Followers

Labels

Sunday, January 22, 2012

Croatian arcturians 22.01.2012


Vidimo da se mnogi počinju buditi; počinju prepoznavati da dolazi promjena i mnogo toga je već ovdje u vezi s načinom na koji je način življen do sada. Svjedočimo da mnogi među vama napuštaju ideju da postoji samo jedan način da se postigne cilj ili da postoji samo jedan način razumijevanja problema. To je napredak, dragi, jer to znači da vas se sve više i više otvara energijama svjetla koja se sada pljušte na vaš planet. Kao rezultat, mnogi koji su do sada živjeli u strahu i poslušnosti, počinju vraćati svoju moć.

Vrijeme je otpuštanja. To smo već mnogo puta prije spomenuli, ali moramo to opet reći. Ne možete nositi sa sobom ono što je staro i gotovo u nove energije, ono što je viših frekvencija. To je razlog zašto mnogi od vas imaju glavobolje, simptome nalik gripi, zujanje u ušima, probleme sa spavanjem i razne bolove i neugode; otpuštate stanično sjećanje i stare grube energije još uvijek pohranjene unutar vašeg energetskog polja iz prošlih života. Mnogo toga se mora postići tijekom par slijedećih mjeseci. Ukoliko odaberete biti promatračem, nastaviti sa životom kao do sada, to je u redu, to je vaš izbor. No, ponavljamo, ne možete ponijeti staru i neistinitu energiju sa sobom u novu.

Vidimo da će se mnogo toga dogoditi u vezi sa financijskom situacijom. Mnoge se zemlje počinju pitati i među sobom razgovarati o novim i boljim načinima financijskog funkcioniranja, ali vi ne slušate o tim stvarima jer vaše vijesti nisu otvorene i istinite. Morate tražiti na internetu otvorenije vijesti.

Nemojte se bojati, dragi, stvari koje će se dogoditi mogu uzrokovati sumnju ili strah, ali sve se nastavlja u skladu sa planom. Sve se pomiče u više rezoniranje shvaćanja i postojanja. Ništa stvarno nikada nije i neće biti izgubljeno. Neke stvari će se činiti izgubljenima, ali ako su manifestacija vašeg stanja svijesti, ponovo će se pojaviti na novoj i višoj razini; zapamtite, vaše stanje svijesti upravlja vašim svijetom. To je uzrok zašto uspješan posao, jednom prodan, brzo propada jer on predstavlja svijest vlasnika, a svijest novog vlasnika može biti veoma različita. Mnogi otkrivaju da se njihov posao kreće u novim pravcima. Pokušajte se ne vezati za ono što ste prije radili, već dozvolite svome poslu, kakav god bio, da se razvije na nove načine. Mantra “ovo je način na koji smo oduvijek to obavljali” počet će nekima zvučati šuplje.

Stara uvjerenja o svemu se mijenjaju; zakonodavstvo, briga o zdravlju, odnosi, hrana, zabava - sve se mijenja nabolje - ukoliko dopuštate. Svi imaju slobodnu volju i mogu birati ostati u energiji treće dimenzije, prelazak kasnije u više frekvencije. Neki biraju ostati jer uviđaju da nemaju dovoljno vremena za završavanje njihovih životnih lekcija. Ti dragi izabiru sada otići i vratiti se kasnije u novu energiju. Znajte da je svima dan izbor da li žele ostati ili žele otići tijekom ovog vremena prelaska. Taj izbor je načinjen na dubljoj razini svijesti stoga mnogi koji se sada pripremaju otići nisu svjesni da je to njihov slobodni izbor.

Molimo vas, nemojte strahovati, mrziti ili čak i voljeti smrt. Smrt ne postoji; ono što nazivate smrću je tek promjena lokacije, povratak kući, jer vi ste duhovna bića, ne fizička. Oni koji pretjerano oplakuju mrtve - gradeći oltare i zazivajući ih dan za danom, uzrokuju da njihovi voljeni ostaju vezani za zemlju i ometaju njihovo putovanje evolucionarnog razumijevanja. Vrijeme je da uvidite iluzionarnu prirodu svih trodimenzionalnih pojava. Vrijeme je da shvatite da svijet nije iluzija, vaša percepcija svijeta je iluzija. Mnogi su se zakačili na posljednje pa si govore: ”Ma, ova situacija je samo iluzija.” Bolesna ili grešna duša koju vidite pred sobom nije iluzija, vaš koncept te osobe je iluzija. Prepoznavanje te razlike je imperativ jer tek kad duhovni učenici počnu to razumijevati, tek tada mogu vidjeti kroz negativne kao i pozivine pojavnosti treće dimenzije - i dobro i loše su samo strane jednog te istog štapa dualnosti. Postojanje u trećoj dimenziji je poput gledanja svake životne aktivnosti kroz prljavo staklo prozora. Vi vidite, ali iskrivljeno.

S priznavanjem iluzorne prirode pojavnosti, vi počinjete uviđati - sve je Izvor koji se manifesitra kao…… Sve što je stvarno upravljano je Božanskim zakonom i ne može biti izmijenjeno ili eliminirano. Ukoliko je bolest unutar Božanske svjesnosti, upravljane Božanskim zakonom, nitko je nigdje ili ikada ne može iscjeliti.

Razmislite o tome, dragi.

Mi smo arkturianska grupa






Translator: Marijana / Sinisa







No comments:

Post a Comment

ESOTERIC



SUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRG







Instructions HERE