Followers

Labels

Sunday, February 26, 2012

NEDERLANDS - ASHTAR



 



Dit is Jean Freer.

Vanavond rond 22 uur stond Ashtar Sheran naast me, gekleed in een wit uniform, witte broek, hemd, en blauwe cape die aan een soort epauletten hing, over zijn schouders. Er was bij hem een lid van de Hoge Raad van Universele Wijsheid. Ashtar gaf me een boodschap door en de man van de Hoge Raad bevestigde die. Hij was de voorzitter van die raad. De vergadering was net afgelopen en ze kwamen direct de boodschap doorsturen.

De boodschap kwam in het Engels maar ik schrijf Engels gebrekkig. Winny vertaalt dit.

De bedoeling is zodat Lichtwerkers worden voorbereid.

“Hi Jean. Ja, je ontvangt me goed. Ik ben Ashtar en ik groet je.
Bij mij is een lid van de Hoge Raad van Universele Wijsheid. We zijn hier om je een update te geven voor de tijd die eraan komt.

De tijd is versneld door ons. Opdat de Aarde klaar zal zijn om door te gaan. We zijn een Raad van Galactische wezens van alle lagen, sterren en planeten, omdat we allemaal samen werken aan de ascentie van de Aarde en de mensen op Aarde.

Het is een grote organisatie omdat wij allen inclusief de mensen van de Aarde tegelijkertijd in beweging moeten komen.

Dit moment is een cruciale tijd voor iedereen omdat veel mensen gewond of emotioneel geraakt kunnen worden en dat is niet wat wij willen.

Wees waakzaam jullie allemaal want wij brengen geen angst maar hoop.

De boodschappen die jullie ontvangen zijn allen hetzelfde. Ze zeggen dat we zorgvuldig zijn maar ook vastberaden om te doen wat er gedaan moet worden.

De Aarde zal nu langzaam omgeven worden door grote schepen en we zullen haar energie herstellen. En die omhoog brengen naar de energie die zij nodig heeft voor ascentie.

Daarna zullen we beginnen de energie voor de mensen omhoog te brengen. Dit is moeilijker omdat we geen chaos willen.

Wij willen niet knoeien met jullie denkgeest of  lichamen. Alles wat wij doen is jullie aura opbouwen, dus zal je stoffelijke lichaam daarna tot verandering in staat zijn.

De Raad van de Federatie heeft besloten dat de tijd NU is. Zij hebben hun taak op zich genomen en alle rijken zijn klaar voor de grote verhuizing.

We zeggen jullie dat de Aarde en haar bewoners binnen enkele dagen in beweging zal komen. De shift/verschuiving zal als die begint, gevoeld worden als een lichte schok. Ga niet in paniek. Alles zal in orde zijn. Dan zullen alle volkeren die op hun eigen kracht rekenen (zoals hun legers) maar niet in de onze, hun macht verliezen.  (het wordt hen dus ontnomen. w)

Laat nu je vrienden weten dat we ons voorbereiden op de grote verschuiving/verandering van alle wezens in het Universum.”

 Channeller: Jean Freezer

Vertaling: Winny

No comments:

Post a Comment

ESOTERIC



SUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRG







Instructions HERE