Followers

Labels

Wednesday, January 18, 2012

Romanian - Archangel Mihail Vorbeste cu Steve Beckow Despre Chaneling-ul lui Greg Giles

 




AAM (ARHANGHELUL MIHAIL, n.t.) DISCUTA CU REFERIRE LA VREMURILE DE PURIFICARE 

Originally posted by Steve Beckow @ the2012scenario.com 1/11/12

Intr-o citire privata cu Arhanghelul Mihail ieri, l-am intrebat despre predictia lui Greg Giles despre Dezvaluire si cat de fiabila este discurtia lui Saul despre vremurile de purificare. Iata comentariile sale.

——————————————————————————–

Steve: A existat un mesaj al Federatiei Galactice prin Greg Giles pe 8 ianuarie. Acesta spunea ca Dezvaluirea se petrece aproape zilnic. A fost aceea o transmisie exacta?


Archangel Michael: Da a fost o transmisie exacta. Si intelege ca ceea ce se petrece este ca aceasta vine in bucatele si in modalitati mai putin rasunatoare. Deci cauta Dezvaluirea chiar acum si nu ca un mare anunt, o mare recunoastere, deorece multi politicieni sunt implicati in propriile lor griji.

Dar sa stii ca in multe directii, presedintele vostru… presedintele vostru american… Barak Obama, este reactivat (recalibrat??) si incarcat. Deci uitati-va in directia sa in viitor pentru mai mult sprijin de asemenea.


S: In regula. Asta este bine. Domnul, Saul sa spus intr-o alta zi ca o multime de oameni se invart in emotii negative…
AAM: Da.


S: … care sunt aduse la suprafata si eliberate. Doresti sa comentezi pentru cititorii nostri despre situatia cu care ne confruntam acum si ce trebuie sa facem pentru a o indeplini, bazandu-ne pe ce a spus Saul.


AAM: Ceea ce saul a spus este absolut corect si este ceea la ce ma refeream eu in legatura cu eliberarea emotiilor celor care se afla pe forum-urile si in chat room-urile voastre. 

Ceea ce se petrece este ca situatii din aceasta viata, din vietile anterioare, chiar din colectiv, desi majoritatea [oamenilor] nu sunt destul de puternici pentru a face fata eliberarilor colective, insa situatiile care i-au deranjat, situatii negative, pe care voi le-ati numi vasanas, sunt aduse la suprafata si eliberate, ele neputand fi retinute de nici un camp al trupului. 

Deci de exemplu, multi oameni au ceea ce voi numiti miezul personalitatii, sau ceea ce vedeti la suprafata care arata foarte curat, foarte stralucitor, foarte neted, dar ceea ce ei au facut a fost sa acumuleze in corpurile lor exterioare multe dintre aceste traume, rani, sabotari, programe.

Deci deci ceea ce se petrece este ca totul reintoarce si revine in campul personal, in corpul fizic. Unele astfel de reveniri se manifesta ca si boli, sau ceea ce noi am numi o gripa cosmica. Deci depresia, abandonarea, deziluzia – toate acestea ies la suprafata. Furia, angst(eng.) – toate vechile paradigme, care au fost tinute captive in umanitate de mii si mii de ani, sunt gata spre a fi eliberate.

Deci, daca voi insiva va regasiti a fi iritabili, ca sa o spunem mai cu manusi, deziluzionati, satui, atunci acordati-va o clipa. Noi v-am oferit atatea si atatea unelte si cand spun noi, ma refer la Consiliul Iubirii, dar fiecare dintre voi aveti multe unelte, deoarece fiecare dintre voi s-a aflat pe aceasta cale de foarte mult timp. Folositi acele unelte pentru a elibera ceea ce va deranjeaza si daca aceasta implica sa mergeti in desert si sa cantati, (1) sau sa urlati intr-o perna, (2) sau sa plangeti pe umarul unui prieten, sau chiar sa strigati spre mine.(3) Cea mai buna cale in care acest lucru poate fi facut este pur si simplu sa o scoateti din inima voastra si sa o oferiti Mamei Universale si apoi sa o inlocuiti cu ceea ce doriti, ceea ce v-ati dorit dintotdeauna.

Deci de exemplu, daca va eliberati de furie, deziluzie, lipsa, atunci voi aveti o tendinta ca, daca veti lasa acel spatiu gol, sa le reprimiti inapoi deci, in loc sa faceti aceasta, umpleti-va cu lumina, umpleti-va cu curaj, umpleti-va cu incredere, entuziasm si abandonati-va.

Si pur si simplu intelegeti, aceasta face parte din a face pace cu cea de a Treia Dimensiune, cu a Treia Realitate, pentru ca voi sa puteti pleca in pace, pentru a nu fi nici un fir de praf care sa se aseze pe voi in timp ce treceti prin procesul Ascensiunii.


S: Aceasta este foarte util. Iti multumesc.



Translator: Winny







1 comment:

  1. Se poate ca in acest moment sa trec prin aceasta gripa cosmica ... am avut si am stari de depresie usoara , deziluzie , usoare ameteli ,confuzie iar acum pur si simplu m-am abandonat in asteptarea surorilor si fratilor ce vor veni din galaxie si sa se intample ceea ce Dumnezeu a hotarat pentru noi .

    ReplyDelete

ESOTERIC



SUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRG







Instructions HERE