Followers

Labels

Monday, February 27, 2012

Greek - Ashtar

Greek - Επείγον μήνυμα από τον Άσταρ προς όλους τους εργάτες του Φωτός



Γεια σου Ζαν,

Ναι, με λαμβάνεις κανονικά. Είμαι ο Άσταρ και σε χαιρετώ.

Μαζί μου είναι ένα μέλος του Ανώτατου Συμβουλίου της Οικουμενικής Σοφίας. Είμαστε εδώ για να σας δώσουμε καινούριες πληροφορίες για τον καιρό που έρχεται.

Ο χρόνος έχει επιταχυνθεί από εμάς. Έτσι, η Γη θα είναι έτοιμη να προχωρήσει. Είμαστε ένα συμβούλιο Γαλαξιακών Όντων από όλα τα επίπεδα, τα αστέρια και τους πλανήτες. Επειδή είμαστε όλοι μαζί εργαζόμαστε για την Ανάληψη της Γης και των ανθρώπων στη Γη.

Αυτό είναι μία μεγάλη οργάνωση γιατί όλοι μας, συμπεριλαμβανομένων και των ανθρώπων της Γης πρέπει να κινούμαστε ταυτόχρονα.

Αυτή η στιγμή είναι κρίσιμη για όλους, γιατί πολλοί άνθρωποι θα μπορούσαν να τραυματιστούν (σωματικά και συναισθηματικά) και αυτό είναι κάτι που δεν θέλουμε.

Παρακαλώ να είστε όλοι σας σε ετοιμότητα, γιατί δεν φέρνουμε φόβο, αλλά ελπίδα.

Τα μηνύματα που λαμβάνετε είναι όλα το ίδιο. Λένε ότι είμαστε προσεκτικοί, αλλά αποφασισμένοι να κάνουμε ό, τι πρέπει να γίνει.

Η Γη θα αρχίσει πλέον σιγά-σιγά να περιβάλλεται από μεγάλα πλοία και θα αποκαταστήσουμε την ενέργειά της. Και θα την φέρνουμε στο επίπεδο ενέργειας που χρειάζεται για την Ανάληψη.

Μετά θα αρχίσουμε να φτιάχνουμε την ενέργεια για τους ανθρώπους. Αυτό είναι πιο δύσκολο γιατί δεν θέλουμε χάος.

Δεν θα ασχοληθούμε με το κεφάλι / μυαλό σας ή τα σώματά σας. Αυτό που κάνουμε είναι να δουλέψουμε με την αύρα σας, έτσι ώστε το φυσικό σας σώμα να είναι σε θέση να προετοιμαστεί για την αλλαγή.

Το Συμβούλιο της Ομοσπονδίας αποφάσισε ότι ο χρόνος είναι τώρα. Έχουν αναλάβει τα καθήκοντα τους και όλα τα έθνη / βασίλεια είναι έτοιμα για τη μεγάλη κίνηση.

Σας λέμε ότι η Γη και οι κάτοικοί της θα μετακινηθούν μέσα σε μερικές ημέρες. Η αλλαγή θα γίνει αισθητή σαν ένα ελαφρύ σοκ όταν θα ξεκινάει. Μην πανικοβάλλεστε όλα θα πάνε καλά. Στη συνέχεια, όλοι οι άνθρωποι που πιστεύουν στη δική τους δύναμη και όχι στην δική μας θα χάσουν τη δύναμή τους, όπως στρατοί, κ.λ.π. (θα απομακρυνθεί από αυτούς).

Προς το παρόν ενημερώστε τους φίλους σας ότι προετοιμαζόμαστε για τη μεγάλη αλλαγή όλων των όντων στο σύμπαν.

Είμαι ο Άσταρ.



4 comments:

  1. Πόση αλήθεια και πόση φαντασία μπορούν να συνυπάρχουν?
    Ο Άνθρωπος επλάσθει από τα ίδια τα χέρια του Θεού, κατ'εικόνα και ομοίωσιν του. Μόνο ότι προέρχεται από αυτόν θα επικρατήσει εις το τέλος.......

    ReplyDelete
  2. Καλέ μου κύριε Κώστα καλημέρα, δεν μπορώ να σε πείσω ούτε εγώ, ούτε κανείς για τα πιστεύω σου, ελεύθερη βούληση βλέπεις, ισχύει για όλους, μα δεν έχεις αφήσει κανένα νέο δημοσίευμα χωρίς αρνητικό σχόλιο.
    Εγώ έτσι θέλω να το βλέπω, ότι η ψυχή σου ξέρει… ξέρει περισσότερα από το ότι θέλει να λέει το μυαλό σου.
    Την καλημέρα μου!!

    ReplyDelete
  3. Αλήθεια και φαντασία συνυπάρχουν παντού και πάντα και κυρίως στην Ορθοδοξία!!! Οι παπάδες κι η εκκλησία ρημάζουν την Ελλαδίτσα μας εδώ κι αιώνες. Καλός και σωστός ο Χριστός, αλλά μαύρα χάλια οι αντιπρόσωποι επί της γης.

    Αυτό δεν σημαίνει ότι ασπάζομαι την Αστάρ ή οποιονδήποτε άλλον εδώ, μια και το 95% προέρχεται από την σκοτεινή πλευρά. Η πλειονότητα της ελληνικής εκκλησίας όμως είναι πιο σκοτεινή απ' τους σκοτεινούς κι έχει κάνει μεγαλύτερη ζημιά στον κόσμο απ' ότι μπορούν να κάνουν αυτοί με τις ανοησίες που διαδίδουν.

    ReplyDelete
  4. Σημερα 5Μαιου 2013 το μηνυμα αυτο το εχω διαβασει και μια αλλη φορα στο παρελθον. Μιλαει για την αλλαγη της μεταβασης στην 5η διασταση. Ειναι κατι που το περιμενω να συμβει ανυπομονω και θελω να μαθω το ποτε. Γι'αυτο ψαχνω καθε μερα στο διαδυκτιο να μαθω κατι νεοτερο αλλα δυστυχως δεν βρισκω κατι. Το παραπανω κειμενο εχει την εκφραση "σε λιγες μερες " ομωσ αφου δεν λεγει ημερομηνια εκδωσης σημενει οτι ειναι ακαθοριστη.Ηλπιζα οτι κατι θα σημβει χθες την ωρα της αναστασης δηλ στις 12μμ ελλα τιποτα οπατο δεν συνεβει.Ποιος μπορει να μου απαντησει ποτε θα συμβει αυτο. η τελευταιαενημερωση που ελαβα ηταν οτι αναμενεται μεσα στον ερχομενο σεπτεμβριο.Α
    Αυτη την δουλια επρεπε να την αναλαβει η εκκλησια αλλα αυτοι ειναι ακομα βαθια νυχτωμενοι.
    Αν καποιος εχει κανενα νεο σχετικα με το θεμα μπορει να επικοινωνηση μαζυ μου στο ianlag@yahoo.gr
    Ονομαζομαι Γιαννης Λαγουδακης

    ReplyDelete

ESOTERIC



SUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRG







Instructions HERE