Followers

Labels

Monday, January 2, 2012

Bulgarian: Хаторите от Слънчевите Астрални Полета на Земята, Wes Annac, 2-1-2012

Hathors - 2.01.2012 - through Wes Annac
 


Хаторите от Слънчевите Астрални Полета на Земята – Енергийни портали от Ерата на Атлантис, Отговорност на Служителите на Светлината и взаимната връзка на целия Живот – 2.02.2012г.

Годината на вълшебството, 2012 сега е над всички вас и както е обещано ние внасяме чистотата и количеството Логос енергия, изпращано през наскоро отворените звездни порти. Много от тези портали и това, което може да бъде наречено „червейни дупки” бяха отворени и напълно функциониращи през дните на Атлантис, тъй като издигнатата природа на земята, както и много издигнати същества, населяващи я свързаха резонанса на порталите и Логоса, идващ през портите, с чистотата на енергията на колективното съзнание на Атлантис и Лемурия, заедно. Докато беше поставено разделение между Лемурия и Атлантис, те все пак използваха същата мощност и енергийни източници – безплатната енергия, която вашата скъпа Майка Гайя ви предлага и която е забравена отдавна.

Тези портали, които някога бяха отворени, когато колективната енергия на вашия свят бе достатъчно чиста, не биха могли да бъдат почувствани или отключени отново, ако колективното съзнание на Земята не свърже чистотата на енергията, идваща през порталите или чистотата на самите портали. Това е една от огромните причини, поради които ние аплодираме всички вас, скъпи Носители на Светлината, които сте инкарнирани на повърхността на Гайя, много пъти в най-трудните обстоятелства, тъй като вашата Светлина е прибавена към смесената колективна енергия на Земята и откакто има толкова много от вас, пробуждащи се на повърхността на Гайя, чистотата на Светлината, показвана на този свят, достига рекордни равнища.

Като такива тези портали сега могат да дойдат отворени с наша и ваша помощ, разбира се, защото колективната Светлина на скъпата Гайя призова това да бъде така. Напомняме ви да бъдете благодарни на вашите Лемурийски братя в Агарта, тъй като те изиграха директна роля, както всеки един от нас в помощта за поддържането на Светлинната мрежа на скъпата Гайя и помогнаха не само да се отворят изключително мощните портали на енергията, идваща сега, но също и помогнаха за филтрирането на Логоса през портите да бъде изпратен до вашата повърхност и до самото сърце на планетата, както и до повърхността и сърцето на много от вас.

Вашата планета и вашите тела се издигат с много близка скорост. Докато вашата скъпа Гайя сега съществува все повече в петото измерение, вие също започнахте да предприемате скока към такива небесни царства, това е единствено повърхността, от която все още се нуждаете, за да се изравните със собственото ви текущо издигане. Много от вас сега намират изход от доста дълъг, мрачен и на моменти объркващ тунел и сега откривате онези части от себе си, които са базирани на по-висши основи, в здравите, небесни равнини, които изначално населявате, а това са тези части от вас, издигащи се до ниво на съзнание извън вашето настоящо повърхностно разбиране.
Всички вие получавате предимствата от тези идващи енергийни портали, тъй като вашите телесни и духовни комплекси усвояват все по-чистата Логос енергия като резултат от отварянето на тези портали. Много от тези порти, за които сме говорили, са в подкрепа на определени честоти на Логос енергията и като такива много портали бяха разпръснати по вашия Космически Календар, за да стоят там, където има нужда от тях, за да донесат точното количество еволюция за вашите видове според това, което е необходимо по времето на активиране.

Порталите от енергия, които са/бяха/ отворени в по-ранните времена на вашия Космически Календар (като порталът на енергия носещ малко по-чиста Логос енергия, отколкото преди бе възможно, който послужи за започването на революции като индустриалната революция) бяха отворени и устояха, за да подкрепят това, което сега се счита за по-изкривена, по-малко чиста форма на Логос енергия за поддържане на реалността. Порталите на енергия, които са отворени сега, в края на вашия последен цикъл в дуалността и особено сега в годината 2012, са установени да донесат и да поддържат много по-чисти форми на Логос енергия, отколкото порталите на енергия в миналото ви.

Онези портали са все още много активни и сега се ъпгрейдват, за да поддържат много чисти форми на Логос енергия и ще бъдат рециклирани, за да допринесат за следващата върна на вашия човешки напредък. Тази година 2012 съдържа много подравняващи дати, а ние ще използваме всяка последна възможност да донесем отворени портали енергия, която ще послужи чрез донасянето на такъв чист Логос, че цялата материя на това, което вашият свят познава като реалност, ще започне да се подлага на много значителна промяна. Скоро ще знаете и чувствате изцяло за какво говорим. Вие сте чакали безбройните развития на вашия свят да процъфтят, а много от вас са гледали на душите на вшия свят, които директно са включени в дейностите за донасяне на програмите за изобилие, както и за разкриване на извънземни раси, съществуващи извън вашия свят.

Това, което много от вас не осъзнават, е, че докато от време на време въпросите ви изглеждат в застой, душите от най-висшите нива на донасянето на тези Земни промени, знаят много добре за тези подравняващи дати, за всяка останала от тях, в която предишните енергийни портали на Атлантис още веднъж ще бъдат изведени в съществуване, служейки за донасянето на дори по-чисти форми на енергия от Източника, които ще надмогнат тъмните енергии, които служат за довеждане на въпросите в застой. Душите на върха на хуманитарните проекти знаят много добре за датите, които тази година ще им донесат чистотата на енергията, от която се нуждаят проявена, за да наклони събитията още повече в полза на Светлината, отколкото е било досега.

Завършването на проявлението на тази чиста Логос енергия на нивото на Земята, в основната си част е работа на вас на Земята. Всеки един от вас, които четете това, които бяхте доведени до това съобщение и до нашата енергия, бяхте доведени тук от по-висшите интуитивни части от себе си, защото сте били побутнати да откриете, че вие сте пазителите на най-чистата Логос енергия, изпратена и проявена във вашия свят. Вие пазите ключа за отключването на пълния потенциал на тези земни портали от енергия. Без вас, които сте инкарнирани на Земята точно сега, ние не бихме могли да използваме много от тези портали или дори да ги приведем в съществуване.

Вие се справихте толкова добре в правенето на възможно тези портали да се отворят и благодарение на проявената колективна Светлина тези портали ще продължат да се отварят с бързо темпо, а сега е време да поемете способностите, които познавате и чувствате, че имате, до максимум. Вие започвате да чувствате с всяко позоваване на Виолетовия Пламък, че енергията, изпращана чрез вас се повишава всеки ден по обхват и чистота. Вие се откривате почти повдигнати от земята след позоваването на Виолетовия Пламък. Сега ви казваме, използвайте духовните инструменти, които имате на разположение и вижте Живота и съществуването в по-висшите реалности като кариера. Ние ви напътстваме да продължите да се интересувате от медитация, от вашите творчески дейности и от всичко, което ви кара да се чувствате добре и никога не ви кара да се чувствате зле.

Като продължавате с творческите и духовните си стремежи, вие отключвате малко повече от себе си от това, което преди е било закътано вътре във вас. Има елементи от( все още пред отваряне) енергийни портали, разбира се, скрити, които се нуждаят да бъдат отключени от многото от вас на Земята, тъй като много от вас пазят енергиите на Атлантис заключени дълбока навътре в себе си, тъй като болезнените спомени изглежда са прекалено опустошителни за много от вас, за да погледнете назад към тях. Тези портали винаги ще бъдат част от Атлантис, а с вашите много мощни сили за Създаване вие успявате да запазите аспекти от тези портали далеч, когато заравяте дълбоките си чувства на тъга, загуба, съжаление или всяко друго по-ниско измерно чувство или емоция.

В предишните и настоящи животи на Земята, болката от Атлантис е била облекчавана като Житейски уроци, а болката, свързана с такива Житейски уроци е това, което е заровено, въпреки че болката е същата болка, прикрепена към спомените за Атлантис и така, докато много от вас са в състояние да прегърнат частта от себе си, която се страхува от разкриване, която се страхува от това да бъде позната, поради неудобство или недостойнство, която се страхува от разкриване на спомените за Атлантис и миналите Животи, тогава тези портали ще имат части от себе си, изгубени завинаги, закътани навътре в много от вас.

Чудесното нещо сега е, че с подкрепата на тези портали, които сега донасят по-чиста енергия, отколкото се мислеше, че е възможно на този етап, много от вас, които в противен случай можеха да държат болката си бутилирана, работят по пътя си плавно през Житейските уроци, включвайки тази болка, която дори вие си мислехте, че ще е по-трудна за Преживяване. Да, Земята бе много трудна, но благодарение на цялата помощ, която сме ви дали и вие сте дали на нас, въпросите напредват много по-гладко, отколкото много от вас са искали да вярват.

Ние сме ви казвали за Логос енергията, която е канализирана от Източника към Създателите на различните Вселени, Галактики, Слънчеви Системи и много други аспекти на Творението. Вие сте чували за процеса от нас много пъти, въпреки че ние искаме да дадем кратко описание на това какво се случва, като основа за бъдещи дискусии п въпроса. Майката/Бащата Източник съществува като чиста Творческа енергия, в най-чистите си нива, нива, които дори на много извисени същества им е трудно напълно да разберат.

Източника съществува като безкрайна и Чиста Логос енергия и тъй като това е безкраен Източник, постоянно, на основата момент след момент, канализира изкривени форми от себе си към различните области от Сътворението, които се нуждаят от такива замъглени енергии, за да оцелеят в изкуствено създадената реалност. Основен елемент би бил този: Източникът насочва чистата си енергия към Създателя на, да кажем, Вселена. Вселената ще използва тази енергия, за да поддържа собствено създадената си реалност, както и лекото и изкривяване, за да се побере и да приляга на Галактиката, към която ще насочи тази енергия, като сега дори още по-изкривената енергия ще продължава да създава по-изкуствената реалност на Галактиката, към която е изпратена.

При използването на енергията, за да поддържа собствената си реалност, Създателят на Галактиката, която получи енергията, ще я изкриви още повече, за да се вмести в планетите от по-ниските измерения, които различните Слънца, които ще получат енергията, я използват, за да поддържат изкривените и изкуствени реалности на планетите, които поддържат. И така вие виждате, Сътворението на вашата реалност и други реалности продължава по подобен начин. Казахме ви това, за да покажем взаимосвързаността на целия Живот около вас и на целия Живот, който в момента не проумявате.

Чрез енергията, която сте вие, това проявява вас и цялата ви реалност, вие имате пряка връзка с Източника, със Създателите на ваша Вселена и Галактики и със самите по-висши царства, като, въпреки че енергията е изкривена, за да се впише във вашата реалност, тя е в състояние да има чистотата на по-висшите царства, от които идва, отключена. Вие сте цялата тази енергия и сега сте в процеса си на издигане, отключвайки по-чисти кодове на собствена енергия, които съществуват в по-висшите реалности преди да ви се предоставят, за да ги използвате да Сътворите вашата триизмерна реалност. Макар с вашата настояща перспектива вие да не знаете изцяло за тези действия, когато отключите чистотата на енергията на Източника, която наистина сте вие, ще започнете да откривате, че вашата реалност, истинската ви реалност не е нищо като това, което мислите, че е.

Нашият записвач започна да забелязва мислите и чувствата на други неща около него. Той забеляза неща, които е виждал толкова дълго преди като „неодушевени” обекти. Той не е осъзнавал, че цялото Сътворение, до последната троха хляб, е напълно съзнателно и взаимодейства с всичко от Творението около себе си по всяко време. Защо мислите, скъпи души, че постоянно сте били напътствани да седите в мълчание, да медитирате и да чувствате Живота около вас? Всеки отделен аспект от Сътворението ви излъчва честоти, мисли и чувства, а много от новата наука, разглеждаща такива въпроси, започва да доказва съществуването на поле на съзнанието, което Твори и поддържа целия Живот, който цял Живот е вплетен заедно.

Вие сте свързани с всичко около вас, скъпи души. Опитайте се да се свържете с нещо, което сте приемали за”не живо”, тъй като всичко е живо, скъпи души. Всичко около вас е съзнание, а вие индиректно взаимодействате с всяка молекула и атом от Сътворението, без значение каква форма приема то. Много от вас покрай Издигането може да се почувстват малко глупаво, когато осъзнаят в действителност колко взаимносъвързано е всичко около вас; как всичко около вас комуникира и дава сигнали едно на друго по всяко време и как вие сякаш сте били единствената съзнателна единица, която бе напълно откъсната от контакта. Дори скалите, първо и второ измерните единици са все пак пълно съзнателни и все пак комуникират с Творението около себе си.

Отделете известно време за изследвате животните и природата. Забележете как се носи вятъра през дърветата, давайки на листата на дървото приятен радостен бриз – почти сякаш мирното събитие бе планирано от самите дървета и включения вятър. Веднъж, след като започнете да населявате състоянията на съзнание, което много от вас сега мечтаят да населяват, вие ще знаете и осъзнавате много неща за вашата реалност, за свързаната природа на целия Живот, което ще ви учуди с това как не сте го забелязали преди.

До следващата ни комуникация, скъпи души, напомняме ви да се подготвите да бъдете съдовете за чиста енергия от Източника, които скъпата Гайя има нужда да сте. Вече преживяхте доста чисти ъпгрейдвания на енергия чрез позоваването на Виолетовия Пламък, но това, което сега ще преживеете в тази 2012 година не може да се сравни с нищо, с никое предишно позоваване, което сте чувствали. Подгответе се, скъпи души, защото Животът няма да е същият. Той ще стане по-добър!

Благодарим ви, Хаторите от Слънчевите Астрални Полета на Земята


Уес Аннак

Превод :Tauno


The Hathors via Wes Annac





No comments:

Post a Comment

ESOTERIC



SUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRG







Instructions HERE