Followers

Labels

Sunday, February 19, 2012

Bulgarian - Hillarion`s weekly message /19-26 Feb 2012


 


Седмично послание на Хиларион – 19-26 февруари 2012г.


Възлюбени мои,

Много от вас се намират с чувство за сънливост, което идва рано вечер и нямате друг избор освен да си легнете, защото това чувство е толкова силно. Това е период, когато ние работим за приспособяването на вашите енергийни полета и това най-добре се постига докато физическото ви тяло е в дълбока почивка. Ако преживявате този симптом, тогава знайте, че е ваш ред да бъдете настроени и приспособени. На всеки един от нашето Работещо за Светлината Семейство му е отделено това лично внимание, за да ускори процеса на трансформация.


Бъдете грижовни и разбиращи себе си, когато това се случи, не сте лениви или мързеливи, това е просто част от процеса, приемете го и го оставете да бъде. Някои от вас се чувстват неудобно в тялото си в определени периоди от деня – това също ще премине. Слушайте сигналите, които ви се дават и си почивайте, когато чувствате, че е необходимо, действайте, когато се чувствате енергични и стойте в положително издигнато състояние на духа колкото е възможно повече. Ако в ума ви идват негативни мисли, незабавно прехвърлете мисълта си към издигаща мисъл. По този начин вие овладявате мисловните си модели.

Сърдечните ви чакри се отварят по-широко всеки ден, а това понякога може да предизвика сърцебиене в тази област. Ако се случи това, просто релаксирайте и си починете за няколко минути докато премине. Ще продължи да има много необясними болки, които идват и си отиват в различни части на тялото ви, а това е знак, че настройванията и приспособяванията се случват. Време е за приемане на това, което идва, а не за противостоене на него поради предубедени очаквания на това, което трябва да бъде. Много проекти трябва да бъдат оставени в изчакване, тъй като всеки от вас преминава през този процес. Знайте, че всички ще бъдат предприети отново, когато времето е подходящо и всичко ще тече гладко и с грация и лекота, когато това се случи.

Може да сте забелязали, че личните взаимодействия между хората са подложени на положителна промяна. Много хора вече изказват най-съкровените си чувства и мисли много по-лесно от преди, а това е много положителна стъпка към обединено съзнание. Когато всички ние можем да се приемем взаимно без критики и осъждане, това ще отвори пътя да се осъществи по-дълбока и смислена комуникация. Това насърчава взаимното доверие и по този начин истинският човек, който е бил зад поставената маска, може да заблести със Светлината си пред Света.

Гордейте се с това кои сте вие. В цялата Вселена няма друг точно като вас. Вие сте уникални и сте неразделна чат от цялото. Без вас в този Свят по това време, би липсвала важна част от Цялото. Практикувайте задържането на любящи и благославящи мисли колкото може по-често през деня си, това ще помогне да закотвите вашата Христова Същност. Идентифицирайте се възможно най-силно с по-висшите качества на вашата Същност, уважавайте Себе си и приведете това в проявление. Където са мислите ви, там сте и вие. Тези времена изискват дължимото усърдие от всеки един от вас и всички вие правите това. Сърцата ни са пълни с Любов, когато ви виждаме да вървите всеки ден в най-високата си цялост, Скъпи мои. Знайте, че всеки от вас е обграден от Семейството от Светлина и че ние вървим с вас.

До следващата седмица….
Аз Съм Хиларион

©2012 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included. www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.
Translator: Tauno  

No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE