Followers

Labels

Wednesday, January 11, 2012

Romanian - Mesaj din partea Federatiei Galactice 1/8/12

 





Noi, Federatia Galactica, am comunicat cu voi prin canalele noastre chiar de o lunga perioada de timp acum si este necesar sa incepem sa facem anunturile formale ale prezentei noastre pe cerurile voastre, deoarece o fereastra de oportunitati s-au deschis si noi dorim sa folosim din plin acest avantaj. Aceste anunturi vor fi transmise prin mass media voastra electronica, cum ar fi televiziunea, radioul si Internet-ul. Va rugam sa fiti constienti ca noi asteptam un numar de tulburari sa aiba loc in societatea voastra, unele cauzate de intuneric, iar unele datorita fricii, care este posibil sa se raspandeasca la momentul prezentarii noastre.



Voi ati fost informati, pentru a incepe sa va pregatiti pentru aceasta inevabilitate, iar vremea ca voi sa fiti pe deplin pregatiti va paste. Puneti-va deoparte suficienta mancare si provizii, cat sa dureze cateva zile sau chiar saptamani, deoarece este prevazut ca serviciile cu care v-ati obisnuit atat de mult sa fie temporat intrerupte. Electricitatea, gazul, telefonul si magazinele alimentare sunt doar cateva exemple de servicii pe care personalul nostru de monitorizare considera ca vor fi afectate. Noi vom incepe imediat etapele operatiunilor de reabilitare a tuturor serviciilor din societatile voastre. Avem personal foarte competent in asteptare si pregatit sa duca la indeplinire sarcinile pe care le-a primit.




Noi va cerem tuturora sa ramaneti calmi si lucizi si sa aveti grija unii de ceilalti pe aceasta perioada, una dintre cele mai solicitante perioade din istoria planetei voastre. Citirile noastre indica o puternica posibilitate ca multi din lumea voastra vor experimenta unele grade de frica, iar altii pot chiar sa sucombe (sa paraseasca planul fizic, sa moara, n.t.) la socul descoperirii ca ei nu sunt doar singuri in univers, dar unele dintre celelalte civilizatii sunt aici, batand la usa voastra din fata. Noi venim in pace si ne aflam aici doar pentru a va asista in a face schimbarile necesare, ce vor permite planetei voastre si oamenilor sa experimenteze dreptul vostru dat de Creator de a ascensiona in planurile superioare ale experientei. Noi nu dorim nimic mai mult decat sa va asistam in aceste sarcini si de asemenea sa ne reunim cu voi, familia noastra de demult.




Noi intr-o vreme am trait alaturi de voi aici pe planeta voastra. Am plecat cu o vreme in urma, lasand in urma mari structuri arheologice, care sa aiba rolul de indicatoare ale existentei noastre. Acum noi ne-am intors. Asteptam cu nerabdare ziua aterizarii noastre pe solul vostru, sa va intalnim din nou fata in fata, fara aceasta nevoie de secretomanie si invaluire (a navelor noastre in invizibilitate, n.t.) in atmosfera voastra. Va rugam sa va informati familiile, prietenii si vecinii de prezenta noastra si de intentiile noastre onorabile, pentru a micsora impactul anunturilor oficiale, care vor sosi in curand. Pregatiti-va prin a va pune deoparte in casele voastre mancare si alte elemente de baza, esentiale. Noi vom continua sa va tinem informati in legatura cu ultimele noutati prin canalele noastre in rastimpul de acum, pana atunci cand ne vom putea adresa deschis voua tuturora. Noi prevedem aceasta zi inevitabila apropiindu-se foarte mult si noi suntem pe deplin pregatiti sa incepem programele noastre indelung asteptate. Aceasta este ziua pe care multi dintre voi ati asteptat-o cu nerabdare. Noi vom fi curand alaturi de voi.
Exista multe rase si specii diferite in vastitatea spatiului, si unele dintre aceste multe variatiuni de forme de viata simtitoare au vizitat din cand in cand planeta voastra. Ei au venit aici din multe motive diferite, si cei mai multi dinte ei au venit aici din motive de cercetare si explorare. Unele dintre aceste grupuri au venit pentru a duce inapoi cu ei acasa unele dintre resursele naturale si noi am monitorizat aceasta situatie si am oprit-o. Exista alte grupuri care au venit de asemenea aici si unele dintre aceste grupuri au avut intentii de a avea un rol de conducere in afacerile voastre, considerandu-se superiori datorita inteligentei si a capabiltatilor lor tehnologice. Noi am monitorizat de asemenea aceasta situatie si, desigur, am oprit aceste planuri de asemenea. Dupa cum am spus, noi nu am lasa niciodata sa vi se faca vreun rau.




Exista persoane in randul vostru, care in mod fals considera ca noi, Federatia Galactica, ne aflam aici din motive similare de lacomie, de a cuceri lumea voastra. Cu totii vor descoperi singuri la momentul potrivit ca credintele bazate pe frica sunt departe de realitate. Noi am fost intotdeauna cu voi. Noi v-am ajutat intotdeauna si v-am protejat de rele de-a lungul istoriei voastre. Noi suntem acum aici in numar mai mare, dar in nici un caz nu este acum momentul sosirii noastre pentru prima data aici, pe pragul usii voastre. Daca am fi dorit sa cucerim lumea voastra, am fi putut sa facem aceasta cu cativa ani in trecutul vostru, atunci cand voi aveati putine sau deloc capabilitati de aparare. Noi am fi putut sa facem aceasta chiar inca pe cand umanitatea era complet netrezita. De ce ar duce cineva o atat de larga campanie de trezire a sufletelor de pe Pamant, inainte de a initia o campanie militara? Acest scenariu ar sfida gandirea logica si sunt frica si lipsa de informatii cele care ar face pe cineva sa pastreze un asemenea mod de gandire, ce sfideaza gandirea logica.




Aici este locul in care Lucratorii intru Lumina sunt necesari. Misiunea voastra este la acest moment de a raspandi lumina, care este informatie, si sa ajutati la calmarea fricilor, care pot sa se raspandeasca prin societatile voastre la anuntul prezentei noastre aici. Voi aveti uneltele specifice la dispozitie. Multe dintre acestea au fost in mod intentionat sadite in cultura voastra, pentru chiar acest motiv. Folositi-le bine. Aceasta este cea mai importanta perioada din lunga voastra istorie. Este timpul sa va debarasati de aspectele neimportante ale societatii voastre si sa va focalizati asupra a ceea ce conteaza cel mai mult. Ignorati retorica bazata pe frica a programelor de stiri si a guvernelor, si focalizati-va doar pe ceea ce este adevarat: Iubirea. Toate celelalte sunt iluzie, perpetuata spre a va distrage de la a va gasi adevarata voastra cale in lumina. Multi dintre voi ati descoperit aceasta singuri si ati trecut peste capcane. Ajutati-i acum si pe altii sa isi gaseasca calea, onorand mereu legea liberului arbitru. Conduceti prin exemplu personal. Fiti acolo pentru fratii si suroriile voastre, care vor veni la voi pentru a gasi raspunsuri si asigurari pentru zilele tulburatoare ce vor veni.




Noi suntem pregatiti sa facem miscarea noastra. Ziua se apropie. Rezolvati-va aspectele de acasa, cele care vor facilita o tranzitie usoara de la vechea la noua paradigma. Aveti grija unii de ceilalti. Familia voastra se afla aici si asteapta cu nerabdare reuniunea voastra.




Noi suntem Familia voastra de Lumina din stele.


Asa cu a fost primit prin channeling de Greg Giles


ascensionearth2012.blogspot.com



Translator: Sorin







No comments:

Post a Comment

ESOTERIC



SUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRG







Instructions HERE