Followers

Labels

Thursday, February 16, 2012

Dutch- Gillian MacBeth-Louthan: Portalen


 


Kunstmatig verkregen portalen die scheuren en rijten in het beschermend veld van de Aarde veroorzaken, worden meer en meerbuitensporig, ze verstoren tijd en energie. Ze laten de werelden tussen elkaar lekken en bevlekken.


Men moet weten dat niet alle portalen naar de Elysische (hemelse) velden voeren.
Plaatsen waar kruiswissels zijn zullen de zes zintuigen verwarren. Alle soorten energie Lijnen, elektrische en magnetische, pikken de natuurlijke bescherming weg voor man en dier en laten hen kwetsbaar en zachtvoetig achter. Met licht gevuld worden en zacht van hart zal niet genoeg zijn om de wolven weg te houden van jullie kamp als 2012 naar de start poort komt.

In de komende maanden zal de factor van geloof zwaar wegen in de ring, omdat het duister ieder die twijfelt probeert te vinden, klaar om een laatste stoot te krijgen voor een knock-out eind. De tijd heeft geleerd dat 2012 jullie de sleutel zal geven om te zoeken, maar de tijd heeft moeite gedaan om te zeggen dat jullie het zelf zijn die de doorgang zullen bouwen en die de sleutel hebben om de deur te openen.

Als alle elementen samen komen als nieuw, worden eigenschappen ontdekt over het element van licht. Jullie zijn een leven ademende bewaarplaats van licht, voor jullie kan er niets anders zijn. Laat je licht schijnen als een supernova terwijl jullie exploderen in nieuwe richtingen van tijd en ruimte.

Het leven schijnt een beukende hellingbaan te hebben terwijl de laatste tijd het ene na het andere komt om jullie hoop en dromen neer te slaan. Overlevingswijze moeten genetisch binnenklikken voor de menselijke soort om te evolueren en verlangde resultaten te verkrijgen.

De mensheid fluctueert op dit moment als denken dat eens gemaakt werd om heen en weer te zwaaien met de winden van verandering. Elke dag wordt de balans van licht en duister uitgedaagd door het leven en de keuzen die jullie gevraagd worden te maken. Zullen jullie juist, of snel en makkelijk kiezen, zullen jullie eer of verzuim kiezen met je licht. Een inwijding van wereldlijke proportie wordt verleend aan allen die zullen luisteren om de zeer verdunde waarheid in het dilemma te zien.

Jullie kunnen niet struikelen door de ‘juiste keuze’ van een gedachte. Omdat een jota van verduisterde gedachte naar zichzelf een miljoen gelijke duistere deeltjes zal wenken, die zwaarte scheppen die dichter is dan welke mist ook.
Als jullie dit veld van mogelijkheid binnengaan kan je zicht vervormd worden, jullie kunnen jezelf een tijdje verliezen. Het pad kan alleen verlicht worden door jullie eervolle bedoelingen en niet anders.

Jullie moeten voortdurend jezelf bekijken voor dergelijke daden of niet-daden.
Jullie zijn de beslissende factor in zoveel niveaus van licht. Elke gedachte telt, waar kiezen jullie voor in dit oorspronkelijke Licht? Doe wat eervol is en juist en zit goed in je ziel, en ondanks hoe moeilijk de keuzes zijn. Er is alleen EEN keuze wat het Licht betreft.

Wat is juist voor je en de wereld zal zachtjes zitten in je hart, zonder kwestie.

Website: http://thequantumawakening.comTranslator: Winny  

No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE