Followers

Labels

Thursday, January 12, 2012

Dutch - Boodschap van Aartsengel Michaël - Verlicht je eigen pad naar de Waarheid. 5 jan. 2012

 Transcrição de uma hora com um Anjo, em 02 de janeiro de 2012Gegroet, IK BEN Michaël. Ik kom vandaag bij jullie met groot nieuws. Het licht dat jullie wereld heeft gepenetreerd, heeft een niveau van verzadiging bereikt dat tot op dit moment in jullie levens nog nooit zijn gelijke heeft gehad. In al die vele eonen hebben jullie deze hoeveelheid licht niet ervaren. Het heeft jullie inderdaad langzaam opgeheven naar nieuwe niveaus van bewustzijn in een goddelijke voorbereiding voor een glorieuze ascentie.

Jullie voelen natuurlijk allemaal de energieën op andere manieren. Jullie worden allemaal verbreed en uitgedaagd om oude patronen van leven te laten vallen. Elke minuut zien jullie besluiten onder ogen om verder te gaan met wat je gewend was te doen, te voelen en te zeggen, of om een fris nieuw pad en perspectief te beeldhouwen. Omdat er geen voorafgaand iets was voor veel van wat nu je bewustzijn binnengaat, zal het echt vreemd voelen en er zullen momenten zijn waarop je er niet toe kunt komen om dit te vertrouwen. We vragen jullie het te vertrouwen en om er in mee te gaan en om je geest te openen voor deze nieuwheid. Jullie hart zal je zeggen of het waar is.

Kijk naar alles op je pad en richt je er met licht op. Schijn het licht van waarheid op alles, lieve vrienden. Het zal niet behouden kunnen worden of worden volgehouden als het niet past in het licht van de waarheid dat jullie in je hart hebben. Kijk van nu af aan naar alles vanuit dit perspectief, smeken we jullie. Doe een belofte om dit nieuw verkregen licht op alles te schijnen wat jullie van nu af aan doen, zeggen of beschouwen, lieve mensen. Let op elk oud geloof of op denkpatronen die over zijn gebleven van de dagen die zijn verdwenen. Kijk naar alles met een fris perspectief.

Dit zal een uitdaging worden voor sommigen van jullie omdat de troost van oude manieren jullie zullen verlokken om ze vast te houden. Laat ze los, lieve vrienden, en vertrouw dat jullie de kans is gegeven om je op te heffen en om concepten en ideeën te genieten die nog nooit te voren in jullie bewuste herinneringen werden bedacht. Maar terwijl jullie doorgaan om wakker te worden uit je slaap van eonen, zullen jullie een vage bekendheid voor ze voelen en als je deze nieuwe concepten en ideeën grijpt en ze omhelst, zullen jullie je meer en meer prettig met ze voelen en beginnen jullie je te herinneren dat ze voor jou deel zijn van jullie thuis.

Dus wees er zeker van dat jullie een volgende top van licht hebben bereikt en dat jullie pas beginnen om de wonderen en magie te doorgronden die voor jullie zijn opgeslagen! Wij van het Gezelschap van de Hemel blijven jullie bondgenoten en beschermers op deze belangrijke reis naar de hogere dimensies.
IK BEN Michaël en ik zeg jullie vaarwel voor nu.

Thank you, Archangel Michael


Fran ZepedaTranslator: Winny No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE