Followers

Labels

Thursday, January 12, 2012

Croatia - Greg Giles - Poruka Galaktičke Federacije - 10. siječanj 2012


 


Do sada, radi se na dogovorima u posljednji čas u ime milosrđa te da bi se pridobilo još nekoliko njih da odustanu od njihovih zlih ciljeva. Upravo su tamo gdje ih želimo i uskoro ćemo biti u mogućnosti proslijediti s dugo očekivanim javnim objavama o našem postojanju i o našem poslanju ovdje, u vašem svijetu.

Vrijeme slavlja je gotovo nadomak ruke, iako će to slavlje kratko trajati jer ima toliko posla kojeg treba obaviti, a svi mi moramo prionuti na mnoge razne projekte, odmah. Vraćanje vaše moći vladanja vašim izabranim vladama ljudi, od ljudi i za ljude je od najveće važnosti i to će biti brzo i glatko obavljeno budući da imamo duše posvećene svjetlu koji samo čekaju da stupe na scenu. Neće trebati dugo bilo kojem bivšem političaru da pospremi njegov ili njezin stol te da odu kući, a mnogi od tih korumpiranih članova vaših vlada već su odustali od svojih obećanih pozicija jer se pripremaju za svoje neminovno umirovljenje.

Izvještaji počinju ukazivati da je svjetlo na rubu pobjede te iako treba razbiti još nekoliko oraha, većina poruka je zasnovano na istini. Svjetlo je tek nekoliko trenutaka udaljeno od čiste pobjede. Kakav će to samo dan biti za čovječanstvo! Dugo ste očekivali ovaj dan i vaš trenutak triumfa će vam uskoro biti nadomak ruke. Nastavite širiti vaše svjetlo o našem postojanju i našim miroljubivim namjerama. Uspjeh vaših napora vama nije možda vidljiv s vaše točke gledišta, ali s naše pozicije svjedočimo velikim promjenama u svjesnosti vašeg svijeta.

Ostanite pozitivni. Pripremite se za naše objave. Ponavljamo, naše usluge kontorole predviđaju određene smetnje vaših uređaja i usluga transporta i opskrbe hranom, ali vidimo i muškarce i žene posvećene i samouvjerene koji će neumorno raditi da se ti sustavi ponovo osposobe što je prije moguće. Budite tu za svoju braću i sestre. Ovo je trenutak vašeg sjaja, jedan od posljednjih velikih izazova s kojima ćete se ikada susresti. Puni smo vjere u vas da ćete uspjeti kao što ste uspjeli toliko puta do sada. Gledajući unatrag, kroz godine, čovječanstvo se susretalo s velikim izazovima rata, siromaštva, gladi, rasne netrpeljivosti, žestokih oluja i uvijek ste svojim svjetlom pobijedili kao osobe od borbe i preživljavanja što i jeste. Opet ćete uspjeti, kao što će i ovaj Univerzum nastaviti dalje.

Neželjena i nepotrebna bića koja ostanu tvrdoglava u odbijanju prihvaćanja nove paradigme svjetla bit će sigurno i humano odstranjena iz vaše realnosti. Postoji mnogo edukativnih okruženja diljem ovog univerzuma i tamo će te duše tražiti rast i strukturiranje potrebno da jednog dana uđu u društvo viših razina. Sve je proces učenja i sve duše su slobodne uzeti si onoliko vremena koliko im je potrebno da sazriju kroz svoje postojanje. Ne postoje ispravni i krivi rokovi budući da je sve predmet vaših osobnih odabira. Budite strpljivi s tim dušama. Pokažite im suosjećanje i demonstrirajte za sve druge ljubav i mudrost koju ste stekli. Djelujte tako da postavite ljestvicu nešto više za one koji će proći vašim stopama u vašem procesu učenja. Vodite ih primjerom. Kada drugi primjete vaše razumijevanje šire slike, i oni će možda poželjeti krenuti uzvišenijim cestama mudrosti. Tako je to oduvijek funkcioniralo i to je način na koji su i drugi djelovali kao putokazi vama tijekom vaše prošlosti.

Kao što se često govori, vi ste odabrani i put kojim ste izabrali ići je put prepun stopa drugih koji su njime prošli prije nas. Ostavite svoje stope na višem putu tragova kojim odabirete ići danas, a umorni putnik namjernik naći će veliku utjehu u pronalaženju vaših stopa koji će njega ili nju voditi na njihovom putu.

Mi smo vaša Obitelj Svjetla sa zvijezda.

Kanalizirano kroz Grega Gilesa




Translator: Marijana  







No comments:

Post a Comment

ESOTERIC



SUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRG







Instructions HERE