Followers

Labels

Sunday, February 12, 2012

Bulgarian - Седмично послание на Хиларион - 12.02.2012 
Възлюбени Души

Много от вас забелязаха духа на единството, загрижеността, помощта и взаимното сътрудничество сред ближните ви Същества, когато вие заедно променяте Света като го променяте в себе си. Вярно е, че единственият човек, когото можете да промените, е себе си, а вие, които четете това, ставате Майстори в тази област. Признаваме, че това може да бъде обезсърчаващо от време на време, защото като променяте себе си понякога очакването е, че другите около вас и всичките ви любими хора би трябвало също да се променят.

Знайте, Възлюбени, че има огромни промени, случващи се във всяко Човешко сърце, независимо дали това е физически видимо или не. Сърдечните центрове на всички чувстващи същества на тази Планета се отварят широко и това изтласква много примесена енергия, която не съвпада, тъй като всеки от вас се подравнява към по-висшите аспекти на вашето Същество. Действително това е добър знак, защото означава, че Светлината навлиза във вашите системи и продължава с почистването си и пречистването на дейностите. Всичко, което не е Любов сега напуска, всичко, което не е вашата истинска Божествена природа е насочено навън, така че да бъде приютена повече Светлина във физическите ви тела в безопасност и защита.

Този процес, както е посочено по-горе, ще продължи и ще се ускори, тъй като годината напредва, така че ние молим вие да останете фокусирани върху целите си за Издигане и да продължите да стоите в Светлината си. Следвайте импулсите на тялото си и правете това, за което то ви моли, независимо дали това е да елиминирате консумацията на храни, които не ви помагат да се изчистите в рамките на физическото и умственото си тяло, или да практикувате модели на поведение и навици, които вече не служат. Време е да поставите обектива на контрола върху всички области от живота ви, които се нуждаят от актуализиране и промени, за да продължите да се движите напред с грация и лекота.

Продължете да ходите леко по Земята и да виждате себе си като мощни Същества, каквито дълбоко в себе си знаете, че сте. Воалите на илюзията се повдигат ежедневно и споменът за неограничените ви възможности да се издигнете до най-великите ви потенциали е налице. Поемете по високия път във всичките си избори и нека това винаги да бъде за най-голямо добро на всички. Това е времето на завършването на всичко, което беше планирано да се преживее през тези времена. Има чувство на затваряне, което се появява, когато проект, който бе започнат преди тези времена, е изпълнен честно и почтено. Много дейности се извършват в живота на всяко Същество сега, тъй като всеки с голямо нетърпение признава, че новият ден изгрява и те искат да са готови за това.

На по-висше ниво всичко е известно и всичко работи в Божествен порядък. Всичко се случва в перфектен график и синхрон. Бъдете в Мир, Скъпи мои, и останете балансирани и в равновесие. Това е от изключителна помощ в този критичен момент за всички във вашата сфера на сияние. Вие сте Сияещите , които лекуват и благославят където и да отидете и които сте научили , че чистото и смирено сърце е това , което държи и владее най-голямата сила на Вселената , силата  да Обича  безусловно, силата да извърши промяна чрез  пускане и трансмутиране  на всички стари парадигми и програми, които държаха Човечеството  приковано към вибрациите на страх, съмнение и недоимък прекалено дълго време. Всеки от вас е Обичан извънмерно и ние отново казваме, че вие никога не вървите сами.

До следващата седмица…
Аз Съм Хиларион
Превод : Tauno


Original site: therainbowscribe
Translator: Tauno
No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE