Followers

Labels

Tuesday, February 7, 2012

Monniken die in de toekomst kunnen kijken zien de tussenkomst van ET in 2012 - 07.02.2012In de toekomst kijken is niets nieuws in de Tibetaanse kloosters. Duizenden jaren al heeft het in de toekomst  kijken( remote viewing) temidden van andere spirituele activiteiten in de Tibetaanse cultuur gedomineerd. Wat sommige Indiase toeristen ontdekten in enkele Tibetaanse kloosters onder de huidige Chinese regering, is buitengewoon alarmerend en fascinerend.

Volgens deze toeristen zien de ‘in de toekomst kijkers’ dat de wereldmachten op de koers liggen van zelf-vernietiging. Ze zien ook dat de wereld niet zal worden verwoest. Tussen nu en 2012 zullen de supermachten van de wereld doorgaan zich te wikkelen in regionale oorlogen. Terrorisme en heimelijke oorlogen zullen het grootste probleem worden. In de wereld politiek zal er iets gaan gebeuren in en rond 2010. Op dat moment zullen de wereldmachten elkaar dreigen te vernietigen.

Tussen 2010 en 2012 zal de hele wereld gepolariseerd worden en zich voorbereiden op de uiteindelijke dag van doem. Stevige politieke manoeuvres en onderhandelingen zullen plaats vinden met weinig progressie.

In 2012 zal de wereld zich in een totale verwoestende nucleaire oorlog storten.

En in die tijd zal er iets opmerkelijks gebeuren zeggen de Boeddhistische monniken van Tibet. Bovennatuurlijke goddelijke krachten zullen tussenbeide komen. De bestemming van de wereld is niet om zichzelf in deze tijd te vernietigen.

Wetenschappelijke interpretatie van verklaringen van de monniken maken duidelijk dat de Buiten Aardse krachten ons op elke stap van het pad observeren. Ze zullen in 2012 tussenbeide komen en de wereld redden van zelf-vernietiging.

Toen hen gevraagd werd naar de recente UFO sightings in India en China, glimlachten de monniken en  zeiden dat de goddelijke krachten ons allemaal observeren. De mensheid kan en zal niet toegestaan worden om de toekomst in een dergelijke grote mate te veranderen.

Iedere mens kan door zijn handelen in het leven, dat “Karma” heet de toekomstige levens in bepaalde mate veranderen maar de bestemming veranderen in die orde van grootte zal niet worden toegestaan.
De monniken zeiden ook dat voorbij 2012 onze huidige beschaving zou gaan begrijpen dat de laatste grens van wetenschap en technologie in het gebied zal zitten van spiritualiteit en niet in materiële natuurkunde en scheikunde. Voorbij 2012 zullen onze technologieën een andere richting hebben. Mensen zullen de essentie leren van spiritualiteit, de relatie tussen lichaam en ziel, reïncarnatie en het feit dat we allemaal met elkaar verbonden zijn, als deel van God.
In India en China zijn de UFO sightings veelvoudig toegenomen. Velen zeggen dat de Chinese en Indiase Regeringen contact hebben gekregen met de Buiten Aardsen.
In recente dagen zijn de meeste UFO activiteiten gezien in landen die inlandse Nuke (nucleaire) mogelijkheden ontwikkelden.
Toen er gevraagd werd of deze buiten-aardsen zich zouden laten zien in de werkelijkheid in 2012, waren de antwoorden die de remote viewers (de veraf kijkers) gaven: ze zullen zichzelf onthullen op zo’n manier dat ze niemand van ons bang maken. Ze zullen zich alleen onthullen als ze dat moeten. Terwijl onze wetenschap en technologie verder gaat, is het bestemd dat we ze zien en in ieder geval met hen uitwisselen.
Volgens de remote viewers is onze Aarde gezegend en wordt de hele tijd voortdurend gered van allerlei soorten gevaar waar we ons niet eens bewust van zijn. Als onze technologieën zich verder ontwikkelen zullen we ons realiseren hoe buitenaardse krachten ons gered hebben.

Original site: in5d
 

Translator: Winny


No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE