Followers

Labels

Monday, February 27, 2012

Български -- Послание от Давид и Роксанна – 27.02.2012г.Послание от Давид и Роксанна – 27.02.2012г.
За този кораб Нептун , който чакахте, а не дойде - два дни преди това горе, съвета на 12-те реши да бъде преустановено всякакво присъствие или контакт до деня на първата вълна. Засега това е разрешено само на една единствена раса. Ако някой види нещо друго - то това не от тях , а е чисто земна апаратура.

Тази година преход ще има, а за Разкриването-въпрос на няколко месеца - (по принцип), но може и да се размине, всичко е много относително, така е запланувано , но всичко зависи от хората дали те са готови за това. В противен случай прехода ще си го има, но не и тук, просто само ще се смени цикъла както досега е ставало и са се сменяли расите.

Истината е, че хората трябва да спрат да позволяват да бъдат лъгани и заблуждавани от разни набедени пророци и да се събудят най-вече, защото от това зависи съдбата им и съдбата на всички като поредна раса тук.

Ако хората покажат и докажат, че са чисти и достойни духом -добре , но иначе - никой няма да позволи да се замърси чистата космична енергия с негативна , от едно недорасло общество , и така тази ни раса ще се размине с прехода,земята ще се изчисти както е ставало досега, и някой ден някоя от бъдещите раси тук ако докаже че е достойна и чиста ще премине.

Много от хората са убедени, че са самата чистота, а всъщност да са черни отвътре... В тази връзка не е толкова важно какво казваш на хората, дали си чист, а вътрешно да се стремиш към тази чистота, доброта и любов, трябва да ги излъчваш. Всеки, който е чист ще премине, по един или друг начин.

Заради тази духовна замърсеност много неосъзнати няма да могат да преминат. Чистите ще бъдат един много малък процент - за съжаление.

И в какво се състои това преминаване- всичко е на енергийно ниво,повечето дори няма да го осъзнаят и забележат. Ще си мислят, че всичко си е както преди да-ама-не.
Които не успеят, ще си продължат на това ниво до следващият цикъл, другите ще преминат и продължат напред, трети, които са много по-деградирали в духовен план пък ще изпаднат в по-низши нива. Това е като глава лук. Едно голямо пренареждане, и всичко започва отначало.

Много хора искат да знаят истината, а не са готови за нея, като им се каже и те започват да я отричат, понеже не се вмества в техните представи и разбирания. Човек трябва да разчупи съзнанието си да преодолее матричното поведение и начин на мислене, само така ще бъде свободен.

No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE