - Седмично послание на Хиларион – 22-29 януари 2012г

 




Възлюбени мои,

По-висшите енергии на Космическа Любов продължават да проникват в атмосферата на Земята и все повече хора започват да получават дълго скривани или неоткрити неща, които излизат за преглед отвътре и това създава много тревоги, въпроси и вътрешни притеснения. Бъдете бдителни към тези енергии, когато изникват в тези около вас, включително членове на семейството ви и бъдете състрадателни, без да сте пристрастни. За вас вече не е необходимо да вземате навътре тревогите на хората около вас. Без значение колко много ги обичате, осъзнайте, че именно те са тези, които трябва да се примирят с това, което излиза на повърхността.


Обичайте себе си достатъчно, за да си дадете разрешение да продължите да се наслаждавате на плодовете на труда си, че вече сте свършили работата си в това отношение и че сега сте в позиция на силата и може да окажете подкрепа чрез поддържане на спокойствие, баланс и ниво здравомислие във всяка ситуация, която изниква. Тези ситуации ще са толкова разнообразни, колкото и хората, които се сблъскват с тях. Ние ви молим да използвате силата на Любовта си във всяка ситуация и да бъдете мили във всички ситуации, които изникват пред вас, защото това, което се изисква сега са точно тези качества и също качеството търпение.


Повечето от вас сега научиха как да правят това, без да жертват собствените си цели на придвижване към Издигането, а нашето послание тук е, за да засили знанието, което вие вече придобихте за този процес и ви моля да разширите мъдростта, която придобихте в собствения си опит като подкрепа към опитите на другите сега. Вярно е, че ние всички сме Едно и докато всеки човек на Планетата не преживее целостта в Съществото си, нашата задача не е изпълнена. Това е било постоянна задача от незапомнени времена. Чрез ежедневните ди дисциплини вие се научихте да преодолявате Земните ограничения и да се поддържате в равновесие, без значение какво става около вас.


Използвайте тази способност, която придобихте, тъй като се случват много промени в хората и събитията. Жизненоважно е да пазите място за братята и сестрите си, тъй като те се събуждат още повече за истината, че има толкова много повече неща да преживеят, отколкото преди са преживяли или очаквали. Те ще се нуждаят от Любов и подкрепа, тъй като се стремят да разберат това, което се случва в техния Свят. Време е да бъдете фаровете Светлина, за което сте тренирани и само като сте в близост с тях, вие насърчавате резолюция на опитите им. Чрез вашето присъствие те ще бъдат засилени и енергийно подкрепени да имат куража да видят предизвикателствата си, доведени до успешен край.


Опитвайте се да н свързвате енергиите, които по невнимание са насочени към вас и всичко ще е наред. Всеки от вас е бил още повече ъпгрейдван в собствената си метаморфоза на превръщане на все по-кристален в тялото си на всички нива. Това е предизвикателно време за всички на Земната равнина, а редът трябва да преобладава. Моля, призовавайте своето Семейство от Светлина, своите Водачи и Ангелски екипи да ви подкрепят във всичко, което правите всеки ден и се отворете за нашето напътствие. Много от вас виждат присъствието ни сред вас като проблясъци от различни цветни светлини и кълба. Знайте, че това Са вашите Божествени помощни екипи, които ви заобикалят.


Преди всичко, молим ви да продължите да чувствате радостта от връзката във вас с Божествения си Източник. Именно чувствата на радост и признателност поддържат новите енергии във вас. Когато правите това те се покачват по сила и ето как вие се превръщате в жива благословия за Всички. Пазете сърцата и намеренията си чисти и благородни, Скъпи мои, и всичко ще продължи да е наред във вашия Свят.


До следващата седмица….
Аз Съм Хиларион

Translator: Tauno






No comments:

Post a Comment

ESOTERIC



SUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRG







Instructions HERE