Followers

Labels

Saturday, February 11, 2012

Nederlands - Boodschappen van Licht van God Hemel - 11.02.2012

God zei:
Je hart is bedoeld om zich steeds te openen. Er is geen gradatie als het over het menselijke hart gaat. Het menselijke hart is een steeds bloeiende bloem. Open en open en open de blaadjes van je hart. Dit is een opdracht die ik jullie geef.

Jullie kunnen je hart meer en gesloten hebben. Jullie vergaten dat je hart was om te geven. Waarschijnlijk dacht je dat je hart was om te krijgen. Jullie kunnen ook geconcludeerd hebben dat je hart was om gewond door te raken en daarom deed je alles om je hart te begraven en het veilig te houden.

Als je pijn uit je hart wilt halen, is het geheim om je hart weg te geven. Je hart behoort jou eigenlijk niet toe. Er behoort niets aan jou, het individu jij, dat je je voorstelt zo goed te kennen.

Als jou hart van MIJ was, wiens hart is het dan? Ik heb je aangesteld als verzorger van je hart dat van Mij is. Zorg goed voor het prachtige hart van Mij dat in jou woont.

Er is in ieder geval geen jij. Het individu dat je denkt dat jij bent, is een illusie. IK BEN de Werkelijkheid. Jij deelt Mijn hart. Ik geef jou al Mijn liefde. Ik geef dat niet aan jou om het te hamsteren. Ik geef het aan jou zodat je Mijn hart aan een wereld geeft die te vaak werd verarmd. Ik heb jullie een prachtige diamant gegeven en ik zeg tegen je:

“Bewaar die diamant niet in een kluis. Absoluut niet in een koude opslag. Jullie kunnen Mijn hart niet afgezonderd bewaren.
De enige manier om Mijn hart groot en florerend te bewaren is om het weg te geven.
Je kunt het zachtjes geven en toch zal Mijn hart gehoord worden. Geef het gewoon.

“Jullie zijn niet bedoeld om alleen een reactor te zijn in liefhebben. Jullie moeten niet Mijn liefde in jullie hart verpanden. Mijn hart zit in dat van jullie zodat je het weg kunt geven. Ik zeg niet dat jullie jezelf op goed geluk af weg moeten geven. Ik zeg dat je je hart moet geven, om het te verspreiden, om liefde naar buiten te stralen als een grote zon en laat het dan reizen waar het wil. Liefde moet zijn eigen koers gaan.

Zeker moeten jullie liefde niet afremmen uit redenen van veiligheid of iets dergelijks. Jullie hart is niet bedoeld om te wachten op bepaalde condities voordat het beweegt. Onder alle condities gaat jullie hart naar buiten.
Stuur je hart naar uit als een moedige onderzoeker die toegewijd is om Mij te vervullen.”

Geef ik jullie niet een prachtige opdracht? Ik draag je op om al Mijn liefde overal te geven, naar de galaxies voorbij jullie galaxy, naar ieder hart waar het ook is. Ieder hart is binnen bereik. Ik draag je op om geluk te geven, en er is geen ander geluk dan het geven van liefde.

Oh, ja, de materiele wereld verleent jullie wat geluk. Geluk is goed. Het grootste geluk echter is jouw gegeven liefde. Geef gewoon liefde zonder een eerdere overeenkomst. Geef gewoon liefde, want liefde is waarom jullie op Aarde zijn.

Jullie zijn studenten van liefde. Noem Aarde een School voor Liefde. Aardeleven heeft het niet altijd gemakkelijk gemaakt om jullie liefde te geven. Aardeleven kan jullie verteld hebben om je liefde terug te trekken, om het te verstoppen om je hart veilig te houden.

Nu vertel ik jullie om je liefde weg te geven, want er is altijd meer waar je liefde vandaan komt. Liefde kan verspild worden maar wordt nooit opgebruikt. Liefde is voor het geven, en ik vraag jullie om al je liefde weg te geven. Doe het voor Mij.


******************************************************************************

Heavenletters
Copyright@ 1999-2010

Heavenletters -- Helping Human Beings Come Closer to God and Their Own Hearts Gloria Wendroff, Godwriter, Teacher, Speaker The Godwriting International Society of Heaven P.O. Box 2064 Fairfield, IA 52556 Email angels@heavenletters.org Visit www.heavenletters.org Subscribe to Heavenletters by the hat!
Download the free e-book 10 Magnificent Heavenletters (Adobe Acrobat reader required) Buy Heavenletters, Love Letters from God, Winner of Chelson 2004 Inspiration Book Award at Amazon Join NEW Heavenletters Community Forum : A meeting place for Conscious People Email Heavenletters to your friends by forwarding this email to them.
Your donations and support help spread the Light of Heaven. Thank you TREMENDOUSLY.

Although Heavenletters are copyrighted, you are invited to share them, send them to friends, add to your newsletter, use as a signature, make bumper stickers, skywrite with them whatever you like, and please include the Source! www.heavenletters.org. And, of course, do not charge for them!

We love to have new readers come to Heavenletters through you.

Heavenletters, bringing Earth closer to Heaven.
HEAVEN is here to reach every soul on earth to reawaken:
* Our connection to God *
* Our belief in ourselves *
* Our awareness of our shared worthiness to God *
* Peace on Earth *
God is always bringing us closer to Him.


***************************************************************

Original site: despertando

Translator: WinnyNo comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE